8.9
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Floodlight Cam (2-pack)

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 359,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Belangrijkste functies

De Ring Floodlight Cam (2-pack) is 's werelds eerste HD veiligheidscamera met extra geïntegreerde bewegingsdetectie, alarmfunctie en schijnwerper. Het apparaat werkt via wifi 2,4 GHz en is te gebruiken als een stand-alone apparaat of in combinatie met andere Ring-apparaten. Zowel de camera als de schijnwerper zijn gemakkelijk aan te passen en te bedienen met de smartphone-app.


De voordelen van de Ring Floodlight (2-pack) in één oogopslag:

 • Groothoekcamera
 • Sterke schijnwerper
 • Bediening via app
 • Optionele abonnementen voor meer functies

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Deze set van twee camera's combineert alles. De Ring Floodlight Cam is 's werelds eerste HD beveiligingscamera met een extra schijnwerper, alarmsirene, motion control én intercomsysteem. Dit maakt het één van de meest flexibele en compacte beveiligingscamera's op de markt. Extra producten zijn niet nodig. Je bewaakt betrouwbaar en zonder problemen de entree of de tuin bij je thuis.

Meer details
Productinformatie
 • Alles in beeld: De camera heeft een 140 graden groothoeklens en bewegingsdetectie. Bewegingen binnen 270 graden worden betrouwbaar gedetecteerd en triggeren een app-melding.
 • Vermijd valse alarmen: In de Ring-app kun je tot drie bewegingszones aanmaken. Alles buiten deze gebieden is uitgesloten van de bewegingsdetectie.
 • Intelligente detectie: Niet elke beweging is relevant. Je ontvangt alleen meldingen voor belangrijke zaken. Dit wordt gewaarborgd door de innovatieve gezichtsherkenning of schema's die de sensoren op bepaalde tijdstippen van de dag uitschakelen.
 • Beveiliging: Eén camera met drie sterke afschrikwekkende acties. De Ring Floodlight Cam heeft een floodlight, alarmsirene en intercom. Ze kunnen allemaal handmatig of door bewegingsdetectie worden geactiveerd.
 • Met of zonder abonnement: De Ring app is gratis, maar er worden geen video's opgeslagen voor later. Met het abonnement Ring Basic of Ring Protect krijg je betere bescherming.

De Ring Floodlight Cam (2-pack) in actie

De Ring Floodlight Cam heeft veel functies, waaronder een scherpe HD-videobewaking met livestream en intercom. De camera reageert op bewegingen met app-alerts en in geval van nood ook met schijnwerpers of een sirenealarm. De installatie, zoals gebruikelijk bij buitencamera's, is iets omslachtiger. Zelfinbouw is alleen mogelijk als een bestaande buitenverlichting wordt vervangen of als de buitengevel is voorzien van de juiste kabelverbindingen.

Twee camera's voor nog meer veiligheid

Met deze set van 2 Ring Floodlight Camera's zorg je ervoor dat niet alleen je voordeur beveiligd is, maar je kunt nu tegelijkertijd ook je achterdeur beveiligen. In combinatie met een spraakassistent zoals de Google Assistant kun je ook je camera's bedienen met behulp van je stem.


De bij de levering inbegrepen kabelklemmen vonden wij bijzonder positief. Hiermee is de bekabeling sneller en handiger. De Ring Floodlight Cam kan in elke gewenste positie worden gemonteerd. De schijnwerpers kunnen ook in alle richtingen worden ingesteld.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 8

In eerste instantie lijkt de installatie complex. In principe kost het niet veel tijd en is het ook gemakkelijk zelf te doen.

Productkwaliteit 9

De twee schijnwerpers schijnen niet te fel met 3.000 Kelvin maar in warm wit licht. De camera neemt op in 1080p HD. De 270 graden-detectiezone is indrukwekkend.

App/Software 9

De Ring-app is essentieel voor het gebruik van de Ring producten - en hij werkt geweldig. Zowel het uiterlijk als de bediening zijn fantastisch.

Functionaliteit 10

Alarmsirene, schijnwerper, bewegingsdetectie, tijdschema's, intercom, nachtzicht, 1080p HD, gezichts- en objectdetectie.

Betrouwbaarheid 9

Ring gebruikt wifi 2,4 GHz met een betere stabiliteit op langere afstanden tot de router. In de test werkt hij tot 20 meter nog steeds goed. Als de verbinding zwak is, raden wij het gebruik van repeaters aan.

Ontwerp 9

Het design is ietwat ongewoon, maar modern. De symmetrische opstelling van de led-schijnwerpers bevalt ons goed.

Gegevensbescherming 8

De gegevensoverdracht vindt plaats via een beveiligde server en via het wifi netwerk thuis.

Prijs-kwaliteit 9

Heb je interesse in een buitenbeveiligingssysteem? Dan is de Floodlight Cam precies de juiste instap. Het heeft een breed scala aan functies, verpakt in één apparaat.

In eerste instantie lijkt de installatie complex. In principe kost het niet veel tijd en is het ook gemakkelijk zelf te doen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Montagesokkel12,065 cm
Vermogen100 - 240 V
ConnectiviteitWifi 2,4 GHz
Gebruiksvoorwaarden-28° bis +48° C
Sirene110 decibel
Blikveld140° Groothoek
Bewegingsdetectie270°
Kleurtemperatuur lichten2 x 3.000 Kelvin
Installatie
FAQs
Ondersteunt de Ring Floodlight Cam een wifi bandbreedte van 5 GHz?

Nee, de Ring Floodlight Cam ondersteunt geen 5 GHz frequentie. De reden hiervoor is het lagere bereik van de standaard.

Op welke besturingssystemen kan de Ring Always Home-app worden geïnstalleerd?

De ring app is beschikbaar voor Android, iOS, macOS en Windows 10.

Is de schijnwerper van de Ring Floodlight Cam dimbaar?

Nee, het licht is nog niet dimbaar. De functie zal in de toekomst worden geïmplementeerd.

Hoe hoog moet de up- en downloadsnelheid van mijn internetverbinding zijn om de Ring Floodlight Cam correct te kunnen gebruiken?

Voor de beste resultaten adviseert Ring een upload- en downloadsnelheid van minstens 2 Mbps voor HD-opnames. Als het signaal te zwak is, kan het helpen om een wifi repeater te gebruiken of om over te schakelen naar een lagere resolutie.

Kan de Ring Floodlight Cam ook met lagere spanningen worden gebruikt?

De Ring Floodlight Cam is compatibel met de standaard spanningen van de EU, Groot-Brittannië en Ierland. De reden hiervoor is een ingebouwde voedingsadapter die tot 240 V ondersteunt.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.