9.0
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White E27 Ledlamp 1600lm

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Philips Hue White E27 Ledlamp is zowel zuinig als slim. De lamp heeft energielabel A+ en je kunt hem via bluetooth aan- en uitzetten, dimmen en zowel lichtscènes als tijdschema's instellen.


De voordelen van de Philips Hue White E27 Ledlamp in één oogopslag:

 • Bluetooth bediening
 • Breid je Hue systeem uit
 • Vervang een kapotte lamp
 • Dimbaar
 • Energielabel A+

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Of het nu gaat om het vervangen van een kapotte lamp of als uitbreiding van een bestaand Philips Hue systeem, deze lamp doet wat hij moet doen. Hij schijnt warm wit licht (2700 Kelvin) en is flink fel wanneer je de maximale helderheid instelt. De bluetooth bediening via je smartphone is bovendien eenvoudig en overzichtelijk. Ten slotte heeft hij ook het energielabel A+. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je energierekening.

Productinformatie

 • Bluetooth bediening: Je hebt niet per se een Philips Hue Bridge nodig om deze lamp te gebruiken; je kunt hem gewoon met je smartphone bedienen via bluetooth.
 • Breid je Hue systeem uit: Deze lamp integreert naadloos in een bestaand Philips Hue systeem. Zo ben je een stap dichter bij volledige slimme verlichting.
 • Vervang een kapotte lamp: Wanneer een ledlamp met E27 fitting in je bestaande Philips Hue systeem kapot gaat, kun je deze lamp gebruiken om hem te vervangen.
 • Dimbaar: Je kunt de ledlamp geheel vloeiend dimmen. Zo heb je altijd de juiste lichtsterkte.
 • Energielabel A+: De lamp heeft energielabel A+ en verbruikt dus maar een fractie van de energie die een traditionele lamp verbruikt.

De Philips Hue White E27 Ledlamp in actie

De ledlamp schijnt een krachtig warm wit licht, maar kan ook gedimd worden. Zo heb je altijd het juiste licht voor elke situatie; of dat nu een ontspannen filmavond bij gedimd licht is, of een situatie waarbij je de maximale lichtsterkte nodig hebt.

Slimme bediening

De slimme ledlamp is in zijn bedieningsmogelijkheden veelzijdig. Je kunt de lamp via bluetooth bedienen, maar ook integreren in een bestaand Philips Hue systeem met een Hue Bridge. Dan kun je de lamp bijvoorbeeld met een Philips Hue Dimmer Switch of, wanneer je in het bezit bent van een slimme spraakassistent zoals Google Assistant of Amazon Alexa, via spraakopdrachten bedienen. Je kunt je instellingen dan ook als lichtscènes opslaan en ze vervolgens met een druk op de knop weer oproepen. Door tijdschema's te maken kun je de lamp bijvoorbeeld aan laten gaan voordat je thuiskomt of de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.


Na de eenvoudige installatie van de lamp kun je in een handomdraai de helderheid van de lamp instellen of de lamp aan- en uitzetten via je smartphone of tablet. Slimme verlichting was nog nooit zo makkelijk te realiseren.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen13,7 x 6,5 x 6,5 cm
Gewicht0,20 kg
Kleurtemperatuur2700 Kelvin
Lichtsterkte1600 lumen
FittingE27
EnergielabelA+
EnergieverbruikMaximaal 15,5 Watt
Installatie
FAQs
Heb ik een Philips Hue Bridge nodig om de Philips Hue White E27 Ledlamp 1600lm te bedienen?

Nee, je hebt geen Philips Hue Bridge nodig om de Philips Hue White E27 Ledlamp 1600lm te bedienen. Je kunt de lamp eenvoudig met je smartphone of tablet via bluetooth instellen.

Kan ik de kleurtemperatuur van de Philips Hue White E27 Ledlamp 1600lm instellen?

Nee, de ledlamp schijnt altijd een warm wit licht met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van de Philips Hue White E27 Ledlamp 1600lm?

De ledlamp heeft een E27 fitting. Het is dus belangrijk om te controleren of dit overeenkomt met de fitting op de plaats waar je de lamp wilt installeren.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.