9.0
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth - Vintage Lamp

G
Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 29,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 29,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth heeft niet alleen een indrukwekkend, retro design maar is ook slim. Je kunt via de Hue app of via spraakbesturing de helderheid van de lamp in een handomdraai instellen. Zo kun je voor ieder moment van de dag de juiste sfeer creëren.


De voordelen van de Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth in één oogopslag:

 • Vloeiend dimmen
 • Bediening via de app
 • Integreerbaar in een Hue systeem
 • Spraakbesturing
 • Stijlvolle vintage look

Expert review
9.0
Getest door tink Experte
Moritz

Met de stijlvolle Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth kun je je kamer wat extra karakter geven. Na de simpele en snelle installatie stel je vanaf je smartphone de helderheid van de lamp in en bepaal je dus de sfeer in de kamer. Omdat de slimme lamp zich via bluetooth met je smartphone of tablet verbindt, heb je niet per se een Philips Hue Bridge nodig om de lamp te bedienen.

Productinformatie

 • Vloeiend dimmen: Je kunt de lamp geheel vloeiend dimmen of de maximale lichtsterkte van 550 lumen instellen. Zo kun je voor iedere situatie het perfecte licht instellen.
 • Bediening via de app: In de gratis Hue app bedien je tot wel 10 lampen tegelijk, simpelweg via bluetooth.
 • Integreerbaar in een Hue systeem: Naast dat de lamp bluetooth-compatibiliteit heeft, is hij ook gemakkelijk in een bestaand Hue systeem te integreren. Zo kun je via een Bridge tot wel 50 lampen en 12 accessoires tegelijk bedienen.
 • Spraakbesturing: Verbind de lamp met Google Assistant of Amazon Alexa om hem eenvoudig via spraakopdrachten te bedienen.
 • Stijlvolle vintage look: Met deze lamp kun je een stijlvol accent in elke kamer plaatsen. De vintage look zorgt voor een unieke sfeer.

De Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth - Vintage Lamp in actie

Schroef de Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth in een E27-fitting zoals een gewone gloeilamp en voeg hem toe in de Hue app. Nu kun je het licht bedienen vanaf je smartphone of tablet. Of sluit de bluetooth lamp direct aan op een slimme speaker met Google Assistant of Amazon Alexa en gebruik de spraakbesturing. Deze lamp is ook compatibel met Apple HomeKit alleen heb je dan wel een Philips Hue Bridge nodig.

Slimme retro lamp

Met zijn retro design is de Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth de perfecte toevoeging voor je slimme verlichtingssysteem. De vintage lamp zorgt voor een karaktervol accent zonder dat dit ten koste gaat van slimme functies. Je kunt het warme witte licht van de lamp dimmen om de de lamp een nog sfeervoller licht te laten schijnen. Wanneer je de lamp aan een Bridge hebt gekoppeld krijg je toegang tot een paar extra functies, zoals het automatiseren van de lamp met schema's en bediening op afstand.


Via de Hue app kun je tot wel 10 lampen tegelijk bedienen en instellen om een uitgebreid verlichtingssysteem te creëren. Combineer moderne en retro lampen en laat je creativiteit de vrije loop.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink Experte
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen95 x 95 x 150 mm
Gewicht57 g
VerbindingBluetooth, ZigBee
StroomvoorzieningNetstroom, 220 - 240 V
Vermogenmaximaal 7 W
Levensduur25.000 uur
EnergieefficiëntieklasseG
ProductinformatiebladHier te downloaden
FittingE27
Kleurtemperatuur:2100 Kelvin
Garantie2 jaar
Lichtsterkte550 lumen
Installatie
FAQs
Heb ik een Philips Hue Bridge nodig voor de Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth?

Je hebt niet per se een Philips Hue Bridge nodig voor de Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth. Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth of met een Dimmer Switch bedienen. Het is wel mogelijk om de lamp in een bestaand Hue systeem met Hue Bridge te integreren.

Is het mogelijk om de Philips Hue White Filament Globe E27 Bluetooth via Siri of Apple HomeKit te besturen?

Dat is mogelijk maar daarvoor moet je wel de lamp met een Hue Bridge verbinden.

Wat is het verschil tussen Hue White en Hue White Ambiance?

Bij Hue White Ambiance lampen kun je naast vloeiend dimmen ook kiezen uit 50.000 wittinten. De Hue White lampen hebben daarentegen een vaste kleurtemperatuur.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie