8.9
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White & Color Ambiance Fugato 4-lichts Spotbalk

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 269,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 235,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Philips Hue Fugato is de nieuwe spotbalk van Philips Hue met twee ingebouwde, perfect passende GU10 fittings die een uitzonderlijke vrijheid geven als het gaat om de keuze van de manier waarop je wilt dat je verlichting sfeer geeft aan je woning. De spotbalk is perfect voor de meeste ruimtes wanneer je de perfecte sfeer voor je huis wilt creëren.


De voordelen van de Philips Hue White & Color Ambiance Fugato 4-lichts spotbalk in één oogopslag:

 • Op natuurlijke wijze wakker worden
 • Meer veiligheid
 • ZigBee verbinding
 • 16 miljoen kleuren

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Met de stijlvolle Philips Hue White & Color Ambiance Fugato 4-lichts spotbalk haal je altijd sfeer in huis. Dim de lampen met je smartphone en door de keuze uit miljoenen kleuren vindt je altijd de kleur die perfect bij de gelegenheid past. Vooral de bluetooth verbinding van de lamp is handig, want zo kun je ook als beginner, zonder de Hue Bridge, gebruik maken van de mogelijkheden die het Hue-systeem biedt.

Meer details
Productinformatie

 • Op natuurlijke wijze wakker worden: Deze Philips Hue-lamp kan je op een meer natuurlijke manier wakker maken, door een zonsopgang te imiteren door de helderheid van het licht langzaam te verhogen. Dit kan via een timer worden ingesteld, zodat je elke dag op een meer harmonieuze manier wakker wordt.
 • Meer veiligheid: Door middel van geofencing kan deze lamp automatisch worden in- of uitgeschakeld wanneer je je huis binnenkomt of verlaat. Je kunt ook specifieke of willekeurige tijdschema's maken die ervoor zorgen dat het licht aan of uit gaat als je niet thuis bent (als je op reis bent of 's avonds weg bent), en op deze manier zal de veiligheid van je huis verbeteren.
 • ZigBee verbinding: Philips Hue is geprogrammeerd met behulp van ZigBee. ZigBee is een standaard voor draadloze connectiviteit in smart home producten. Regelmatig worden updates en verbeteringen aangebracht via de Hue-app.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt eenvoudig kiezen tussen 16 miljoen verschillende kleuren in de Hue-app, allemaal met één druk op de knop. Creëer een gezellige sfeer door het licht te dimmen in hetzelfde ritme als je favoriete nummer. Sla je favoriete instelling op zodat je later gemakkelijk van het ene naar het andere nummer kunt wisselen. Creëer de meest verbazingwekkende ervaring met je eigen thuisverlichting.

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

De installatie is relatief eenvoudig. De montage op het plafond is erg gemakkelijk en daarna voeg je hem toe via de app om hem op een slimme manier te besturen.

Productkwaliteit 9

Philips Hue maakt altijd gebruik van hoogwaardig kunststof, welke altijd zeer stevig aanvoelt.

App/Software 9

Intuïtieve bediening en duidelijke lay-out. De Philipse Hue app is zeer eenvoudig.

Functionaliteit 9

Scènes aanmaken, traploos dimbaar, 16 miljoen kleuren, draaibare kop.

Betrouwbaarheid 9

De lamp reageert snel op de bediening, het licht wordt mooi gedimd zonder hapering en de scènes die via de app kunnen worden aangemaakt werken betrouwbaar.

Ontwerp 9

Een mooi, eenvoudig design van hoogwaardige materialen.

Gegevensbescherming 9

De gegevensuitwisseling verloopt via de ZigBee-standaard, die bekend staat als een zeer betrouwbare standaard.

Prijs-kwaliteit 9

Bij Philips Hue krijg je altijd waar voor je geld, met prachtige producten. De Fugato is hier een voorbeeld van: een hoogwaardige spot met veelzijdige functies.

De installatie is relatief eenvoudig. De montage op het plafond is erg gemakkelijk en daarna voeg je hem toe via de app om hem op een slimme manier te besturen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenB: 42,5 cm, d: 8 cm, h: 15,3 cm
Gewicht1,151 kg
ConnectiviteitBluetooth, ZigBee
FittingGU10
Kleurtemperatuur2000 K - 6500 K + 16mln Kleurtinten
Vermogen22 W
Installatie
FAQs
Kan ik ook andere lampen gebruiken voor de Philips Hue White & Color Ambiance Fugato spotbalk?

Ja, de spotbalk heeft een GU10-fitting. Dat betekent dat je ook andere lampen in de Philips Hue White & Color Ambiance Fugato spotbalk kunt plaatsen, bijvoorbeeld de Hue White Ambiance GU10 lampen.

Is het licht van de spotbalk dimbaar?

Ja, in de app kun je niet alleen kiezen tussen verschillende kleuren en tinten wit, maar ook de helderheid aanpassen met een schuifregelaar.

Is de Fugato spotbalk geschikt voor buitenshuis?

Nee. Philips belooft bij deze lamp de IP-classificatie IP-20. Dat betekent dat de lamp niet waterdicht is. Daarom bevelen wij aan om de lamp uitsluitend binnenshuis te gebruiken.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.