9.0
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth - Ledlamp

F
Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 59,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth is een slimme ledlamp die je helemaal naar wens kunt instellen. Je kunt de lamp vloeiend dimmen en uit miljoenen kleuren kiezen waardoor je eenvoudig de juiste sfeer in de kamer kunt creëren. Bovendien werkt de lamp via bluetooth, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.


De voordelen van de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren
 • Bluetooth bediening
 • Creëer schema's en lichtscènes
 • Handige spraakbesturing

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

De makkelijkste manier om van slim en kleurrijk licht te genieten: simpelweg de lamp in de fitting schroeven en via bluetooth verbinden. In de app kun je dan een kleur en helderheid kiezen, lichtscènes instellen, van de spraakbesturing gebruik maken en veel meer. Je kunt zowel uit functionele wittinten kiezen als uit feestelijke, sfeervolle kleuren.

Productinformatie

 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de ledlamp kunt instellen, kun je hem eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de lamp in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Creëer schema's en lichtscènes: Wanneer je de lampen verbindt met een Philips Hue Bridge kun je geofencing en tijdschema's instellen. Dit maakt je dagelijkse leven niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Je kunt dan bijvoorbeeld met een tijdschema de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.
 • Handige spraakbesturing: Naast de bediening via bluetooth luistert de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp ook naar je spraakopdrachten. Daarvoor hoef je de lamp alleen met Google Assistant of Amazon Alexa te verbinden.

De Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp in actie

Omdat je voor de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp geen Bridge nodig hebt, is de installatie heel eenvoudig. Download de Philips Hue Bluetooth-app en de lamp maakt automatisch verbinding met je smartphone. Nu kun je de kleur en helderheid direct vanaf je smartphone of tablet regelen, zodat je een ontspannen sfeer kunt creëren op ieder moment van de dag.

Een goede start van de dag

Je hebt de volledige controle en past de kleur eenvoudig aan op je stemming, ideaal om rustig aan de ochtend te beginnen. De Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp biedt een breed scala aan toepassingen. Gebruik bijvoorbeeld de lichtscènes met neutraal licht om je te concentreren, koel wit licht voor een energieboost en warm wit licht om te ontspannen. Voor een feestelijke stemming verander je de kleur in een handomdraai in felroze of knalgroen.


Er zijn verschillende opties om de lamp te bedienen. Natuurlijk kun je de slimme lamp via bluetooth instellen maar ook bediening met een Philips Hue Dimmer Switch of spraakbesturing via Google Assistant of Amazon Alexa zijn mogelijk.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen60 x 60 x 110 mm
FittingE27
VerbindingBluetooth
ZigBee
StroomvoorzieningNetstroom
EnergieefficiëntieklasseF
ProductinformatiebladHier te downloaden
Maximaal vermogen9 Watt
Levensduur25.000 uur
Lichtsterkte800 lumen (bij 4000 Kelvin)
Inhoud doos1x Philips Hue White and Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth - Ledlamp in mijn bestaande Philips Hue systeem integreren?

Ja, naast dat je de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth - Ledlamp eenvoudig via bluetooth kunt bedienen, kun je de lamp ook naadloos in je bestaande Philips Hue systeem integreren.

Kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth - Ledlamp met films en muziek synchroniseren?

Ja, dat kan. Hiervoor dient de ledlamp wel met een Philips Hue Bridge verbonden te zijn.

Hoeveel Philips Hue lampen kan ik tegelijk via bluetooth bedienen?

Je kunt tot 10 slimme lampen tegelijk bedienen via bluetooth.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie