8.8
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth - Vierkante Inbouwspot

Aanbevolen verkoopsprijs € 64,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 64,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Vervang je wand- of plafondlamp door de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth - Vierkante Inbouwspot. Geniet van 16 miljoen kleuren, instelbare scènes en dimmen zonder dat er een bridge nodig is! Installeer de bluetooth spot zelfs op plaatsen waar geen internettoegang is en bedien het licht met het gemak van je smartphone.


De voordelen van de Philips Hue Centura - Vierkante Inbouwspot in één oogopslag:

 • Onbeperkte kleurkeuze
 • Bediening via bluetooth
 • Maximaal 15 gebruikers
 • Ondersteunt spraakassistenten
 • Geïntegreerde dimfunctie

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue White & Color Centura Bluetooth lamp onderscheidt zich door de vele functies en mogelijkheden. Instelbare scènes en de handige bediening met spraakassistenten bieden je uitstekende mogelijkheden om het licht in je smart home te integreren. Dankzij bluetooth kun je de slimme functies van Hue gebruiken zonder een aparte bridge. Dit maakt het product bijzonder geschikt voor mensen die willen genieten van het gemak van slimme verlichting zonder de Hue Bridge te hoeven aanschaffen.

Productinformatie

 • Onbeperkte kleurkeuze: Kies uit 16 miljoen kleuren voor de perfecte sfeer in je woning. Koud wit tot exotisch paars, je kan precies die sfeer kiezen die past bij het moment.
 • Bediening via bluetooth: Verbinding maken met je smartphone gaat snel en zonder dat je een aparte bridge nodig hebt. Dit maakt de installatie gemakkelijker dan ooit tevoren! Gebruik de bluetooth-app om een keuze te maken uit de kleuren en vooraf ingestelde scènes, je eigen scènes te maken en de helderheid te regelen.
 • Maximaal 15 gebruikers: Iedereen in het huishouden kan profiteren van Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth-lampen. De lamp ondersteunt tot 15 gebruikers tegelijk. Het enige wat je vrienden en familie nodig hebben is de app op hun smartphone.
 • Ondersteunt spraakassistenten: Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant maken verbinding met de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth, zodat je de lamp eenvoudig met je stem kunt bedienen.
 • Geïntegreerde dimfunctie: Met de Centura lamp is het niet nodig om een dimschakelaar te installeren, omdat de lampen al zijn uitgerust met deze functie. Pas de helderheid precies aan in een bereik van 1% tot 100% met je smartphone.

Philips Hue White & Color Ambiance Centura Vierkante Inbouwspot in actie

Voor de installatie moet er een een 220 - 240 V aansluiting beschikbaar zijn. Zodra de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth is geïnstalleerd, download je de app en sluit je de lamp aan op je smartphone via de korte instructies in de app.

Geef sfeer aan je woning

Kom 's morgens vroeg de keuken in en kies een lichtkleur die je langzaam wakker laat worden. Je kunt de helderheid aanpassen met je stem via een slimme speaker of in de app. Begin de dag bijvoorbeeld met gedimd licht zodat je 's morgens niet verblind wordt of helder, neutraal wit voor beter zicht tijdens het koken. Wanneer je je 's avonds klaarmaakt voor een feestje, draagt je Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth lamp ook bij aan de sfeer. In combinatie met een Philips Hue Bridge kan de lamp zelfs gesynchroniseerd worden met de muziek.


De mogelijkheid om het licht precies volgens je wensen te veranderen maakt deze lamp perfect voor elke gelegenheid en uiterst veelzijdig. Aangezien maximaal 15 gebruikers de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth kunnen bedienen, zal het hele huishouden profiteren van de geweldige functies van de lamp.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Installatie
FAQs
Kan ik schema's maken met de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth?

Voor geavanceerde functies zoals schema's, timers en wekkers is een Philips Hue Bridge nodig om verbinding te maken met het internet.

Kan ik de lamp synchroniseren met mijn muziek?

Als de spot is aangesloten op een Philips Hue Bridge, synchroniseer je het licht met je muziek of Smart TV via de Hue Sync-app.

Kan ik nog steeds het licht aan en uit doen bij de schakelaar?

Ja, het licht kan nog steeds aan en uit via de schakelaar. De lichtschakelaar moet echter altijd aanstaan als je de spot met je mobiele telefoon wilt bedienen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.
ProductafmetingenHoogte: 9 cm, breedte: 9 cm, diepte: 10 cm, afdekplaat: 9x9 cm
Gewicht131 g
ConnectiviteitBluetooth, ZigBee
Stroomvoorziening220 - 240 V
BeschermingsklasseIP20
Vermogen5,7 W
Levensduur15.000 uur
Kleurtemperatuur2200 - 6500 k
FittingGU10
Lichtsterkte350 lumen
Inhoud doos1x Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth, verbindingskabels, instructies