8.9
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth - Ronde Inbouwspot

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 64,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 64,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth Ronde Inbouwspot vult de kamer met indrukwekkend licht, precies zoals je wil. Rechtstreeks verbinding maken met je smartphone via bluetooth is eenvoudig en moeiteloos. Stel de helderheid en de kleur in die je wilt. Je kunt zelfs je stem gebruiken om ze te bedienen via een spraakassistent.


De voordelen van de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth Ronde Inbouwspot in één oogopslag:

 • Onbeperkte kleurkeuze
 • Bediening via bluetooth
 • Maximaal 15 gebruikers
 • Ondersteunt spraakassistenten
 • Geïntegreerde dimfunctie

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Vooral in grote ruimtes zoals de keuken of de woonkamer waren we verbaasd over het effect van het licht op de kamer. Het gemak waarmee de scène met behulp van een spraakassistent kon worden veranderd werkte perfect om het licht gedurende de dag naar behoefte aan te passen. In de app is dit ook snel en eenvoudig aan te passen. Voor bijvoorbeeld de woonkamer of keuken is de Philips Hue White & Color Ambiance Centura zeker een aanrader!

Productinformatie

 • Onbeperkte kleurkeuze: Kies uit 16 miljoen kleuren voor de perfecte sfeer in je woning. Koud wit tot exotisch paars, je kan precies die sfeer kiezen die past bij het moment.
 • Bediening via bluetooth: Verbinding maken met je smartphone gaat snel en zonder dat je een aparte bridge nodig hebt. Dit maakt de installatie gemakkelijker dan ooit tevoren! Gebruik de bluetooth-app om een keuze te maken uit de kleuren en vooraf ingestelde scènes, je eigen scènes te maken en de helderheid te regelen.
 • Maximaal 15 gebruikers: Iedereen in het huishouden kan profiteren van Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth-lampen. De lamp ondersteunt tot 15 gebruikers tegelijk. Het enige wat je vrienden en familie nodig hebben is de app op hun smartphone.
 • Ondersteunt spraakassistenten: Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant maken verbinding met de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth, zodat je de lamp eenvoudig met je stem kunt bedienen.
 • Geïntegreerde dimfunctie: Met de Centura lamp is het niet nodig om een dimschakelaar te installeren, omdat de lampen al zijn uitgerust met deze functie. Pas de helderheid precies aan in een bereik van 1% tot 100% met je smartphone.

Philips Hue White & Color Ambiance Centura - Ronde Inbouwspot in actie

De installatie vereist een rond gat met een diameter van 7 cm. Er moet ook een 220 - 240 V aansluiting beschikbaar zijn. De ronde vorm van de Centura lamp geeft je wat ruimte voor het geval dat het gat wat groter is, zonder dat je het merkt na de installatie. Zodra de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth is geïnstalleerd, download je de app en sluit je de lamp aan op je smartphone via de korte instructies in de app.

Geef sfeer aan je woning

Kom 's morgens vroeg de keuken in en kies een lichtkleur die je langzaam wakker laat worden. Je kunt de helderheid aanpassen met je stem via een slimme speaker of in de app. Begin de dag bijvoorbeeld met gedimd licht zodat je 's morgens niet verblind wordt of helder, neutraal wit voor beter zicht tijdens het koken. Wanneer je je 's avonds klaarmaakt voor een feestje, draagt je Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth lamp ook bij aan de sfeer. In combinatie met een Philips Hue Bridge kan de lamp zelfs gesynchroniseerd worden met de muziek.


De mogelijkheid om het licht precies volgens je wensen te veranderen maakt deze lamp perfect voor elke gelegenheid en uiterst veelzijdig. Aangezien maximaal 15 gebruikers de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth kunnen bedienen, zal het hele huishouden profiteren van de geweldige functies van de lamp.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenLamp diameter: 7 cm, diameter behuizing: 9 cm, Inbouwdiepte: 10 cm
Gewicht126 g
ConnectiviteitBluetooth, ZigBee
Stroomvoorziening220 - 240 V
BeschermingsklasseIP20
Vermogen5,7 W
Levensduur15.000 uur
Kleurtemperatuur2200 - 6500 k
FittingGU10
Lichtsterkte350 lumen
Inhoud doos1x Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth, verbindingskabels, instructies
Installatie
FAQs
Kan ik schema's maken met de Philips Hue White & Color Ambiance Centura Bluetooth?

Voor geavanceerde functies zoals schema's, timers en wekkers is een Philips Hue Bridge nodig om verbinding te maken met het internet.

Kan ik de lamp synchroniseren met mijn muziek?

Als de spot is aangesloten op een Philips Hue Bridge, synchroniseer je het licht met je muziek of Smart TV via de Hue Sync-app.

Kan ik nog steeds het licht aan en uit doen bij de schakelaar?

Ja, het licht kan nog steeds aan en uit via de schakelaar. De lichtschakelaar moet echter altijd aanstaan als je de spot met je mobiele telefoon wilt bedienen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.