8.9
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2-lichts Spot

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

De Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2-lichts Spotbar maakt het mogelijk om je kamer met een kleurrijke gloed of in verschillende tinten wit te verlichten. Je kunt de lamp bovendien vloeiend dimmen, zodat je altijd het juiste licht hebt voor iedere situatie. De lamp is via bluetooth te bedienen maar ook eenvoudig in een bestaand Philips Hue systeem te integreren.


De voordelen van de Philips Hue Centris 2-lichts Spotbar in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren
 • Plaats lichtaccenten
 • Bluetooth bediening
 • Creëer schema's en lichtscènes
 • Handige spraakbesturing

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Met de Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2-lichts Spotbar bepaal je in een handomdraai de sfeer door uit één van de miljoenen kleuren of tinten wit te kiezen. Je hebt voor deze lamp geen Philips Hue Bridge nodig; je kunt hem eenvoudig via bluetooth bedienen. Omdat de lamp niet waterdicht is, is hij vooral geschikt voor de slaapkamer of woonkamer en niet voor de badkamer.

Productinformatie

 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de spotbar kunt instellen, kun je de lamp eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de lamp in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Plaats lichtaccenten: De 2 spots aan de zijkant van de spotbar kunnen vrij draaien en kantelen zodat je hun licht precies daar kunt schijnen waar je het nodig hebt.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Creëer schema's en lichtscènes: Wanneer je de lamp verbindt met een Hue Bridge kun je lichtscènes en tijdschema's instellen voor de spotbar. Dit maakt je dagelijkse leven niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger. Je kunt bijvoorbeeld met een tijdschema de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.
 • Handige spraakbesturing: Naast de bediening via bluetooth luistert de Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2-lichts Spotbar ook naar je spraakopdrachten. Daarvoor hoef je de lamp alleen met Google Assistant of Amazon Alexa te verbinden.

Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2-lichts Spotbar in actie

De Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2-lichts Spotbar zorgt te allen tijde voor de juiste lichtomstandigheden en creëert een sfeervolle ambiance. De spots kunnen verschillende plekken van de kamer accentueren doordat je de kop van de lampen eenvoudig kunt draaien en kantelen.

Verschillende slimme functies

Omdat je uit 16 miljoen kleuren kunt kiezen en de spotbar vloeiend kunt dimmen, zijn er ontelbaar veel configuraties mogelijk. Je kunt dus voor elk moment en elke situatie het juiste licht instellen. Door de lamp fel in een koele witte tint te laten schijnen, creëer je een efficiënte werksfeer. Gedimd licht in de juiste kleur kan je woonkamer in een handomdraai tot een dansvloer omtoveren. Als je de lamp aan een Hue Bridge hebt gekoppeld, kun je een configuratie als lichtscène opslaan en deze later met een druk op de knop weer oproepen. Dan worden ook instelbare tijdschema's mogelijk, waarmee je het licht aan kunt laten gaan voordat je thuis komt of bijvoorbeeld de lampen aan kunt laten gaan wanneer je op vakantie bent, zodat het lijkt alsof je thuis bent.


De genoemde functies zijn nog makkelijker te bedienen dan via je smartphone: via spraakbesturing. Verbind de lamp met de slimme spraakassistenten Google Assistant of Amazon Alexa om met eenvoudige spraakopdrachten de lamp in te stellen.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen12,7 x 40,8 x 8,5 cm
Gewicht1,91 kg
StroomvoorzieningNetstroom 220 - 240 V
Fitting spotsGU10
Lichtsterkte1540 lumen
Energieklasse meegeleverde lampenA
Garantie2 jaar
Kleurtemperatuur2000 - 6500 Kelvin
BeschermingsklasseI
IP20
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2-lichts Spotbar in mijn bestaande Philips Hue systeem integreren?

Ja, naast dat je de Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2-lichts Spotbar eenvoudig via bluetooth kunt bedienen, kun je de lamp ook naadloos in je bestaande Philips Hue systeem integreren.

Kan ik de lampen in de Centris Spotbar vervangen?

De lampen in de spots zijn te vervangen door lampen met een GU10 fitting en een maximaal vermogen van 6 Watt. De lamp in de spotbar zelf is ingebouwd en dus niet te vervangen.

Is de Centris Spotbar waterdicht?

Nee, de lamp is IP20 gecertificeerd en daarom niet (spat)waterdicht. Daarom wordt gebruik in de badkamer ook afgeraden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie