8.8
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspots 350lm 3-pack + Dimmer

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspots zorgen ervoor dat je altijd het juiste licht in bijvoorbeeld je gang of badkamer hebt. Omdat de inbouwspots spatwaterdicht zijn, zijn ze perfect voor de badkamer. Via bluetooth of via de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch stel je eenvoudig de kleurtemperatuur en helderheid naar wens in.


De voordelen van de Philips Hue Adore Inbouwspots + Dimmer in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • Instelbare kleurtemperatuur
 • Spatwaterdicht
 • Bluetooth bediening
 • Handige spraakbesturing

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De Adore Inbouwspots zijn een uitstekende uitbreiding voor een bestaand Philips Hue systeem maar komen ook als losstaande pakket goed tot hun recht. Je hebt namelijk geen Philips Hue Bridge nodig om deze lampen te gebruiken. Het spatwaterdichte ontwerp zorgt ervoor dat je de lampen zorgeloos in de badkamer kunt gebruiken en de meegeleverde Dimmer Switch maakt het instellen van de kleurtemperatuur en helderheid eenvoudig.

Productinformatie

 • Dimbaar: Je kunt de lampen vloeiend dimmen en een maximale helderheid van 350 lumen instellen.
 • Instelbare kleurtemperatuur: De lampen hebben vier vooringestelde lichtconfiguraties: Energie, Concentratie, Lezen en Ontspannen, elk met een verschillende kleurtemperatuur en helderheid. Met de Dimmer Switch zijn nog meer configuraties mogelijk.
 • Spatwaterdicht: De Philips Hue Adore Inbouwspots zijn IP44-gecertificeerd. Dat betekent dat de lampen spatwaterdicht zijn en je ze dus zorgeloos in de badkamer kunt gebruiken.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lampen eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Handige spraakbesturing: Het is mogelijk om de lampen met spraakopdrachten te bedienen. Hiervoor heb je de slimme spraakassistenten Google Assistant of Amazon Alexa nodig.

De Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspots 350lm + Dimmer in actie

Wanneer je 's ochtends een energieboost wilt krijgen van fel koelwit licht, en 's avonds op je slaap voorbereid wilt worden door gedimd warmwit licht, dan zijn de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspots precies waar je naar op zoek bent.

Volledige controle

Je stemming kan de hele dag door beïnvloed worden door het licht. Daarom is een lamp die je volledig naar je eigen wensen kunt instellen erg handig. Om de kleurtemperatuur en de helderheid van de spots aan te passen kun je gebruik maken van spraakopdrachten (Amazon Alexa of Google Assistant), de bluetooth bediening, of de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch. Een combinatie van een bepaalde kleurtemperatuur en helderheid kan worden ingesteld in een lichtscène. Naast de vier vooringestelde lichtscènes die je kunt kiezen, kun je zelf 90 lichtscènes configureren in de Hue app. Hiervoor moeten de spots wel met een Philips Hue Bridge verbonden zijn.

De Adore inbouwspots zijn niet alleen slim maar ook zuinig: de spots hebben het energielabel A en verbruiken maar een fractie van de energie die traditionele lampen verbruiken. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de energierekening.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen9,45 x 9,45 x 7 cm
Gewicht0,20 kg
StroomvoorzieningNetstroom, 220-240 V
Fitting spotsGU10
Lichtsterkte350 lumen
Energieklasse meegeleverde lampenA
Garantie2 jaar
Kleurtemperatuur2200 - 6500 Kelvin
BeschermingsklasseII
IP44
Installatie
FAQs
Heb ik een Philips Hue Bridge nodig om de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspots 350lm 3-pack + Dimmer te bedienen?

Nee, je hebt geen Philips Hue Bridge nodig om de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspots 350lm 3-pack + Dimmer te bedienen. Je kunt de spots eenvoudig met je smartphone of tablet via bluetooth instellen.

Kan ik de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspots 350lm 3-pack + Dimmer in mijn bestaande Philips Hue systeem integreren?

Ja, naast dat je de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspots 350lm 3-pack + Dimmer eenvoudig via bluetooth kunt bedienen, kun je de lamp ook naadloos in je bestaande Philips Hue systeem integreren.

Zijn de Adore Inbouwspots waterdicht?

Ja, de lampen zijn IP44 gecertificeerd en daarmee spatwaterdicht. De spots zijn dus ideaal voor gebruik in de badkamer.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.