8.8
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot 350lm

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Met de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot heb je altijd het juiste licht in bijvoorbeeld je gang of badkamer. De inbouwspot is spatwaterdicht waardoor hij ideaal is voor de badkamer. De kleurtemperatuur en helderheid zijn eenvoudig naar wens in te stellen via bluetooth of via spraakopdrachten.

De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • Instelbare kleurtemperatuur
 • Spatwaterdicht
 • Bluetooth bediening
 • Handige spraakbesturing

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Maak je badkamer slim met deze inbouwspot van Philips Hue Adore. Via bluetooth stel je eenvoudig de juiste kleurtemperatuur en helderheid in, zodat je altijd het juiste licht hebt voor iedere situatie. De spot is ideaal als toevoeging voor een bestaand Philips Hue systeem, maar komt ook losstaand goed tot zijn recht. De lamp is spatwaterdicht wat ervoor zorgt dat je hem zorgeloos in de badkamer kunt gebruiken.

Productinformatie

 • Dimbaar: Je kunt de lamp vloeiend dimmen en een maximale helderheid van 350 lumen instellen.
 • Instelbare kleurtemperatuur: De lamp heeft vier vooringestelde lichtconfiguraties: Energie, Concentratie, Lezen en Ontspannen, elk met een verschillende kleurtemperatuur en helderheid.
 • Spatwaterdicht: De Philips Hue Adore Inbouwspot is IP44-gecertificeerd. Dat betekent dat de lamp spatwaterdicht is en je hem dus zorgeloos in de badkamer kunt gebruiken.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Handige spraakbesturing: Het is mogelijk om de lamp met spraakopdrachten te bedienen. Hiervoor heb je de slimme spraakassistenten Google Assistant of Amazon Alexa nodig.

De Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot 350lm in actie

Wanneer je 's ochtends een energieboost wilt krijgen van fel koelwit licht, en 's avonds op je slaap voorbereid wilt worden door gedimd warmwit licht, dan is de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot precies waar je naar op zoek bent.

Volledige controle

Je stemming kan de hele dag door beïnvloed worden door het licht. Daarom is een lamp die je volledig naar je eigen wensen kunt instellen erg handig. Om de kleurtemperatuur en de helderheid van de spot aan te passen kun je gebruik maken van spraakopdrachten (Amazon Alexa of Google Assistant) of de bluetooth bediening. Een combinatie van een bepaalde kleurtemperatuur en helderheid is in te stellen als een lichtscène. Naast de vier vooringestelde lichtscènes die je kunt kiezen, kun je zelf 90 lichtscènes configureren in de Hue app. Hiervoor moet de spot wel met een Philips Hue Bridge verbonden zijn.

De Adore inbouwspot is niet alleen slim maar ook zuinig: de spot heeft het energielabel A en verbruikt maar een fractie van de energie die traditionele lampen verbruiken. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de energierekening.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen9,45 x 9,45 x 7 cm
Gewicht0,20 kg
StroomvoorzieningNetstroom, 220-240 V
Fitting spotsGU10
Lichtsterkte350 lumen
Energieklasse meegeleverde lampenA
Garantie2 jaar
Kleurtemperatuur2200 - 6500 Kelvin
BeschermingsklasseII
IP44
Installatie
FAQs
Heb ik een Philips Hue Bridge nodig om de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot 350lm te bedienen?

Nee, je hebt geen Philips Hue Bridge nodig om de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot 350lm te bedienen. Je kunt de spot eenvoudig met je smartphone of tablet via bluetooth instellen.

Kan ik de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot 350lm in mijn bestaande Philips Hue systeem integreren?

Ja, naast dat je de Philips Hue White Ambiance Adore Inbouwspot 350lm eenvoudig via bluetooth kunt bedienen, kun je de lamp ook naadloos in je bestaande Philips Hue systeem integreren.

Is de Adore Inbouwspot waterdicht?

Ja, de lamp is IP44 gecertificeerd en daarmee spatwaterdicht. De spot is dus ideaal voor gebruik in de badkamer.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.