8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Struana - Bluetooth Led Plafondlamp + Dimmer

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 169,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 151,37 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Struana plafondlamp in één oogopslag:

 • Aanpasbare verlichting voor iedere situatie
 • Dimmer Switch meegeleverd
 • Hoge vochtigheidsbescherming
 • Verschillende tinten wit
 • Tot 50 lampen integreren in je systeem

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Slimme verlichting nu ook in de badkamer. De Philips Hue White Ambiance Struana plafondlamp met dimschakelaar is vochtbestendig en daarom bijzonder geschikt voor de badkamer. De lamp heeft een hoge lichtsterkte en biedt verschillende handige lichtinstellingen voor je dagelijkse routine. Fel wit licht helpt je 's morgens wakker te worden en de dag energiek te beginnen. Warm wit licht helpt je te ontspannen tijdens een uitgebreid bad.

Meer details
Productinformatie

 • Lichtsterkte: Achter de Philips Hue Struana plafondlamp gaat een hoop kracht schuil. Met een diameter van 36 centimeter en een lichtsterkte van 2.400 lumen wordt de hele ruimte verlicht.
 • Dimmer Switch: Een Philips Hue dimmer met schakelaar is bij de levering inbegrepen. Hij kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. De afstandsbediening kan te allen tijde worden verwijderd van de muur. Via de dimschakelaar kun je traploos dimmen of een van de vier scènes activeren.
 • Perfect voor je badkamer: IP44 beschermt de Philips Hue White Ambiance Struana tegen vocht. De lamp kan daarom ook in je badkamer worden geplaatst.
 • Licht scènes: Het maakt niet uit of je de vooraf ingestelde vier licht scènes gebruikt of je eigen lichtscènes bepaalt via de app. De verschillende kleurtemperaturen van warm wit tot daglicht wit helpen je te ontspannen, maar ook om te concentreren terwijl je aan het scheren bent.
 • Smart home integratie: De Philips Hue Bridge (apart verkrijgbaar) combineert tot 50 lampen in één systeem. Met extra slimme kleurlampen in de badkamer of je woonkamer kun je een prettige sfeer creëren om te ontspannen.

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 7

De lamp vervangt een bestaande plafondlamp. Hiervoor moet de stroom worden uitgeschakeld en de Philips Hue Struana aan het plafond worden bevestigd. Een elektriciën is hier echter niet voor nodig.

Productkwaliteit 9

De plafondlamp is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De onderdelen zijn zo in elkaar geschoven dat de lamp uit één stuk gegoten lijkt te zijn.

App/Software 8

Intuïtieve bediening en duidelijke lay-out. De Philipse Hue app is zeer eenvoudig.

Functionaliteit 9

Dimmen van helderheid en kleurtemperatuur, lichtscènes, scenario's, tijdschema's, geofencing, compatibel met spraakassistenten, vakantiemodus.

Betrouwbaarheid 9

Het Philips Hue systeem werkt heel betrouwbaar. De instellingen worden onmiddellijk door het systeem overgenomen. Bovendien voorziet Philips de Hue-app regelmatig van nieuwe updates.

Ontwerp 9

De Struana plafondlamp heeft een discusvormig ontwerp. Het ronde, melkwitte oppervlak is optimaal voor in de badkamer.

Gegevensbescherming 8

De gegevensuitwisseling verloopt via de ZigBee-standaard, die bekend staat als een zeer betrouwbare standaard.

Prijs-kwaliteit 8

Iets hoger geprijsd, maar vooral voor de badkamer een investering die de moeite waard is. De Philips Hue Struana is een van de weinige slimme plafondlampen die beschermd is tegen vocht.

De lamp vervangt een bestaande plafondlamp. Hiervoor moet de stroom worden uitgeschakeld en de Philips Hue Struana aan het plafond worden bevestigd. Een elektriciën is hier echter niet voor nodig.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen36 x 36 x 5,9 cm
Gewicht1,792 kg
LichtkleurNeutraal wit
Vermogen32 W
Totale lichtsterkte2.400 Lumen
Netstroom aansluiting100 - 240 V
Levensduur25.000 uur
BeschermingsklasseIP44: bescherming tegen spatwater
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue Struana Plafondlamp ook zonder Bridge bedienen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de Struana ook eenvoudig bedienen met de meegeleverde dimschakelaar. Je kunt echter pas van alle functies gebruiken maken wanneer de lamp via de bridge wordt geïntegreerd in je smart home.

Is de Philips Hue Struana ook buiten te gebruiken?

De Philips Hue Struana plafondlamp is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis. Het IP44-certificaat maakt hem bijzonder aantrekkelijk voor gebruik in de badkamer.

Kan de Philips Hue Struana ook gekleurd licht schijnen?

De Philips Hue Struana plafondlamp produceert alleen witte tinten. Je kunt wel tinten kiezen tussen warm wit en fel wit licht.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.