8.8
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Light Recipe Kit

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 34,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 34,99 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Light Recipe Kit bevat naast een slimme ledlamp ook een Dimmer Switch, zodat je niet alleen via bluetooth de lamp kunt bedienen maar ook via een echte lichtschakelaar de instellingen van de lamp kunt aanpassen. Je kunt dus op verschillende manieren eenvoudig de perfecte sfeer creëren.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Light Recipe Kit in één oogopslag:

 • Vloeiend dimmen
 • Bediening via de app
 • Integreerbaar in een Hue systeem
 • Spraakbesturing
 • Zuinig
 • Instelbare kleurtemperatuur

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Twee handige manieren om je slimme verlichting te bedienen in één pakket. Door de wittinten en helderheid van de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth ledlamp aan te passen kun je de sfeer in huis beïnvloeden om bijvoorbeeld 's ochtends een energieboost te krijgen of om 's avonds te ontspannen. Dankzij de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch hoeft niet iedereen die de lamp wil bedienen via de app verbinding te maken, ze kunnen gewoon de knoppen op de Dimmer Switch gebruiken.

Productinformatie

 • Vloeiend dimmen: Je kunt de lamp geheel vloeiend dimmen of de maximale lichtsterkte van 806 lumen instellen. Zo kun je voor iedere situatie het perfecte licht instellen.
 • Bediening via de app: In de gratis Hue app bedien je tot wel 10 lampen tegelijk, simpelweg via de bluetooth verbinding.
 • Integreerbaar in een Hue systeem: Naast dat de lamp bluetooth-compatibiliteit heeft is hij ook gemakkelijk in een bestaand Hue systeem te integreren. Zo kun je via een Bridge tot wel 50 lampen en 12 accessoires tegelijk bedienen.
 • Spraakbesturing: Verbind de lamp met Google Assistant of Amazon Alexa om hem eenvoudig via spraakopdrachten te bedienen.
 • Zuinig: De lamp heeft het energielabel A+ en verbruikt maar een fractie van de energie die een traditionele lamp verbruikt.
 • Instelbare kleurtemperatuur: In de Hue app kun je uit wel 50.000 wittinten kiezen om precies de ambiance die jij wilt te creëren.

Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Light Recipe Kit in actie

Verbind de ledlamp via bluetooth met je smartphone. Zo bedien je eenvoudig de slimme lamp via de app; je hebt namelijk geen Bridge nodig. Het dimmen, aan- en uitzetten en het kiezen van een wittint gebeurt met één druk op de knop. Ook de bediening via de Dimmer Switch is eenvoudig en intuïtief. Je hebt dus in een handomdraai de juiste lichtsterkte en kleurtemperatuur voor ieder moment.

Slimme functies

Naast de diverse bedieningsmogelijkheden beschikt de lamp nog over een aantal andere slimme functies. Je kunt bijvoorbeeld je instellingen als lichtscènes opslaan en ze met één druk op de knop weer oproepen. Daarnaast kun je timers instellen voor de lamp. Wanneer je de lamp aan een Bridge hebt gekoppeld krijg je toegang tot een paar extra functies, zoals het automatiseren van de lampen met schema's en bediening op afstand.


Een handige functie van de lamp is de spraakbesturing. Daarmee stel je de lamp in door middel van eenvoudige spraakopdrachten. Je hebt Google Assistant of Amazon Alexa compatibele speakers nodig om spraakbesturing mogelijk te maken. Wanneer je de lamp met een Bridge hebt verbonden kun je ook via Apple HomeKit van de spraakbesturing gebruik maken.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen61 x 61 x 112 mm
Gewicht109 g
VerbindingBluetooth, ZigBee
StroomvoorzieningNetstroom, 220 - 240 V
Vermogenmaximaal 9 W
Levensduur25.000 uur
EnergielabelA+
FittingE27
Kleurtemperatuur:2700 Kelvin
Garantie2 jaar
Lichtsterkte806 lumen bij 4000 K
Installatie
FAQs
Heb ik een Philips Hue Bridge nodig voor de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Light Recipe Kit?

Je hebt niet per se een Philips Hue Bridge nodig voor de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Ledlamp. Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth of met een Dimmer Switch bedienen. Het is wel mogelijk om de lamp in een bestaand Hue systeem met Hue Bridge te integreren.

Is het mogelijk om de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Light Recipe Kit via Siri of Apple HomeKit te besturen?

Dat is mogelijk, maar daarvoor moet je wel de lampen met een Hue Bridge verbinden.

Wat is het verschil tussen Hue White en Hue White Ambiance?

Bij Hue White Ambiance lampen kun je naast vloeiend dimmen ook kiezen uit 50.000 wittinten. De Hue White lampen hebben daarentegen een vaste kleurtemperatuur.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie