8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Buckram Bluetooth Plafondspot + Dimmer

Aanbevolen verkoopsprijs € 74,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 74,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt innogy SmartHome.
innogy SmartHome
Ondersteunt Logitech Harmony.
Logitech Harmony
Ondersteunt Magenta SmartHome.
Magenta SmartHome
Kan communiceren met andere apparaten die het Zigbee protocol ondersteunen.
Zigbee
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Geofencing
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De Philips Hue White Ambiance Buckram Plafondspot is een hoogwaardige slimme lamp, die zich geheel vloeiend in helderheid laat instellen. Ook de kleurtemperatuur is eenvoudig in te stellen, bijvoorbeeld met de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch of via bluetooth. In combinatie met een Hue Bridge krijg je toegang tot uitgebreide mogelijkheden zoals het instellen van lichtscènes, handige tijdschema's, bediening via de app en nog veel meer.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Buckram in één oogopslag:

 • Flexibele bediening
 • Lichtscènes instellen
 • Eindeloze lichtmogelijkheden
 • Lichtaccent plaatsen
 • Bluetooth bediening
 • Eenvoudige installatie

Expert review
8.4
Getest door tink experte
Moritz

Deze Plafondspot van Philips Hue White Ambiance Buckram is uitstekend geschikt als uitbreiding van een bestaand Philips Hue systeem, maar ook als losstaand product dankzij de bluetooth connectiviteit. Hij beschikt over dezelfde functionaliteit als de grotere Buckram modellen en je kunt dus een bepaald gebied van de kamer in de spotlight zetten, in precies de kleurtemperatuur en helderheid die je wilt.

More details
Productinformatie

 • Flexibele bediening: De slimme lamp is op verschillende manieren te bedienen. Naast de handmatige bediening met de Dimmer Switch zijn ook spraakbesturing, bediening via de app en (via een Hue Bridge) geautomatiseerde tijdschema's mogelijk.
 • Lichtscènes instellen: De lamp wordt met vier vooringestelde lichtscènes geleverd, die je met de Dimmer Switch kunt kiezen. In de app kun je nog veel meer lichtscènes configureren en opslaan, zodat je altijd met één klik de juiste sfeer creëert.
 • Eindeloze lichtmogelijkheden: Omdat je de lampen vloeiend kunt dimmen en je de kleurtemperatuur tussen 2200 en 6500 K kunt instellen, zijn er ontelbare configuraties mogelijk. Zo heb je altijd de juiste verlichting voor ieder moment.
 • Lichtaccent plaatsen: De lamp heeft ruime draai- en kantelmogelijkheden, wat het mogelijk maakt om precies het gebied dat je wilt in de spotlight te zetten.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij het ClickFix systeem heb je geen monteur nodig om deze lamp te installeren. Monteer de beugel aan het plafond, sluit de draden aan en klik en bevestig de lamp in 1 keer.

De Philips Hue White Ambiance Buckram Bluetooth Plafondspot in actie

Philips is één van de specialisten op het gebied van slimme verlichting. De lampen van de Hue-serie bieden een breed scala aan functies en zijn compatibel met tal van andere fabrikanten. Dankzij deze compatibiliteit kunnen de lampen bijvoorbeeld met spraakopdrachten worden aangestuurd via slimme spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

Verlichting op maat

Eenmaal geïnstalleerd straalt de Philips ledspot met 350 lumen zijn licht uit onder een relatief brede stralingshoek van 45°. Dit is ideaal voor het verlichten van grotere gebieden. In combinatie met de Hue Bridge heeft de spot alle gebruikelijke functies van het Philips Hue netwerk. Je kunt je eigen persoonlijke lichtscènes instellen, bijvoorbeeld voor tijdens het avondeten, voor filmavonden, om te lezen of om te ontspannen. Met timers kun je de lichtscènes of het aan- en uitgaan van de lamp vervolgens automatiseren. De lamp is ook zonder een Philips Hue Bridge te bedienen, namelijk met de Philips Hue Dimmer Switch en via bluetooth.

Wanneer je de lamp in je slaapkamer installeert wordt het mogelijk om je door de lamp te laten wekken. De lamp zal 's ochtends aan gaan en vloeiend steeds feller warm wit licht gaan schijnen, zodat het lijkt alsof je door een opkomende zon wordt gewekt, in plaats van door het lawaai van je wekker.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink experte
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen10,3 x 10,2 x 10,2 cm
Gewicht490 g
FittingGU10
Kleurtemperatuur2200 - 6500 K
Levensduur15.000 uur
StroomvoorzieningNetstroom: 220 - 240 V, 50 / 60 Hz
Lichtsterkte350 lumen
Installatie
FAQs
Kan de Philips Hue White Ambiance Plafondspot ook gekleurd licht schijnen?

Nee, de Philips Hue White Ambiance Plafondspot is onderdeel van de White Ambiance serie en kan dus alleen wit licht schijnen. Je kunt wel de kleurtemperatuur aanpassen tussen 2200 en 6500 K om koel of warm wit licht te schijnen.

Kan ik de Philips Hue White Buckram ook met spraakopdrachten besturen?

Ja, dat kan via Google Assistant en Amazon Alexa.  Om van spraakbesturing via Apple HomeKit gebruik te maken heb je een Philips Hue Bridge nodig.

Is de plafondspot geschikt voor gebruik in de badkamer?

Nee, het wordt afgeraden om de plafondspot in de badkamer te gebruiken, de lamp is namelijk niet waterdicht.

Kunnen de lamp in de Buckram plafondspot vervangen worden?

Ja, de lamp in de Buckram plafondspot is te vervangen. Let erop dat de lamp een GU10 fitting heeft.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.