8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Buckram 4-lichts Bluetooth Spotbalk + Dimmer

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 199,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De 4 hoogwaardige spots van de Philips Hue White Ambiance Buckram spotbalk kun je in helderheid en in kleurtemperatuur instellen. Dit doe je eenvoudig met de meegeleverde Dimmer Switch of via bluetooth, zodat je met een paar klikken de juiste ambiance in je woon- of slaapkamer hebt gecreëerd. Wanneer je de Buckram spotbalk met een Philips Hue Bridge verbindt krijg je toegang tot alle functies, zoals handige tijdschema's en geofencing.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Buckram in één oogopslag:

 • Flexibele bediening
 • Lichtscènes instellen
 • Eindeloze lichtmogelijkheden
 • Lichtaccenten plaatsen
 • Bluetooth bediening
 • Eenvoudige installatie

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

De 4-lichts spotbalk is de grootste lamp uit de Philips Hue White Ambiance Buckram serie en hiermee verlicht je eenvoudig een ruime woonkamer met precies het licht dat je wilt. Doordat je alle lampen individueel kunt kantelen en draaien kun je iedere hoek van je kamer naar wens in de spotlight zetten. Perfect als uitbreiding van je Philips Hue systeem maar ook losstaand dankzij de bluetooth connectiviteit.

Productinformatie

 • Flexibele bediening: De slimme lampen zijn op verschillende manieren te bedienen. Naast de handmatige bediening met de Dimmer Switch zijn ook spraakbesturing, bediening via de app en (via een Hue Bridge) geautomatiseerde tijdschema's mogelijk.
 • Lichtscènes instellen: De lamp wordt met vier vooringestelde lichtscènes geleverd, die je met de Dimmer Switch kunt kiezen. In de app kun je nog veel meer lichtscènes instellen en opslaan, zodat je altijd met één klik de juiste sfeer creëert.
 • Eindeloze lichtmogelijkheden: Omdat je de lampen vloeiend kunt dimmen en je de kleurtemperatuur tussen 2200 en 6500 K kunt instellen, zijn er ontelbare configuraties mogelijk. Zo heb je altijd de juiste verlichting voor ieder moment.
 • Lichtaccenten plaatsen: De lampen hebben ruime draai- en kantelmogelijkheden, wat het mogelijk maakt om precies de gebieden die je wilt in de spotlight te zetten.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij het ClickFix systeem heb je geen monteur nodig om deze lamp te installeren. Monteer de beugel aan het plafond, sluit de draden aan en klik en bevestig de lamp in 1 keer.

De Philips Hue White Ambiance Buckram 4-lichts Bluetooth Spotbalk in actie

Philips is één van de specialisten op het gebied van slimme verlichting. De lampen van de Hue-serie bieden een breed scala aan functies en zijn compatibel met tal van andere fabrikanten. Dankzij deze compatibiliteit kunnen de lampen bijvoorbeeld met spraakopdrachten worden aangestuurd via Google Assistant en Amazon Alexa.

Verlichting op maat

Eenmaal geïnstalleerd stralen de Philips ledspots met 350 lumen hun licht uit onder een relatief brede stralingshoek van 45°. Dit is ideaal voor het verlichten van grotere gebieden. In combinatie met de Hue Bridge heeft de spot alle gebruikelijke functies van het Philips Hue netwerk. Je kunt je eigen persoonlijke lichtscènes instellen, bijvoorbeeld voor tijdens het avondeten, voor filmavonden, om te lezen of om te ontspannen. Met timers kun je de lichtscènes of het aan- en uitgaan van de lamp vervolgens automatiseren. De lamp is ook zonder een Philips Hue Bridge te bedienen, namelijk met de Philips Hue Dimmer Switch en via bluetooth.

Wanneer je de lampen in je slaapkamer installeert wordt het mogelijk om je door de lampen te laten wekken. De lampen zullen 's ochtends aan gaan en vloeiend steeds feller warm wit licht gaan schijnen, zodat het lijkt alsof je door een opkomende zon wordt gewekt, in plaats van door het lawaai van je wekker.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen10,3 x 24 x 24 cm
Gewicht1645 g
FittingGU10
Kleurtemperatuur2200 - 6500 K
Levensduur15.000 uur
StroomvoorzieningNetstroom: 220 - 240 V, 50 / 60 Hz
Lichtsterkte350 lumen per lamp
Installatie
FAQs
Kan de Philips Hue White Ambiance 4-lichts Spotbalk ook gekleurd licht schijnen?

Nee, de Philips Hue White Ambiance 4-lichts Spotbalk is onderdeel van de White Ambiance serie en kan dus alleen wit licht schijnen. Je kunt wel de kleurtemperatuur aanpassen tussen 2200 en 6500 K om koel of warm wit licht te schijnen.

Kan ik de Philips Hue White Buckram ook met spraakopdrachten besturen?

Ja, dat kan via Google Assistant en Amazon Alexa.  Om van spraakbesturing via Apple HomeKit gebruik te maken heb je een Philips Hue Bridge nodig.

Is de spotbalk geschikt voor gebruik in de badkamer?

Nee, het wordt afgeraden om de spotbalk in de badkamer te gebruiken, de lampen zijn namelijk niet waterdicht.

Kunnen de lampen in de Buckram spotbalk vervangen worden?

Ja, de lampen in de Buckram spotbalk zijn te vervangen. Let erop dat de lampen een GU10 fitting hebben.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.