8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Buckram 3-lichts Bluetooth Spotbalk + Dimmer

Aanbevolen verkoopsprijs € 169,99

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 151,37 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Bosch Smart Home System.
Bosch Smart Home
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Logitech Harmony.
Logitech Harmony
Ondersteunt Magenta SmartHome.
Magenta SmartHome
Kan communiceren met andere apparaten die het Zigbee protocol ondersteunen.
Zigbee
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio communicatie
Geofencing
Eenvoudige Installatie

De 3-lichts spotbalk uit de Philips Hue White Ambiance Buckram serie bestaat uit 3 hoogwaardige spots, die je in kleurtemperatuur en helderheid kunt instellen. Met de meegeleverde Dimmer Switch creeër je met een paar klikken de juiste ambiance in je woon- of slaapkamer. De slimme lamp beschikt over een bluetooth verbinding zodat je niet per se een Bridge nodig hebt om je lamp te bedienen.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Buckram in één oogopslag:

 • Bluetooth bediening
 • Lichtscènes instellen
 • Eindeloze lichtmogelijkheden
 • Lichtaccenten plaatsen
 • Eenvoudige installatie

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

De functionele 3-lichts Buckram spotbalk overtuigt met zijn stijlvolle design en uitgebreide bedieningsmogelijkheden. Met de meegeleverde Dimmer, via de Hue app en via spraakopdrachten kun je de lampen gemakkelijk dimmen. De kleurtemperatuur kun je net zo eenvoudig instellen. De drie draaibare en kantelbare bluetooth spots maken het mogelijk om iedere hoek van de kamer naar keuze in de spotlight te zetten.

Productinformatie

 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Lichtscènes instellen: De lamp wordt met vier vooringestelde lichtscènes geleverd, die je met de Dimmer Switch kunt kiezen. In de app kun je nog veel meer lichtscènes instellen en opslaan, zodat je altijd met één klik de juiste sfeer creëert.
 • Eindeloze lichtmogelijkheden: Omdat je de lampen vloeiend kunt dimmen en je de kleurtemperatuur tussen 2200 en 6500 K kunt instellen, zijn er ontelbare configuraties mogelijk. Zo heb je altijd de juiste verlichting voor ieder moment.
 • Lichtaccenten plaatsen: De lampen hebben ruime draai- en kantel mogelijkheden, wat het mogelijk maakt om precies de gebieden die je wilt in de spotlight te zetten.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij het ClickFix systeem heb je geen monteur nodig om deze lamp te installeren. Monteer de beugel aan het plafond, sluit de draden aan en klik en bevestig de lamp in 1 keer.

De Philips Hue White Ambiance Buckram 3-lichts Bluetooth Spotbalk in actie

Philips is één van de specialisten op het gebied van slimme verlichting. De lampen van de Hue-serie bieden een breed scala aan functies en zijn compatibel met tal van andere fabrikanten en slimme spraakassistenten. Dankzij deze compatibiliteit kunnen de lampen bijvoorbeeld met spraakopdrachten worden aangestuurd via Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa.

Verlichting op maat

Eenmaal geïnstalleerd stralen de Philips ledspots met 350 lumen hun licht uit onder een relatief brede stralingshoek van 45°. Dit is ideaal voor het verlichten van grotere gebieden. Vanwege de bluetooth verbinding heb je niet per se een Bridge nodig om de slimme lamp te bedienen. Je kunt je eigen persoonlijke lichtscènes instellen, bijvoorbeeld voor tijdens het avondeten, voor filmavonden, om te lezen of om te ontspannen. Met timers kun je de lichtscènes of het aan- en uitgaan van de lampen vervolgens automatiseren. De lampen zijn ook te bedienen met de Philips Hue Dimmer Switch. Wanneer je hiervoor kiest zijn echter alleen 4 vooringestelde lichtscènes beschikbaar en moet je de lampen handmatig dimmen en in- en uitschakelen.


Wanneer je de lampen in je slaapkamer installeert wordt het mogelijk om je door de lampen te laten wekken. De lampen zullen 's ochtends aan gaan en vloeiend steeds feller warm wit licht gaan schijnen, zodat het lijkt alsof je door een opkomende zon wordt gewekt, in plaats van door het lawaai van je wekker.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen10,3 x 44,8 x 8,2 cm
Gewicht1225 g
FittingGU10
Kleurtemperatuur2200 - 6500 K
Levensduur15.000 uur
StroomvoorzieningNetstroom: 220 - 240 V, 50 / 60 Hz
Lichtsterkte350 lumen per lamp
Installatie
FAQs
Kan de Philips Hue White Ambiance 3-lichts Spotbalk ook gekleurd licht schijnen?

Nee, de Philips Hue White Ambiance 3-lichts Spotbalk is onderdeel van de White Ambiance serie en kan dus alleen wit licht schijnen. Je kunt wel de kleurtemperatuur aanpassen tussen 2200 en 6500 K om koel of warm wit licht te schijnen.

Kan ik de Philips Hue White Buckram ook met spraakopdrachten besturen?

Ja, dat kan. Hiervoor heb je wel een Philips Hue Bridge en een spraakassistent nodig, bijvoorbeeld Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit.

Is de spotbalk geschikt voor gebruik in de badkamer?

Nee, het wordt afgeraden om de spotbalk in de badkamer te gebruiken, de lampen zijn namelijk niet waterdicht.

Kunnen de lampen in de Buckram spotbalk vervangen worden?

Ja, de lampen in de Buckram spotbalk zijn te vervangen. Let erop dat de lampen een GU10 fitting hebben.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.