8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Buckram 2-lichts Bluetooth Spotbalk + Dimmer

Aanbevolen verkoopsprijs € 129,99

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 117,31 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Logitech Harmony.
Logitech Harmony
Ondersteunt Magenta SmartHome.
Magenta SmartHome
Kan communiceren met andere apparaten die het Zigbee protocol ondersteunen.
Zigbee
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio
Geofencing
Eenvoudige Installatie

De Philips Hue White Ambiance Buckram 2-lichts Spotbalk bestaat uit twee hoogwaardige lampen die instelbaar wit licht kunnen schijnen. Zowel de helderheid als de kleurtemperatuur van de lampen zijn makkelijk aan te passen, zodat je eenvoudig de juiste sfeer kunt creëren. Doordat je de spots kunt kantelen en draaien, kun je precies iedere hoek kiezen van de kamer die je wilt belichten.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Buckram in één oogopslag:

 • Bluetooth bediening
 • Lichtscènes instellen
 • Eindeloze lichtmogelijkheden
 • Lichtaccenten plaatsen
 • Eenvoudige installatie

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie

De 2-lichts Buckram bluetooth spotbalk is niet alleen stijlvol maar ook functioneel. Dim het licht vloeiend via de meegeleverde Dimmer, via spraakopdrachten of via de bluetooth app en creëer een aangename sfeer in je woon- of slaapkamer. De kleurtemperatuur kun je net zo eenvoudig instellen. Met één klik op de knop ga je van de concentratie-modus, met fel en koel wit licht, naar de ontspannen-modus, met gedimd warm wit licht.

Productinformatie

 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Lichtscènes instellen: De lamp wordt met vier vooringestelde lichtscènes geleverd, die je met de Dimmer Switch kunt kiezen. In de app kun je nog veel meer lichtscènes instellen en opslaan, zodat je altijd met één klik de juiste sfeer creëert.
 • Eindeloze lichtmogelijkheden: Omdat je de lampen vloeiend kunt dimmen en je de kleurtemperatuur tussen 2200 en 6500 K kunt instellen, zijn er ontelbare configuraties mogelijk. Zo heb je altijd de juiste verlichting voor ieder moment.
 • Lichtaccenten plaatsen: De lampen hebben ruime draai- en kantel mogelijkheden, wat het mogelijk maakt om precies de gebieden die je wilt in de spotlight te zetten.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij het ClickFix systeem heb je geen monteur nodig om deze lamp te installeren. Monteer de beugel aan het plafond, sluit de draden aan en klik en bevestig de lamp in 1 keer.

De Philips Hue White Ambiance Buckram 2-lichts Spotbalk in actie

Philips is één van de specialisten op het gebied van slimme verlichting. De lampen van de Hue-serie bieden een breed scala aan functies en zijn compatibel met tal van andere fabrikanten. Dankzij deze compatibiliteit kunnen de lampen bijvoorbeeld met spraakopdrachten worden aangestuurd. De Philips Hue White Ambiance Buckram spots beschikken natuurlijk ook over de genoemde functionaliteit.

Verlichting op maat

Eenmaal geïnstalleerd stralen de Philips ledspots met 350 lumen hun licht uit onder een relatief brede stralingshoek van 45°. Dit is ideaal voor het verlichten van grotere gebieden. Je kunt je eigen persoonlijke lichtscènes instellen via de bluetooth app, bijvoorbeeld voor tijdens het avondeten, voor filmavonden, om te lezen of om te ontspannen. Met timers kun je de lichtscènes of het aan- en uitgaan van de lampen vervolgens automatiseren. Wanneer je de lamp via de Dimmer Switch wilt bedienen zijn echter alleen 4 vooringestelde lichtscènes beschikbaar en moet je de lampen handmatig dimmen en in- en uitschakelen.


Wanneer je de lampen in je slaapkamer installeert wordt het mogelijk om je door de lampen te laten wekken. De lampen zullen 's ochtends aan gaan en vloeiend steeds feller warm wit licht gaan schijnen, zodat het lijkt alsof je door een opkomende zon wordt gewekt, in plaats van door het lawaai van je wekker.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen10,3 x 25,2 x 8,2 cm
Gewicht805 g
FittingGU10
Kleurtemperatuur2200 - 6500 K
Levensduur15.000 uur
StroomvoorzieningNetstroom: 220 - 240 V, 50 / 60 Hz
Lichtsterkte350 lumen per lamp
Installatie
FAQs
Kan de Philips Hue White Ambiance 2-lichts Spotbalk ook gekleurd licht schijnen?

Nee, de Philips Hue White Ambiance 2-lichts Spotbalk is onderdeel van de White Ambiance serie en kan dus alleen wit licht schijnen. Je kunt wel de kleurtemperatuur aanpassen tussen 2200 en 6500 K om koel of warm wit licht te schijnen.

Kan ik de Philips Hue White Buckram ook met spraakopdrachten besturen?

Ja, dat kan. Hiervoor heb je wel een Philips Hue Bridge en een spraakassistent nodig, bijvoorbeeld Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit.

Is de spotbalk geschikt voor gebruik in de badkamer?

Nee, het wordt afgeraden om de spotbalk in de badkamer te gebruiken, de lampen zijn namelijk niet waterdicht.

Kunnen de lampen in de Buckram spotbalk vervangen worden?

Ja, de lampen in de Buckram spotbalk zijn te vervangen. Let erop dat de lampen een GU10 fitting hebben.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.