8.9
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Plafonnière 2200lm + Dimmer

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 134,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 134,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Bluetooth Plafonnière 2200lm + Dimmer is een goede basis voor iedereen die aan slimme verlichting wil beginnen, maar ook een uitstekende toevoeging voor een bestaand verlichtingssysteem. Met deze lamp geniet je van natuurlijk wit licht voor ieder moment. Met behulp van de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch of via bluetooth pas je gemakkelijk de helderheid en kleurtemperatuur van de lamp in.

De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Aurelle plafonnière in één oogopslag:

 • Vloeiend dimmen
 • Talrijke functies
 • Individuele instellingen
 • Eenvoudig te bedienen
 • Bluetooth bediening

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De vierkante plafonnière van Philips Hue White Ambiance Aurelle is een stijlvolle plafondlamp, die nog steeds alle belangrijke functionaliteit van slimme verlichting heeft. Doordat je de kleurtemperatuur kunt instellen en de helderheid vloeiend kunt dimmen, zijn er talloze configuraties mogelijk. Wanneer je de lamp niet via bluetooth bedient maar met een Philips Hue Bridge verbindt, krijg je bovendien toegang tot het instellen van tijdschema's en bediening op afstand. Met behulp van de Dimmer Switch heb je voor je het weet de perfecte sfeer gecreëerd.

Productinformatie

 • Vloeiend dimmen: Met de bijgeleverde Philips Hue Dimmer Switch of via bluetooth kun je eenvoudig en traploos de helderheid van de paneellamp dimmen.
 • Talrijke functies: Verbind het ledpaneel met een Philips Hue Bridge en krijg toegang tot de uitgebreide functionaliteit van de Hue app.
 • Individuele instellingen: Met Philips Hue kun je voor elke gelegenheid de juiste sfeer creëren en je huis met warm- of koelwit licht verlichten. Gecombineerd met de Dimmer Switch zijn de mogelijkheden eindeloos.
 • Eenvoudig te bedienen: De Philips Hue Dimmer Switch maakt het bedienen van het ledpaneel makkelijk. De Dimmer kan als een lichtschakelaar aan de muur bevestigd worden. Tegelijkertijd is de Dimmer ook een afstandsbediening, die eenvoudig met magneten vast- en losklikt. Zo kun je de lamp ook vanuit je luie stoel bedienen.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.

De Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Bluetooth Plafonnière 2200lm + Dimmer in actie

Philips Hue biedt onbegrensde mogelijkheden als het gaat om de verlichting van je huis. De lampen zijn ontworpen om lang mee te gaan, maar ook om smaakvol en onopvallend te zijn. Pas de instellingen aan om het makkelijker te maken om te ontspannen, of juist om te lezen of te concentreren. De Philips Hue Aurelle plafonnière begeleidt je door de dag heen, met passend licht op elk moment.

Beleef innovatie

De plafondlamp van Philips Hue is dankzij de meegeleverde Dimmer Switch snel en makkelijk te bedienen. Zo kun je met één druk op de knop het licht naar wens instellen. Als je de lamp met een Philips Hue Bridge verbindt, kun je gebruik maken van spraakbesturing, waardoor de interactie met je smart home nog intuïtiever en eenvoudiger wordt. Je krijgt met een Bridge ook toegang tot andere functies zoals tijdschema's en bewaarbare lichtscènes. Daarmee kun je bijvoorbeeld met een paar klikken, of geheel geautomatiseerd, de indruk wekken dat je thuis bent. Zo kun je met een gerust hart op vakantie. Bovendien is ook bediening via bluetooth mogelijk, je hebt dus niet per se een Hue Bridge nodig.

De vierkante lamp heeft een onopvallend en discreet ontwerp en past daardoor in iedere kamer. Dankzij de ledtechnologie van Philips verbruikt het paneel weinig energie en door de uitgebreide keuze aan instellingen kun je altijd de juiste sfeer creëren.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen30 x 30 x 4,6 cm
Gewicht1,432 kg
Verbindingen
ZigBee
Bluetooth
StroomvoorzieningNetstroom (100 - 240 V)
IP-classificatieIP20
Levensduur25.000 uur
Lichtsterkte2200 lumen
Inhoud doosPhilips Hue White Ambiance Aurelle vierkante plafonnière
Philips Hue Dimmer Switch
Handleiding
Installatie
FAQs
Hoe kan ik de geofencing-functie van de Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Plafonnière 2200lm + Dimmer activeren?

Om van de geofencing-functie van de Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Plafonnière 2200lm + Dimmer gebruik te maken, heb je een Philips Hue Bridge nodig. Vervolgens maak je een account aan op www2.meethue.com/nl-nl en zet je de gps-functie van je smartphone aan. Daarna kun je aan de slag met de geofencing-technologie!

Kan ik ook producten van andere merken in het Philips Hue systeem integreren?

Ja, dankzij de ZigBee verbinding is het ook mogelijk om lichtbronnen en accessoires van bijvoorbeeld Innr in het Philips Hue netwerk te installeren.

Hoeveel lichtscènes kun je met de Philips Hue app creëren?

Met de Philips Hue app kun je tot wel 90 verschillende lichtscènes opslaan. Daarvoor moet je wel verbonden zijn met je thuisnetwerk, deze functie is op afstand niet beschikbaar.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.