8.8
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Bluetooth Plafonnière 4200lm + Dimmer

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,99

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 176,89 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Bosch Smart Home System.
Bosch Smart Home
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Logitech Harmony.
Logitech Harmony
Ondersteunt Magenta SmartHome.
Magenta SmartHome
Ondersteunt Samsung SmartThings
Samsung SmartThings
Kan communiceren met andere apparaten die het Zigbee protocol ondersteunen.
Zigbee
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Geofencing
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Bluetooth Plafonnière 4200lm + Dimmer is een uitstekende toevoeging voor een bestaand verlichtingssysteem, maar ook een goede basis voor iedereen die aan slimme verlichting wil beginnen. Dankzij de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch of via bluetooth pas je gemakkelijk de helderheid en kleurtemperatuur van de lamp aan en zo geniet je van natuurlijk wit licht voor ieder moment.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Aurelle plafonnière in één oogopslag:

 • Vloeiend dimmen
 • Talrijke functies
 • Individuele instellingen
 • Bluetooth bediening
 • Eenvoudig te bedienen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Deze grote vierkante plafonnière van Philips Hue White Ambiance Aurelle heeft een lichtsterkte van maximaal 4200 lumen en kan daardoor zelfs grote ruimtes met hoge plafonds perfect verlichten. Doordat je de kleurtemperatuur kunt instellen en de helderheid vloeiend kunt dimmen, zijn er talloze instellingen mogelijk. Wanneer je de lamp niet via bluetooth bedient maar met een Philips Hue Bridge verbindt, krijg je bovendien toegang tot instelbare tijdschema's en bediening op afstand. Met behulp van de Dimmer Switch heb je voor je het weet de perfecte sfeer gecreëerd.

Productinformatie

 • Vloeiend dimmen: Met de bijgeleverde Philips Hue Dimmer Switch of via bluetooth kun je eenvoudig en traploos de helderheid van de paneellamp dimmen.
 • Talrijke functies: Verbind het ledpaneel met een Philips Hue Bridge en krijg toegang tot de uitgebreide functionaliteit van de Hue app.
 • Individuele instellingen: Met Philips Hue kun je voor elke gelegenheid de juiste sfeer creëren en je huis met warm- of koelwit licht verlichten. Gecombineerd met de Dimmer Switch zijn de mogelijkheden eindeloos.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Eenvoudig te bedienen: De Philips Hue Dimmer Switch maakt het bedienen van het ledpaneel makkelijk. De Dimmer kan als een lichtschakelaar aan de muur bevestigd worden. Tegelijkertijd is de Dimmer ook een afstandsbediening, die eenvoudig met magneten vast en los klikt. Zo kun je de lamp ook vanuit je luie stoel bedienen.

De Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Plafonnière 4200lm + Dimmer in actie

Philips Hue biedt onbegrensde mogelijkheden als het gaat om de verlichting van je huis. De lampen zijn ontworpen om lang mee te gaan, maar ook om smaakvol en onopvallend te zijn. Pas de instellingen aan om het makkelijker te maken om te ontspannen, of juist om te lezen of te concentreren. De Philips Hue Aurelle plafonnière begeleidt je door de dag heen, met passend licht op elk moment.

Beleef innovatie

De plafondlamp van Philips Hue is met de meegeleverde Dimmer Switch en via bluetooth snel en makkelijk te bedienen. Zo kun je met één druk op de knop het licht naar wens instellen. Als je een slimme spraakassistent (Google Assistant of Amazon Alexa) hebt, kun je gebruik maken van spraakbesturing, waardoor de interactie met je smart home nog intuïtiever en eenvoudiger wordt. Door de lamp met een Philips Hue Bridge te verbinden kun je toegang krijgen tot andere functies zoals tijdschema's en geofencing. Daarmee kun je bijvoorbeeld met een paar klikken, of geheel geautomatiseerd, de indruk wekken dat je thuis bent. Zo kun je met een gerust hart op vakantie.

De vierkante lamp heeft een onopvallend en discreet ontwerp en past daardoor in iedere kamer. Dankzij de ledtechnologie van Philips verbruikt het paneel weinig energie en door de uitgebreide keuze aan instellingen kun je altijd de juiste sfeer creëren.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen60 x 60 x 4,6 cm
Gewicht4,795 kg
Verbindingen
ZigBee
Bluetooth
StroomvoorzieningNetstroom (230 V)
IP-classificatieIP20
Levensduur25.000 uur
Lichtsterkte4200 lumen
Inhoud doosPhilips Hue White Ambiance Aurelle vierkante plafonnière
Philips Hue Dimmer Switch
Handleiding
Installatie
FAQs
Hoe kan ik de geofencing-functie van de Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Plafonnière 4200lm + Dimmer activeren?

Om van de geofencing-functie van de Philips Hue White Ambiance Aurelle - Vierkante Plafonnière 4200lm + Dimmer gebruik te maken, heb je een Philips Hue Bridge nodig. Vervolgens maak je een account aan op www2.meethue.com/nl-nl en zet je de gps-functie van je smartphone aan. Daarna kun je aan de slag met de geofencing-technologie!

Kan ik ook producten van andere merken in het Philips Hue systeem integreren?

Ja, dankzij de ZigBee verbinding is het ook mogelijk om lichtbronnen en accessoires van bijvoorbeeld Innr in het Philips Hue netwerk te installeren.

Hoeveel lichtscènes kun je met de Philips Hue app creëren?

Met de Philips Hue app kun je tot wel 90 verschillende lichtscènes opslaan. Daarvoor moet je wel verbonden zijn met je thuisnetwerk, deze functie is op afstand niet beschikbaar.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.