8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Still White Ambiance Bluetooth Plafondlamp + Dimmer Switch

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 139,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 139,00 Incl. btw
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue White Ambiance Still is een bluetooth plafondlamp voor gebruik binnenshuis en is met name geschikt voor de keuken, de slaapkamer of de woonkamer. De hoge lichtsterkte van 2400 lumen verlicht de kamer gelijkmatig. Met de meegeleverde dimschakelaar of de app kan de plafondlamp geleidelijk worden gedimd en heb je toegang tot vooraf ingestelde lichtscènes. Voor gebruik als je niet thuis bent en als je de lamp wilt bedienen met je smartphone heb je wel een Philips Hue Bridge nodig.

De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Still in één oogopslag:

  • Inclusief Dimmer Switch
  • Verschillende lichtscènes
  • Simulatie van de zonsopgang
  • Licht wekker
  • Bluetooth verbinding

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue White Ambiance Still bluetooth led plafondlamp heeft een hoge lichtsterkte en kenmerkt zich door handige functies. De inbegrepen dimschakelaar is een zeer handige oplossing voor als je met slechts een druk op de knop de slimme lampen wilt dimmen of een scène wilt activeren.

Productinformatie

  • Inclusief Dimmer Switch: De levering bevat een Hue Dimmer Switch, waarmee je maximaal 10 lampen tegelijkertijd kunt dimmen en in- en uitschakelen. De schakelaar kan dankzij de beugel aan de muur worden bevestigd. Het bedieningspaneel kan worden verwijderd.
  • Verschillende lichtscènes: Philips Hue biedt vier vooraf ingestelde lichtscenario's die ook via de dimschakelaar beschikbaar zijn. Ze helpen je om te concentreren en energie te krijgen of om 's nachts je ogen te laten ontspannen.
  • Licht wekker: De Philips Hue Still bluetooth plafondlamp zorgt voor een aangename start van je dag wanneer het is verbonden via de Hue Bridge. De timer kan worden gebruikt om de zonsondergang in de avond en de zonsopgang in de ochtend te simuleren.
  • Bluetooth verbinding: Je hebt niet per se een Bridge nodig om gebruik te kunnen maken van de slimme lamp. Bedien tot 10 verschillende lampen via de gratis bluetooth app.

Philips Hue Still White Ambiance Bluetooth Plafondlamp + Dimmer Switch in actie

Alleen de dimschakelaar gebruiken of onderdeel worden van een groter Hue systeem? De Dimmer Switch kan gebruikt worden om de Philips Hue White Ambiance Still in- en uit te schakelen, de verlichting te dimmen en toegang te krijgen tot vooraf ingestelde verlichtingsscenario's. In totaal kunnen 10 aangesloten Philips Hue-lampen worden bestuurd.

Meer dan verlichting

Philips Hue beschikt over meer functies dan alleen je slimme lampen in- en uitschakelen. Wil je je lampen integreren in je smart home en laten samenwerken met andere apparaten? Overweeg dan de Hue Bridge, waarmee je toegang krijgt tot functies zoals een timer, aanpasbare licht tijdschema's, lichtscenario's, geofencing en meer. Ook zonder de Bridge kun je de lamp bedienen met je smartphone via de betrouwbare bluetooth verbinding.


De Philips Hue White Ambiance heeft een lichtsterkte van 2.400 lumen natuurlijk wit licht. Wil je liever wat minder licht, verander de lichtsterkte op de dimschakelaar of in de app. Combineer de lamp met andere slimme lampen van Philips Hue en creëer nog meer sfeer in je huis.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen39,1 x 39,1 x 7,1 cm
Artikelgewicht2,4 kg
Levensduur25.000 h
Wattage32 W
Totale prestatie2.400 Lumen
LichtkleurNeutraal wit
Stroomvoorziening220-240 V, 50-60 Hz
Installatie
FAQs
Kun je ook producten van andere fabrikanten integreren in het Hue-systeem?

Ja, dat is geen probleem vanwege de gebruikte draadloze standaard ZigBee. Je kunt bijvoorbeeld lampen en gloeilampen van Osram LIGHTIFY en Innr toevoegen aan je Philips Hue netwerk.

Is de Philips Hue White Ambiance ook bestand tegen vocht?

Nee, de Philips Hue moet nog steeds worden gebruikt in ruimtes met lage luchtvochtigheid. Het is daarom niet geschikt voor de badkamer. Mocht je een plafondverlichting zoeken speciaal voor de badkamer, dan raden wij de Philips Hue Struana plafondverlichting aan.

Kun je ook schema's instellen voor de slimme lamp?

Met alleen de bluetooth lamp is het helaas niet mogelijk om een schema op te stellen. Voor dergelijke extra functies moet een Bridge worden toegevoegd aan je smart home systeem.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie