8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Pillar Bluetooth Led opbouwspot 250lm uitbreiding

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 65,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 65,00 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue Pillar Bluetooth Led Opbouwspot 250lm is een uitbreiding voor je Philips Hue systeem. Bij beschikt over alle tinten wit van warm geel licht voor ontspanning tot koel blauw licht voor meer concentratie. De lamp heeft een beweegbare kop, zodat je het licht in elke gewenste richting kunt sturen. Verbind de Pillar simpelweg via bluetooth en bedien de slimme lamp via de app. In combinatie met een Hue Bridge heb je de beschikking over nog meer functies.


De voordelen van de Philips Hue Pillar Bluetooth Led Opbouwspot in één oogopslag:

 • Beweegbare kop
 • Flexibel inzetbaar
 • Lichtwekker
 • ZigBee
 • Gratis app

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue Pillar Bluetooth Led Opbouwspot 250lm is een geweldige uitbreidingslamp voor je Hue home-systeem. Elke lamp kan individueel worden ingesteld. De Philips spot wordt gekenmerkt door zijn beweegbare kop, die je naar wens kunt aanpassen en de verschillende tinten wit licht kunt laten schijnen. De lichtwekker maakt je ook op een natuurlijke wijze wakker, bijvoorbeeld door een gesimuleerde zonsopgang voor een mooie start van de dag.

Productinformatie

 • Beweegbare kop: Dankzij de beweegbare kop kun je het licht in alle richtingen laten schijnen. Zo kun je hem instellen hoe jij dat wilt.
 • Flexibel inzetbaar: Warm wit licht om te lezen, fel licht om te concentreren en om nieuwe energie op te doen. Verander je licht zo vaak als je wilt.
 • Lichtwekker: Laat je rustig ontwaken door het licht van de Philips Hue Pillar - Led opbouwspot zodat je de dag op een goede manier begint.
 • ZigBee: De ZigBee draadloze standaard beveiligt je gegevens en communicatie. Dit is te vergelijken met de verbinding die wordt gebruikt bij internetbankieren.
 • Gratis app: In de gratis Philips Hue Bluetooth app kun je gemakkelijk je lamp in- en uitschakelen of dimmen via je smartphone.

Philips Hue Pillar Bluetooth Led opbouwspot in actie

De Philips Hue Pillar Bluetooth Led Opbouwspot is een accessoire voor je Hue verlichtingssysteem dat iedere stemming en activiteit ondersteunt. Nadat je hem hebt gemonteerd, volgens de meegeleverde gedetailleerde instructies in de handleiding, voeg je de Pillar toe met behulp van de de gratis Hue bluetooth app. Je hebt niet per se een Bridge nodig om de lamp te kunnen gebruiken. Heb je toch een Bridge thuis dan kun je gebruik maken van meerdere functies zoals het inschakelen van de lamp wanneer je thuis komt.

Zelf de sfeer bepalen

Bepaal of je warm zacht licht voor een romantische sfeer wilt of liever koel licht om te kunnen concentreren. De bewegende spot kan individueel worden ingesteld. Met de slimme Philips Hue Pillar kun je je ook laten wakker maken met de lichtwekker. Je kunt ook met de lamp een echte zonsopkomst en -ondergang laten simuleren.


Deze uitbreidingslamp maakt deel uit van de White Ambiance-productlijn en bevat enkel wit licht, dus geen kleuren. Dankzij de app kun je ook de Pillar bedienen als je onderweg bent in combinatie met een Philips Hue Bridge. Op vakantie kun je bijvoorbeeld inbrekers afschrikken door je lampen in te schakelen op willekeurige momenten. De geavanceerde draadloze ZigBee-standaard zorgt voor een veilige overdracht van gegevens. In totaal kunnen tot 50 lampen worden geïntegreerd in je Hue systeem.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingenhoogte: 120 mm, diameter: 103mm
Aansluiting1 x GU10
Levensduur15.000 uur
Stroomverbruik5,5 W
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue Pillar bedienen terwijl ik onderweg ben?

Ja, je moet jezelf alleen online registreren en externe toegang toestaan. Hiervoor heb je wel een Philips Hue Bridge nodig.

Hoeveel lampen kunnen worden bediend via de Hue-app?

Je kunt maximaal 50 lampen tegelijkertijd verbinden met een bridge. Je kunt ook "Friends of Hue" -producten toevoegen.

Kan ik zien of mijn lampen thuis branden?

Ja, je kunt de status van je lampen controleren in de app en op de Hue-website. Als een lamp via de wandschakelaar wordt in- of uitgeschakeld, kan dit niet gezien worden in de app. In dit geval wordt je gewaarschuwd dat de communicatie met deze lamp is onderbroken. Je kunt nog steeds controleren of alle lichten zijn uitgeschakeld met behulp van de functie "Alles uit".

Waarvoor dient de functie "Willekeurig"?

"Willekeurig" is een handige optie als je een lange tijd niet thuis bent. Wanneer deze optie is geactiveerd, varieert de dagelijkse inschakeltijd van de scenario's met maximaal 30 minuten. Dit simuleert een druk huis en verhoogt de veiligheid.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie