8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Milliskin White Ambiance Vierkante Inbouwspot

A
Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 44,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 39,99 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Met de Philips Hue White Ambiance Milliskin vierkante inbouwspot moderniseer je je plafondverlichting. Voor de installatie heb je een plafondopening van 7 cm nodig. De noodzakelijke lamp elektronica met 220 - 240 V moet beschikbaar zijn vóór aansluiting. De Hue Spot straalt geleidelijk aangenaam warm wit licht uit tot concentratie-bevorderend koel wit licht.

De voordelen van de Philips Hue Milliskin Vierkante Inbouwspot in één oogopslag:

 • Hoge helderheid
 • Aanpasbaar
 • Schema's maken
 • Lichtscenario's
 • Bluetooth bediening
 • Energie besparen

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Sonik

De Philips Hue White Ambiance Milliskin straalt warm wit tot koud wit licht uit dat vloeiend dimbaar is. De mogelijkheid om lichtscènes en timers in te stellen zorgt ervoor dat deze lamp echt slim is. Via spraakopdrachten of via de Hue Bluetooth app pas je alle instellingen gemakkelijk aan zodat je het juiste licht hebt op ieder moment van de dag

Productinformatie

 • Hoge helderheid: De lichtbron is een Hue GU10-lamp. Deze zendt 250 lumen uit bij een stralingshoek van 45°. Met deze allrounder kun je zowel lichtaccenten instellen als grotere gebieden verlichten.
 • Aanpasbaar: Zowel de helderheid als de kleurtemperatuur kunnen worden gedimd bij de Philips Hue Milliskin inbouwspot. Het warme witte licht helpt bij ontspanning, wit daglicht bevordert de concentratie.
 • Schema's maken: De Philips Hue Milliskin spots passen perfect in woonkamers en slaapkamers. In het laatste geval kun je de zonsopkomst simuleren met de handige tijdschema's voor in de ochtend. Hiermee word je langzaam gewekt en kun je fit aan je dag beginnen.
 • Lichtscènes: Sla je favoriete combinaties van kleurtemperatuur en helderheid als lichtscène, om die later met een druk op de knop weer op te roepen.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Energie besparen: Deze lamp heeft het energielabel A en verbruikt dus maar een fractie van de energie die andere lampen verbruiken.

Philips Hue Milliskin Vierkante Inbouwspot in actie

Wanneer je 's ochtends een energieboost wilt krijgen van fel koelwit licht, en 's avonds op je slaap voorbereid wilt worden door gedimd warmwit licht, dan is de Philips Hue White Ambiance Milliskin precies waar je naar op zoek bent.

Volledige controle

Je stemming kan de hele dag door beïnvloed worden door het licht. Daarom is een lamp die je volledig naar je eigen wensen kunt instellen erg handig. Om de kleurtemperatuur en de helderheid van de spot aan te passen kun je gebruik maken van spraakopdrachten (Amazon Alexa of Google Assistant) of bediening via de app. Een combinatie van een bepaalde kleurtemperatuur en helderheid kan worden ingesteld in een lichtscène. Naast de vier vooringestelde lichtscènes die je kunt kiezen, kun je zelf 90 lichtscènes configureren in de Hue app.

De Milliskin inbouwspot is niet alleen slim maar ook zuinig: de spot heeft namelijk energielabel A en verbruikt dus relatief weinig energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de energierekening.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen9 x 9 cm
Elektrisch vermogen5.5 Watt
LichtkleurNeutraal wit
Stralingshoek45°
Levensduurtot 15.000 uren
Lichtbron komt overeen met een standaardlamp25 W
Installatie
FAQs
Kan ik de ledlamp in de Philips Hue White Ambiance Milliskin - Vierkante Inbouwspot vervangen?

Ja, je kunt de ledlamp in de Philips Hue White Ambiance Milliskin - Vierkante Inbouwspot vervangen. Hiervoor heb je een ledlamp met GU10 fitting en een maximaal vermogen van 6,5 Watt nodig.

Hoeveel lampen kan ik tegelijk bedienen via de Hue app?

Via de Hue app kun je tot wel 50 lampen en 12 accessoires tegelijk bedienen.

Is de Philips Hue White Ambiance Milliskin - Vierkante Inbouwspot waterdicht?

Nee, de Philips Hue White Ambiance Milliskin - Vierkante Inbouwspot is slechts IP20 gecertificeerd en waterdichtheid wordt dus niet gegarandeerd.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie