8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Lucca - Hoge Led Sokkellamp

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 139,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 129,99 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Haal slimme verlichting naar je tuin met de hoge sokkellamp van Philips Hue Lucca. Je kunt de zuinige ledlamp eenvoudig bedienen via de Hue app op je smartphone of tablet. In de app kun je onder andere de helderheid instellen met een schuifregelaar of tijdschema's instellen. Je hebt een Philips Hue Bridge nodig om de lamp te gebruiken.


De voordelen van de Philips Hue Hoge Led Sokkellamp in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Slimme besturing
 • Individuele programma's
 • Uitbreidbaar
 • Spraakbediening
 • Zuinig

Expert review
8.4
Getest door tink expert
annemarie

Met de Philips Hue Lucca - Hoge Led Sokkellamp creëer je eenvoudig een aangename sfeer in je tuin. De Hue app is overzichtelijk en je kunt met een paar klikken de juiste helderheid kiezen. De lamp heeft een waterdichte en robuuste aluminium behuizing die ervoor zorgt dat je lang van de lamp kunt genieten. Mocht de ledlamp in de Lucca kapot gaan dan is deze ook eenvoudig te vervangen. Let op: deze lamp heeft een Bridge nodig.

Productinformatie

 • Eenvoudige installatie: De Philips Lucca sokkellamp is in een paar stappen geïnstalleerd en gebruiksklaar.
 • Slimme besturing: Gebruik de Philips Hue app om de lamp slim te besturen. De handige functies van de app maken het bijvoorbeeld mogelijk om de lamp op afstand te bedienen.
 • Individuele programma's: Je kunt de Philips Hue sokkellamp precies instellen zoals jij dat wilt. Gebruik bijvoorbeeld de geofencing-technologie of een tijdschema om de lamp op je dagritme aan te passen.
 • Uitbreidbaar: Deze ledlamp is onderdeel van de Philips Hue serie en is daardoor met tot wel 50 lampen te verbinden.
 • Spraakbediening: Door de integratie met de spraakassistenten Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa is spraakbediening ook mogelijk.
 • Zuinig: De Lucca heeft het energielabel A+ en verbruikt dus maar een fractie van de energie die andere buitenlampen verbruiken.

De Philips Hue Lucca - Hoge Led Sokkellamp in actie

Dé slimme sokkellamp voor je buitenruimte. Met de Philips Hue Lucca kun je het licht eenvoudig naar wens bedienen. Net als de bekende Philips Hue binnenverlichting wordt ook deze lamp aangestuurd via de Philips Hue app. De ledlamp hoeft alleen maar te worden aangesloten op het netstroom en is dan direct klaar voor gebruik. De Philips Hue Bridge is nodig voor het Philips verlichtingssysteem. Deze wordt met een ethernet kabel met de router verbonden en zorgt voor een veilige gegevensuitwisseling tussen de lampen en je smartphone. Met de Bridge kun je je verlichting ook wanneer je onderweg bent bedienen. De Lucca lamp is IFTTT-compatibel en kan worden geïntegreerd in Apple HomeKit. Ook via Amazon Alexa en Google Assistant kun je van de spraakbediening gebruik maken.

Eigenschappen en functies van Lucca

De Philips Lucca biedt persoonlijk aangepaste verlichting voor buitenshuis dankzij geofencing-technologie, tijdschema's en de Home or Away-modus. De vervangbare lamp schijnt in warm wit licht. Doordat je de Lucca vloeiend kunt dimmen stel je eenvoudig de juiste helderheid in voor elke situatie.

Kom je op donderdag altijd 's avonds laat thuis? Programmeer de Lucca met een paar klikken zodat het licht in de voortuin al aan is wanneer je thuiskomt. Je kunt de lamp ook probleemloos bedienen als je onderweg bent. De sokkellamp kan uiteraard worden geïntegreerd in een bestaand Philips Hue systeem.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen77 x 14,2 x 14,2 cm
Gewicht2,215 kg
Lichtsterkte806 lumen
Kleurtemperatuur2700 K
BeschermingsklasseII
IP 44
Stroomvoorziening220 - 240 V
50 - 60 Hz
MateriaalAluminium
Installatie
FAQs
Heb ik een Philips Hue Starter Kit nodig om de Philips Hue Lucca Hoge Led Sokkellamp te gebruiken?

Nee, je hebt geen Starter Kit nodig. Om de Philips Hue Lucca Led sokkellamp te gebruiken heb je wel een Philips Hue Bridge nodig, die je afzonderlijk van de Starter Kit kunt kopen.

Kan ik met de Philips Hue Bridge naast de Lucca ook producten van andere aanbieders bedienen?

Ja, je kunt ook producten van andere producenten gebruiken. Zo is de Philips Hue Bridge bijvoorbeeld met Ikea Trådfri en Osram Lightify compatibel. Bovendien is door integratie met Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit ook spraakbesturing mogelijk.

Kun je ook andere slimme producten met de Philips Hue Lucca combineren?

Ja, dat kan. Zo kun je bijvoorbeeld een bewegingssensor in het systeem integreren, die ervoor zorgt dat de lamp aan gaat wanneer de sensor wordt geactiveerd.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie