8.5
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Econic Vierkante Led Wandlamp

Aanbevolen verkoopsprijs € 149,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 149,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Philips Hue Econic Vierkante Led Wandlamp is perfect voor gebruik buitenshuis en zorgt ervoor dat je de sfeer creëert waarin je je het meest comfortabel voelt.


De voordelen van de Philips Hue Econic Vierkante Led Wandlamp in één oogopslag:

 • Kleuren en witte tinten
 • Hoogwaardige materialen
 • Aangepaste tijdschema's
 • De juiste sfeer
 • Uitbreidbaar

Expert review
8.5
Getest door tink Experte
Moritz

Rust je tuin uit in de perfecte kleurstemming met de Philips Hue Vierkante Led Wandlamp. Of je de lamp nu aan het plafond of aan de muur wilt monteren, hij zal helemaal tot zijn recht komen in de door jouw ingestelde kleur, waardoor je voor elke gelegenheid de juiste sfeer krijgt. Het Philips Hue verlichtingssysteem kan op elk moment worden uitgebreid.

Productinformatie

 • Kleuren en witte tinten: Kies uit verschillende tinten wit of 16 miljoen kleuren om precies de tint te vinden die je het beste bevalt. Je kunt elke avond en op ieder moment de juiste sfeer creëren.
 • Hoogwaardige materialen: Aluminium, kunststof en glas zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit en bieden je een weerbestendig product voor installatie buitenshuis.
 • Aangepaste tijdschema's: Sluit je verlichting aan op de app en voeg het toe aan het lichtnetwerk om zo eenvoudig tijd- of lichtschema's te creëren en te controleren.
 • De juiste sfeer: Of je nu op zoek bent naar verlichting voor een feestje of een diner, de kleurenselectie van deze lamp heeft het allemaal.
 • Uitbreidbaar: Als onderdeel van het Philips Hue-verlichtingssysteem kun je op elk moment lampen toevoegen om je sfeerverlichting thuis uit te breiden.

Philips Hue Econic Vierkante Led Wandlamp in actie

Een verscheidenheid aan kleuren (16 miljoen) en verschillende tinten wit laten niets te wensen over wat betreft de kleur van je verlichting. De lampen komen perfect tot hun recht en schijnen in de door jou gekozen kleurtoon. Natuurlijk kun je dit te allen tijde veranderen.

De juiste sfeer

De Philips Hue Econic Vierkante Led Wandlamp creëert een harmonieuze sfeer precies naar jouw wens. Het aangename licht nodigt uit om de avonden buiten door te brengen, om te ontspannen of samen te buiten te borrelen in een gezellige sfeer. Je kunt op elk moment andere lampen aan het Philips Hue systeem toevoegen en deze op het lichtnet aansluiten, ze individueel bedienen en verlichtingsscenario's creëren, aangepast aan de situatie waarin je het licht nodig hebt.


Individuele schema's kunnen eenvoudig via de app worden gemaakt, wat zorgt voor meer comfort en veiligheid. Met de Hue-app kun je alles controleren, experimenteren, instellingen opslaan en verwijderen. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van de vele mogelijkheden. Creëer prachtige lichteffecten voor speciale momenten. Je kunt het ook met een dimmer bedienen als je je smartphone even niet bij de hand hebt.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink Experte
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen115 x 260 x 260 mm (H x B x D)
Stroomvoorziening120 - 240 V / 50 - 60 Hz
Kleurtemperatuur2.000 - 6.500 Kelvin
Lichtsterkte1.150 lumen
Installatie
FAQs
Kan ik de kleurtemperatuur van de Philips Hue Econic Vierkante Led Wandlamp handmatig regelen?

Nee, met de Philips Hue Econic Vierkante Led Wandlamp wordt de kleurtemperatuur geregeld via de Hue-app.

Heeft de Philips Hue Vierkante Econic Led Wandlamp een soort timer?

Je kunt eenvoudig een timer instellen op basis van je dagelijkse ritme. Met de Philips Hue app kun je dit automatisch doen. Stel individuele schema's op of oriënteer de verlichting volgens zonsondergang en zonsopgang. Alles is eenvoudig te bedienen met de app.

In welke kleuren is de Philips Hue Econic Vierkante Led Wandlamp verkrijgbaar?

Momenteel wordt dit model uitsluitend in het zwart verkocht.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.