9.1
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Econic Hoge Led Sokkellamp

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 189,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 169,99 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue White & Color Ambiance Econic Sokkellamp ziet er zeer stijlvol uit, past mooi in de omgeving en is een betrouwbare lichtbron voor je tuin. Aangezien je kunt kiezen tussen verschillende wit- en kleurtinten, is het aan jou om je tuin in een mooie stemming te brengen. De Philips Hue Econic Sokkellamp is daarom een echte verrijking voor elke tuin.


De voordelen van de Philips Hue Econic Hoge Led Sokkellamp in één oogopslag:

 • Verschillende kleuren en wittinten
 • Hoogwaardige materialen
 • Uitbreiding van je Hue systeem
 • Sfeervolle ambiance
 • Betrouwbare verlichting

Expert review
9.1
Getest door tink Experte
Moritz

De Philips Hue Econic Hoge Led Sokkellamp overtuigt op verschillende manieren. Met zijn mooie design past hij perfect in elke tuin, kan hij worden aangestuurd door een timer en app, is hij dimbaar, schijnt hij licht in verschillende tinten wit of in één van de 16 miljoen te selecteren kleuren. Hij zorgt voor precies de juiste sfeer rondom je woning!

Productinformatie

 • Verschillende kleuren en wittinten: Een grote selectie van 16 miljoen kleuren en verschillende tinten wit, instelbaar van koel daglicht tot warm wit, geeft je de perfecte verlichting voor in je tuin.
 • Hoogwaardige materialen: De Econic Sokkellamp is gemaakt van aluminium, kunststof en glas en is daarom van hoge kwaliteit. De slimme lamp is stijlvol en past eenvoudig in iedere inrichting.
 • Uitbreiding van je Hue systeem: De Econic Sokkellamp is eenvoudig te integreren in je Hue-systeem, kan via de Hue-app worden bedient en aan je bestaande verlichtingssysteem worden toegevoegd.
 • Sfeervolle ambiance: Het licht kan zowel in witte tinten als in een van de 16 miljoen mogelijke kleuren schijnen en je weg naar het huis verlichten. Je kunt ook bepaalde voorwerpen of bomen in je tuin een extra lichteffect geven.
 • Betrouwbare verlichting: Beschermingsklasse I en IP44 zorgen ervoor dat je de slimme lampen ook buiten met een gerust hart kunt laten staan.

Philips Hue Econic Hoge Led Sokkellamp in actie

Deze prachtige lamp in de stijl van een kleine lantaarn, is perfect voor het verlichten van de paden in je tuin. Je kunt het eenvoudig bedienen met de app en het licht dimmen, automatisch in- en uitschakelen, maar ook gekleurd licht als accenten zetten.

Stel prachtige lichteffecten in voor speciale momenten

Het aangename licht nodigt uit om 's avonds met het gezin of met vrienden in de tuin te genieten. Of je hem nu decoratief wilt gebruiken voor een leuk diner, een feestje met kleurrijke verlichting of subtiele accenten, de Econic led sokkellamp van Philips Hue maakt hem meer dan eenvoudig te integreren in je tuin en kan zowel thuis als onderweg worden bediend in combinatie met een Philips Hue Bridge.


Voor nog meer comfort en veiligheid kun je in de app individuele schema's maken en de lampen bijvoorbeeld combineren met bewegingsmelders. Het Philips-systeem is ontworpen met het oog op compatibiliteit en optimalisatie van het gebruik.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink Experte
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen100 x 16,3 x 16,3 cm
ConnectiviteitZigBee
Stroomvoorziening220 - 240 V, 50 - 60 Hz
MateriaalAluminium, glas en kunststof
Garantie2 jaren
Kleurtemperatuur2.000 - 6.500 K
Lichtstroom1.150 lumen
Installatie
FAQs
Wat betekent "verschillende tinten wit" voor de Philips Hue Econic Sokkellamp?

De naam verwijst naar een Kelvin-nummer dat varieert van 2.000 - 6.500 voor de Philips Hue Econic Led Sokkellamp. Het Kelvin-nummer geeft aan of het licht koel of warm is. Hoe lager het getal, hoe warmer het licht. In het geval van deze Econische sokkellamp is de koelste witte tint dan ook 6.500 Kelvin.

Heb ik garantie op de Philips Hue Econic Sokkellamp?

Ja, de garantieperiode voor de Philips Hue Econic Sokkellamp is 2 jaar.

Kan ik een timer toevoegen aan de slimme lamp?

Ja, alle instellingen kunnen eenvoudig worden aangepast via de Hue app, ongeacht waar je je bevindt in combinatie met de Philips Hue Bridge. Je kunt de lichten aanzetten als je thuiskomt en het tijdstip waarop de lichten aan en uit gaan, aanpassen. Gekoppeld aan bijvoorbeeld bewegingsdetectoren kun je de verlichting ook zo instellen dat deze automatisch gaat branden als je beweegt.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie