8.8
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Calla White & Color Sokkellamp Uitbreiding

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 99,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de uitbreiding van de Philips Hue Sokkellamp Calla kun je je slimme tuinverlichting nog mooier maken. De extra lamp is eenvoudig te installeren. Sluit simpelweg de T-connector die bij de doos is inbegrepen aan op de voedingskabel en je kunt je favoriete kleur uit 16 miljoen kleuren kiezen om je tuin meer sfeer te geven.

De voordelen van de Philips Hue Calla Sokkellamp in één oogopslag:

 • 16 miljoen kleuren
 • Minimaal stroomverbruik
 • Eenvoudige installatie
 • Handige schema's
 • Geofencing

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Net als de basisset biedt de uitbreiding van de Philips Hue Calla een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel gemak dankzij de app-bediening. Voeg een slimme lamp aan je bestaande setup en geniet van een intelligente en mooie verlichting van je buitenruimte. Met 16 miljoen selecteerbare kleuren, handige spraakbesturing, tijdsschema's en geofencing is deze lamp een echte aanrader!

Productinformatie

 • 16 miljoen kleuren: Verlicht je buitenruimte hoe jij dat wilt met 16 miljoen kleuren in het bereik van 2000 tot 6500 Kelvin.
 • Minimaal stroomverbruik: Dankzij slimme led lampen is het stroomverbruik zeer klein. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.
 • Eenvoudige installatie: Sluit het verlengsnoer aan op de basisset en de connector die bij de levering zit en je bent klaar om te genieten van je buitenverlichting.
 • Handige schema's: Bedien de verlichting via de app en stel tijdsschema's in om precies te bepalen hoe en wanneer je tuin is verlicht.
 • Geofencing: Je locatie kan via je smartphone worden bepaald, zodat het licht alleen wordt ingeschakeld als je in de buurt bent.

Philips Hue sokkellamp Calla in actie

Deze uitbreiding, in combinatie met de Calla starter kit, biedt stijlvolle en slimme verlichting voor je buitenruimte. Kies je favoriete kleur uit 16 miljoen kleuren en bepaal zelf de intensiteit van de sokkellamp (tot 640 lumen). Met de set kun je bijvoorbeeld de tuin of het terras volledig volgens persoonlijke wensen inrichten.

Verschillende functies

De timerfunctie of de geofencing functie optimaliseert en vereenvoudigt het gebruik van je buitenverlichting. De fraai vormgegeven behuizing, die voornamelijk uit duurzaam aluminium bestaat, heeft beschermingsklasse 2 / IP44. Zo kan de lamp buiten het hele jaar door betrouwbaar worden gebruikt, zelfs bij slecht weer.


Met de eenvoudige bediening via de app en het eenvoudig uitbreiden van de Calla buitenverlichting maakt deze set compleet. Bedien ook je buitenverlichting met behulp van spraakopdrachten via Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenLamp: 104 x 104 x 252 mm
Grondpen: 164 mm
Lichtsterkte1 x 640 Lumen
Lichtbereik2000 - 6500 Kelvin
StroomvoorzieningVia kabel met 120-240 V/ 50-60 Hz
WeerbestendigheidBeschermingsklasse 2/ IP 65
Installatie
FAQs
Zijn er andere Philips Hue-producten nodig om de Calla-sokkellamp uitbreiding te gebruiken?

Ja, de Philips Hue Calla-basisset met de meegeleverde voedingskabel en de Philips Hue Bridge voor de onderlinge verbinding van verschillende slimme huisproducten heb je nodig om de slimme lamp te kunnen gebruiken.

Kan ik de gloeilamp van de Calla zelf vervangen?

Nee, de lamp is stevig in het apparaat geïntegreerd.

Is de Philips Hue sokkellamp Calla uitbreiding weersbestendig?

Ja, de uitbreiding is ook geoptimaliseerd voor gebruik buitenshuis en is gecertificeerd met beschermingsklasse 2 / IP44 en dus veilig beschermd tegen weersinvloeden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.