9.3
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Calla Tuinverlichting 3-pack

2

€ 99,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 99,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 309,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Calla sokkellampen creëer je eenvoudig een geweldige sfeer in je tuin. Naast het in kleurtemperatuur instelbare witte licht dat deze lampen kunnen schijnen, kun je ook kiezen uit alle andere kleuren van de regenboog. Omdat je daarnaast de lampen ook vloeiend kunt dimmen, zijn er oneindig veel instellingen mogelijk. De helderheid en de kleur van de lampen zijn met een paar klikken in de Philips Hue app te regelen, je hebt dus binnen een handomdraai een unieke sfeer in je tuin. Om deze lampen te gebruiken heb je een Philips Hue Bridge nodig.


De voordelen van Philips Hue Calla Tuinverlichting 3-pack in één oogopslag:

 • Handige uitbreiding
 • Compatibiliteit
 • 16 miljoen kleuren
 • Weerbestendig
 • Handige tijdschema's

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Sonik

Je kunt de Philips Hue Calla lampen functioneel inzetten om een tuinpad of oprit te verlichten, maar ook om je tuin een unieke sfeer te geven met stralende kleuren. Het instellen van de helderheid en de kleur van de ledlampen via de app werkt bovendien uitstekend en de lampen zijn water- en stofdicht. Een echte toevoeging voor elke slimme tuin dus.

Productinformatie

 • Handige uitbreiding: In deze set ontvang je de Philips Hue Calla Starter Set en twee keer de Philips Hue Calla uitbreiding. Het enige verschil is dat de basisset de vereiste netvoedingsstekker bevat, de slimme lampen ter uitbreiding daarentegen niet.
 • Compatibiliteit: De Philips Hue serie werkt naadloos samen met de spraakassistenten Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant.
 • 16 miljoen kleuren: Kies elke kleur die je maar wilt uit het uitgebreide kleurenpalet en laat je creativiteit de vrije loop.
 • Weerbestendig: De lamp heeft beschermingsklasse IP65, wat betekent dat hij sproeiwaterdicht is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een regenbui of je sproeiers.
 • Handige tijdschema's: Je kunt de lampen in en uit laten schakelen volgens een tijdschema en zelfs op basis van de zonsopgang en -ondergang.

Philips Hue Calla Tuinverlichting 3-pack in actie

De installatie van de lampen is binnen een paar minuten doorlopen. Je sluit de tuinlampen simpelweg aan op netstroom met de meegeleverde kabels en prikt de lampen daarna met behulp van de grondpennen in de grond. Het uitbreiden van het systeem is net zo eenvoudig: gebruik het T-verbindingsstuk om een nieuwe lamp aan je opstelling aan te sluiten.

Handige functies

De Calla sokkellampen kunnen worden gebruikt in combinatie met de geofencing-technologie van Philips Hue. Eenmaal geactiveerd kun je de lampen aan laten gaan wanneer je thuiskomt en uit laten gaan wanneer je het huis verlaat. Dit gebeurt op basis van de locatie van je smartphone. Ook kun je handige tijdschema's instellen voor de lampen, waaronder het in- en uitschakelen op basis van de zonsopkomst en zonsondergang. Natuurlijk is het, net als bij de andere Philips Hue producten, mogelijk om de lampen via je smartphone of tablet aan en uit te zetten in de gratis Philips Hue app.


De hoogwaardige tuinlampen zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook waterdicht. Dankzij de beschermingsklasse IP65 zijn ze beschermd tegen stof en sproeiwater. Je kunt de lampen dus het hele jaar door zorgeloos en waar dan ook in je tuin gebruiken.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen104 x 104 x 252 mm
Lengte grondpin164 mm
Lichtsterkte640 Lumen
BeschermingsklasseII
IP 65
Stroomvoorziening 120 - 240V
50/60 Hz
Inhoud doos3x Philips Hue Calla sokkellamp
3x T-verbindingsstekker
3x 5 m verlengsnoer
Voedingskabel 2 m
3x Grondpen
Installatie
FAQs
Kun je de ledlamp van een Philips Hue Calla sokkellamp vervangen?

Nee, de ledlamp in een Philips Hue Calla sokkellamp is ingebouwd. Je kunt hem dus niet vervangen.

Is het licht van de Lily spots dimbaar?

Ja, in de app kun je niet alleen kiezen tussen verschillende kleuren en tinten wit, maar ook de helderheid aanpassen met een schuifregelaar.

Worden de drie Philips Hue led-sokkellampen Calla van stroom voorzien door batterijen?

Nee, de Philips Hue Calla sokkellampen dienen op het netstroom aangesloten te worden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.