8.3
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Buckram Led Bluetooth Plafondspot Uitbreiding

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 54,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 54,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met deze plafondspot van Philips Hue Buckram kun je een extra lichtaccent plaatsen in je kamer en daarmee je bestaande Philips Hue systeem uitbreiden. Vanwege de bluetooth verbinding heb je niet per se een Bridge nodig om de Buckram spot op een slimme manier te bedienen. Dankzij de ruime draai- en kantelmogelijkheden kun je het licht precies daar laten schijnen waar je wilt.

De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Buckram in één oogopslag:

 • Bluetooth bediening
 • Lichtscènes instellen
 • Eindeloze lichtmogelijkheden
 • Lichtaccent plaatsen
 • Eenvoudige installatie

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue Buckram bluetooth plafondspot is een veelzijdige lamp die je helemaal naar wens kunt instellen. Zowel welke kant de lamp op schijnt, als de kleurtemperatuur en de helderheid zijn gemakkelijk aan te passen. Zo heb je altijd precies het licht dat je wilt. De bluetooth verbinding is ook handig zodat de Bridge niet noodzakelijk in je systeem geïntegreerd hoeft te zijn.

Productinformatie

 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Lichtscènes instellen: De lamp wordt met vier vooringestelde lichtscènes geleverd, die je met de Dimmer Switch (apart verkrijgbaar) kunt kiezen. In de app kun je nog veel meer lichtscènes instellen en opslaan, zodat je altijd met één klik de juiste sfeer creëert.
 • Eindeloze lichtmogelijkheden: Omdat je de lampen vloeiend kunt dimmen en je de kleurtemperatuur tussen 2200 en 6500 K kunt instellen, zijn er ontelbare instellingen mogelijk. Zo heb je altijd de juiste verlichting voor ieder moment.
 • Lichtaccent plaatsen: De lamp heeft ruime draai- en kantelmogelijkheden, wat het mogelijk maakt om precies het gebied dat je wilt in de spotlight te zetten.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij het ClickFix systeem heb je geen monteur nodig om deze lamp te installeren. Monteer de beugel aan het plafond, sluit de draden aan en klik en bevestig de lamp in 1 keer.

De Philips Hue White Ambiance Buckram Bluetooth Plafondspot in actie

Philips is één van de specialisten op het gebied van slimme verlichting. De lampen van de Hue-serie bieden een breed scala aan functies en zijn compatibel met tal van andere fabrikanten. Dankzij deze compatibiliteit kunnen de lampen bijvoorbeeld met spraakopdrachten worden aangestuurd via slimme spraakassistenten zoals Google Assistant, Siri en Amazon Alexa.

Verlichting op maat

Eenmaal geïnstalleerd straalt de Philips ledspot met 350 lumen zijn licht uit onder een relatief brede stralingshoek van 45°. Dit is ideaal voor het verlichten van grotere gebieden. Je kunt je eigen persoonlijke lichtscènes instellen via de Philips Hue bluetooth app, bijvoorbeeld voor tijdens het avondeten, voor filmavonden, om te lezen of om te ontspannen. Met timers kun je de lichtscènes of het aan- en uitgaan van de lamp vervolgens automatiseren. De lamp is ook zonder een Philips Hue Bridge te bedienen, namelijk met de Philips Hue Dimmer Switch (apart verkrijgbaar). Wanneer je hiervoor kiest zijn echter alleen 4 vooringestelde lichtscènes beschikbaar en moet je de lampen handmatig dimmen en in- en uitschakelen.


Wanneer je de lamp in je slaapkamer installeert wordt het mogelijk om je door de lamp te laten wekken. De lamp zal 's ochtends aan gaan en vloeiend steeds feller warm wit licht gaan schijnen, zodat het lijkt alsof je door een opkomende zon wordt gewekt, in plaats van door het lawaai van je wekker.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen10,3 x 10,2 x 10,2 cm
Gewicht490 g
FittingGU10
Kleurtemperatuur2200 - 6500 K
Levensduur15.000 uur
StroomvoorzieningNetstroom: 220 - 240 V, 50 / 60 Hz
Lichtsterkte350 lumen
Installatie
FAQs
Kan de Philips Hue White Ambiance Plafondspot ook gekleurd licht schijnen?

Nee, de Philips Hue White Ambiance Plafondspot is onderdeel van de White Ambiance serie en kan dus alleen wit licht schijnen. Je kunt wel de kleurtemperatuur aanpassen tussen 2200 en 6500 K om koel of warm wit licht te schijnen.

Kan ik de Philips Hue White Buckram ook met spraakopdrachten besturen?

Ja, dat kan. Hiervoor heb je wel een Philips Hue Bridge en een spraakassistent nodig, bijvoorbeeld Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit.

Is de plafondspot geschikt voor gebruik in de badkamer?

Nee, het wordt afgeraden om de plafondspot in de badkamer te gebruiken, de lamp is namelijk niet waterdicht.

Kunnen de lampen in de Buckram plafondspot vervangen worden?

Ja, de lamp in de Buckram plafondspot is te vervangen. Let erop dat de lamp een GU10 fitting heeft.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.