8.7
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Bluetooth Lightstrip Basis + Uitbreiding

1

€ 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,95

1

€ 24,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 24,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 104,90 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Philips Hue Bluetooth Lightstrip Basis + Uitbreiding zijn nieuwe verlichtingsopties eenvoudig te realiseren: indirect licht in miljoenen kleuren zonder spotlights die op individuele plekken schijnen. De Hue bluetooth app maakt het ook mogelijk om het licht vloeiend te dimmen via je smartphone wanneer je thuis bent. Wil je de Lightstrip ook bedienen wanneer je niet thuis bent, dan heb je een Bridge nodig.


De voordelen van de Hue Bluetooth Lightstrip Basis + Uitbreiding in één oogopslag

 • Creëer de juiste sfeer
 • Compatibiliteit
 • 16 miljoen kleuren
 • Veiligheid

Expert review
8.7
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue Bluetooth Lightstrip Basis + Uitbreiding zorgen voor 300 cm lichtplezier. Je kunt elke kleur die je maar kunt bedenken instellen en de ledstrips vloeiend laten dimmen. De heldere en felle kleuren van de Lightstrips nodigen echt uit om je creativiteit de vrije loop te laten. Je kunt de Lightstrip bedienen via een bluetooth verbinding of om van nog meer functies gebruik te maken kun je ook een Bridge opnemen in je smart home.

Productinformatie

 • Creëer de juiste sfeer: Doordat je de Lightstrip vloeiend kunt dimmen en uit een enorm scala aan kleuren kunt kiezen, creëer je gemakkelijk de perfecte sfeer voor iedere situatie.
 • Compatibiliteit: De Philips Hue serie werkt naadloos samen met de spraakassistenten Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant.
 • 16 miljoen kleuren: Kies elke kleur die je maar wilt uit het uitgebreide kleurenpalet en laat je creativiteit de vrije loop.
 • Veiligheid: Stel een tijdschema in om de Lightstrip 's avonds aan te laten gaan om de indruk wekken dat je thuis bent. Zo geniet je onbezorgd van je vakantie.

De Philips Hue Bluetooth Lightstrip Basis + Uitbreiding in actie

Wil je je kamer inrichten met kleuraccenten, je lichten onopvallend plaatsen en tegelijkertijd volledige verlichting mogelijk maken? De Lightstrips zijn ongelooflijk flexibel voor elk project en in elke situatie. Plaats ze op de muur, boven op een kast of op een plint en geniet van kleurrijk en krachtig led licht.

Bepaal de sfeer in een handomdraai

Verwijder het beschermlaagje en bevestig de Lightstrip met de plakstrip op de achterzijde. Je kunt je favoriete lichtmomenten in scènes opslaan en met één klik weer activeren. Kies simpelweg één van de 16 miljoen kleuren en ga lekker zitten. Als de situatie of het genre van de film verandert, kan de omgeving met een paar klikken worden aangepast. Met de uitbreiding kan de ledstrip met één meter worden verlengd om nog grotere ruimtes en oppervlakken te verlichten.


Naast de ruime keuze aan kleuren is het ledlicht ook dimbaar, en de gemiddelde levensverwachting van 20.000 uur zorgt voor langdurig plezier. Bedien de slimme led strip via bluetooth met je smartphone en je kunt zelfs tot 10 slimme lampen tegelijk bedienen zonder dat je een wifi verbinding nodig hebt.

Lees meer
Expert review
8.7
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen0,5 x 200 x 1,5 cm (Philips Hue Lightstrip Basis)
0,5 x 100 x 1,5 cm (Philips Hue Lightstrip uitbreiding)
Gewicht337 g (Philips Hue Lightstrip Basis)
53 g (Philips Hue Lightstrip uitbreiding)
StroomvoorzieningNetstroom 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
Lichtsterkte1.600 Lumen (Philips Hue Lightstrip Basis)
800 Lumen (Philips Hue Lightstrip uitbreiding)
Levensduurca. 20.000 uur
Installatie
FAQs
Hoeveel lichtscènes kan ik creëren met de Philips Hue Bluetooth Lightstrip Basis + Uitbreiding?

Met de Philips Hue Bluetooth Lightstrips Basis + Uitbreiding kun je maximaal 90 verschillende lichtscènes creëren. Scènes kunnen echter alleen op het wifi netwerk thuis worden aangemaakt, de functie is niet op afstand te gebruiken.

Hoeveel kost de Hue app en waar kan ik de app downloaden?

De app is gratis beschikbaar in de App Store en in de Google Play store. Je kunt hem ook rechtstreeks downloaden op www.meethue.com/app, of de QR-code op de doos scannen en de instructies volgen.

Hoeveel lampen kun je met de app besturen?

Je kunt tot 10 slimme lampen tegelijk bedienen via bluetooth en met een Bridge kun je tot 50 verschillende slimme lampen tegelijk bedienen. Daarnaast kun je ook "Friends of Hue" producten met de Bridge verbinden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.