8.5
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Stick Up Cam Elite (Wired)

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 199,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 189,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

De Ring Stick Up Cam Wired - HD camera voor binnen en buiten geeft je altijd een veilig gevoel. De camera controleert en bewaakt zowel binnen als buiten alle gebeurtenissen en geeft je de mogelijkheid om overzicht te houden. Ook wanneer je niet thuis bent.


De voordelen van de Ring Stick Up Wired in een overzicht:

 • Hoort en ziet alles
 • Weerbestendig
 • Individuele bewegingszones
 • Altijd op de hoogte met notificaties
 • Compatibel met Alexa

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

Met de Ring Stick Up Cam voor binnen en buiten geniet je van absolute veiligheid in elk deel van je huis. De bewegingssensor ziet wanneer er bezoekers zijn en meldt dit meteen aan je. Dankzij de tweerichtingsgesprekfunctie kun je gemakkelijk met de bezoekers communiceren zonder dat je naar buiten hoeft. Zo voel je je altijd veilig in je eigen huis.

Meer details
Productinformatie

 • Horen, zien & spreken: De camera heeft een tweewegcommunicatiefunctie. Zo kun je niet alleen zelf alles in de gaten houden, maar ook meeluisteren of berichten te versturen.
 • Weerbestendig: De verlichting doorstaat bijna alle weersomstandigheden en hoeft dus niet per se onder een afdak te worden geplaatst. Het systeem is geschikt voor temperaturen van -20,5°C tot 48,5°C!
 • Individuele bewegingszones: De Ring Stick Up Cam is zo in te stellen dat er wordt geobserveerd per bewegingszone. Je krijgt dan automatisch een melding wanneer iemand die specifieke zone betreedt. Hier kun je tijden aan koppelen zodat je echt alleen een melding ontvangt wanneer het nodig is.
 • Notificaties: De meldingsfunctie informeert je op elk moment over de status van je woning. Zo weet je zeker dat je niets mist en kun je snel ingrijpen in geval van nood.
 • Compatibel met Alexa: Alexa, toon livebeeld van de Stick Up Cam! - Dankzij spraakherkenning is de Ring Stick Up Cam ook gemakkelijk te besturen met je stem.

Ring Stick Up Cam Wired - HD camera voor binnen en buiten in actie

De weerbestendige en draadloze camera ziet er niet alleen heel modern uit, maar heeft ook echt veel te bieden. Dankzij de scherpe video's en de tweerichtingsspraak kun je het apparaat zowel binnen als buiten gebruiken. Zo heb je altijd de controle over wat er in en rondom het huis gebeurt, ook als je op je werk of op vakantie bent. De Ring Stick Up Cam is snel te installeren en alle tools voor de montage zijn inbegrepen.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie gaat snel en eenvoudig via de app. Je kunt het apparaat koppelen aan een bestaand systeem, maar dit is niet per se nodig.

Productkwaliteit 10

De verschillende bewegingsszones worden goed en betrouwbaar weergegeven. De sirene waarschuwt zodra er zich een noodsituatie voordoet en de netwerkverbinding met de smartphone zorgt voor extra veiligheid.

App/Software 9

De Ring-app is onmisbaar voor het gebruik van Ring producten. Zowel het uiterlijk van de app als de bediening is geweldig.

Functionaliteit 8

Vooral de functie van de bewegingszones is heel goed geregeld, zodat je geselecteerde gebieden nauwkeurig kunt observeren en controleren.

Betrouwbaarheid 9

Je krijgt een betrouwbare melding zodra er een activiteit wordt gedetecteerd.

Ontwerp 9

Modern en klassiek. De camera past goed in elke omgeving.

Gegevensbescherming 8

De gegevensoverdracht vindt plaats via een beveiligde server en het eigen draadloze wifi-netwerk of POE (Power over ethernet).

Prijs-kwaliteit 8

Ondanks de hoge prijs is deze camera dankzij de veelzijdige toepassingsmogelijkheden het waard.

De installatie gaat snel en eenvoudig via de app. Je kunt het apparaat koppelen aan een bestaand systeem, maar dit is niet per se nodig.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen3,8 x 2,4 x 2,4 inch
Productgewicht272 g
ConnectiviteitAmazon Alexa
StroomvoorzieningMicro USB-adapter of voeding via ethernet
Installatietijd5-15 min.
Volt3 volt
Type batterijLithium-ionen
SireneOp afstand geactiveerde sirene
Resolutie1080p HD live view nachtzicht
Kijkhoek [°]150° horizontaal 85° verticaal
Video1080p HD
Inhoud verpakkingStick Up Cam Wired, afdekplaatje onderkant, onderkant, installatiegereedschappen en -materialen, micro-usb-voeding en kabel, Ethernet-adapter en 6m ethernetkabel voor buiten, gebruikershandleiding, beveiligingssticker
Installatie
FAQs
Heb ik een bridge nodig voor het gebruik van de Ring Stick Up Cam?

Nee, de camera werkt ook zonder bridge.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de installatie?

Normaal gesproken kan de camera binnen 15 minuten worden geïnstalleerd.

Kan de Ring Stick Up Cam ook gebruikt worden met lagere elektrische spanning?

De Ring Stick Up Cam is compatibel met de standaard elektrische spanning in de EU, Verenigd Koninkrijk en Ierland. De ingebouwde voedingsadapter ondersteunt tot 240V.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie