• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad 2.0

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 299,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Special
Bespaar €40 extra met de kortingscode NUKI40 - Slechts voor een korte tijd!
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De voordelen van de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad 2.0 in één oogopslag:

 • Hands-free openen en vergrendelen
 • Bridge benodigd voor toegang op afstand
 • Compleet overzicht in de Nuki app
 • Individuele toegangsrechten
 • Automatische ontgrendeling met Auto Unlock
 • Toegang via vingerafdruk of code
 • Perfect voor gasten, vrienden en familie

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Geniet van een geheel nieuwe vrijheid, zonder sleutels. Vergrendel en ontgrendel je voordeur automatisch of via de app. Verleen flexibele en tijdsgebonden toegang tot je huis en nog veel meer met het Nuki Smart Lock 3.0. Wijs tot 20 vingerafdrukken en 200 verschillende toegangscodes toe aan familie, vrienden of huurders met de Keypad 2.0. Zelfs wind en weer hebben geen invloed op de Keypad van Nuki. Voor volledige functionaliteit en toegang op afstand kun je de Nuki Bridge aanschaffen. En dat raden wij zeker aan!

Meer details
Productinformatie

 • Openen en vergrendelen zonder sleutel: Met de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad 2.0 kun je de voordeursleutel in je zak houden. Het elektronische deurslot kan comfortabel vanaf jouw pols worden ontgrendeld via een smartwatch, met een code op de Keypad, met je eigen vingerafdruk of natuurlijk via de app op je smartphone. Om het slot te beheren op afstand en meldingen te ontvangen moet je een Nuki Bridge toevoegen.
 • Compleet overzicht in de Nuki-app: Wil je graag weten wie er allemaal in huis is geweest en wanneer? De app heeft een logboekfunctie waar je precies ziet wat er gaande is. Zo check je bijvoorbeeld snel of de schoonmaakster al is geweest of dat de kinderen thuis zijn gekomen van school terwijl jij nog op kantoor bent.
 • Individuele toegangsrechten: Je kunt gemakkelijk instellen wie er naar binnen mag in je huis. Geef vrienden of familie permanente toegang, stel in dat de oppas wekelijks naar binnen mag of geef eenmalige toegang voor de gasten in je vakantiehuis.
 • Automatische ontgrendeling met Auto Unlock: Je komt net terug van het winkelen en hebt geen hand vrij om de deur te openen? Geen probleem. Met de Auto Unlock functie detecteert de Nuki Smart Lock je smartphone in je zak en ontgrendelt de deur automatisch. Handiger kan bijna niet.
 • Toegang via vingerafdruk of code: Gebruik de Nuki Keypad met maximaal 20 verschillende vingerafdrukken en 200 verschillende toegangscodes. Omdat je zonder sleutel of smartphone-app toegang hebt tot je huis, is de Keypad ook ideaal voor senioren en kinderen. Het enige wat nodig is om de voordeur in een paar seconden te openen is een vingerafdruk of een 6-cijferige toegangscode die in het toetsenbord is opgeslagen.
 • Compatibel met Google Assistant, Alexa & Apple Home: Als je Amazon Alexa, Google Assistant of Apple Home al gebruikt, wordt het bedienen van je Nuki Smart Lock nog comfortabeler. Blijf ontspannen op de bank zitten en vraag een slimme spraakassistent om je deur te openen, bijvoorbeeld als er buiten een bezoeker staat te wachten.

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Het elektronische deurslot van Nuki wordt aan de binnenzijde van de deur gemonteerd. Zonder schroeven of boren in 3 minuten. De Keypad is draadloos en plak je gemakkelijk op de muur.

Productkwaliteit 9

De Nuki Smart Lock 3.0 is gemaakt van hoogwaardige en robuuste materialen, zodat je voordeur altijd veilig blijft.

App/Software 8

De Nuki app maakt het gebruik en de bediening van de Nuki producten eenvoudig en aangenaam.

Functionaliteit 9

Een echt slim deurslot inclusief Keypad; toegang op afstand via de wifi bridge (niet meegeleverd), Bluetooth 5, Auto-Unlock, digitale sleutels, toegangsautorisaties en nog veel meer.

Betrouwbaarheid 9

De hoogst mogelijke veiligheidsstandaard, dankzij de modernste encryptietechnologie.

Ontwerp 10

Het ontwerp van het slot ziet er uiterst modern uit. De aluminium afwerking van de draaiknop rondt het uiterlijk af. Ook de Keypad is strak afgewerkt.

Gegevensbescherming 8

End-to-end encryptie zoals bij online bankieren.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs-kwaliteitverhouding kan eigenlijk niet beter zijn voor een slim deurslot met keypad en dit aantal functies.

Het elektronische deurslot van Nuki wordt aan de binnenzijde van de deur gemonteerd. Zonder schroeven of boren in 3 minuten. De Keypad is draadloos en plak je gemakkelijk op de muur.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details


Nuki Smart Lock 3.0 

Afmetingen19,6 x 16 x 10,2 cm 
Gewicht921 gram 
ConnectiviteitWifi,
Bluetooth
ZigBee
Stroomvoorziening:4x AA-batterij 

Nuki Keypad 2.0

Afmetingen9 x 3,5 x 1,5 cm
ConnectiviteitBluetooth 5.0
Stroomvoorziening4x AAA-Batterij
Beschermingsklasse (IP)IP 54
Verpakkingsinhoud1x Nuki Keypad 2.0
1x Handleiding
1x Bevestigingsmateriaal
4x AAA batterijen
Installatie
FAQs
Hoe stel je de Nuki Bridge in?

Steek de Nuki Bridge in het stopcontact (maximaal 5 meter van de Smart Lock) en de Bridge gaat automatisch configureren. Installeer vervolgens de Nuki-app op je smartphone en doorloop de stappen om het apparaat met je wifi te verbinden.

Hoe verbind ik de Smart Lock met de Bridge?

Druk 5 seconden lang op de knop van je Smart Lock en op de knop van je Bridge om deze in de koppelmodus te zetten. De lampjes op de apparaten branden continu in de koppelmodus. De apparaten zijn succesvol gekoppeld wanneer de Bridge onmiddellijk na het koppelen 3 seconden lang snel knippert en de lampjes van de Smart Lock en de Bridge daarna niet meer oplichten.

Is mijn deurslot compatibel met Nuki Smart Lock?

De Nuki Smart Lock kan op de volgende sloten worden gemonteerd: Dubbele cilinder met Euro profiel met nood- en gevarenfunctie, Zwitserse rondprofiel cilinders, schild behuizing of veiligheidsrozet, knop of hendel, meervoudige vergrendeling, verticaal sleutelkanaal, deurknop cilinder en UK ovale cilinder.

Kan ik Nuki Smart Lock ook buitenshuis monteren?

Dit wordt dringend afgeraden. Het systeem werkt alleen bij temperaturen tussen de 10 en 40 °C. Bovendien is het niet weersbestendig en kan het gemakkelijk worden gedemonteerd.

Is het systeem veilig?

Nuki maakt gebruik van de meest moderne versleuteling mechanismen die ook worden gebruikt bij online bankieren en voor andere smart home systemen gebruikt worden. De gegevens worden niet op onze servers opgeslagen. Zo verzekert Nuki bescherming tegen ongewenste toegang.

Ik heb Nuki geïnstalleerd, maar ik vergeet mijn smartphone soms. Kan ik de deur toch openen?

Zeker! In dit geval heb je drie mogelijkheden: je kunt je bestaande fysieke sleutel blijven gebruiken. Je gebruikt de meegeleverde Bluetooth-sleutelhanger Nuki Fob of je vraagt of iemand anders met toegangsrechten op afstand de deur voor je wilt openen. Die laatste werkt alleen als de Nuki Bridge is geïnstalleerd.

Wat heb ik nodig om de Nuki Smart Lock met mijn stem te besturen?

Om Nuki ook via spraakopdracht te kunnen bedienen, heb je een Nuki Smart Lock nodig samen met de Bridge en een gebruikersaccount bij Nuki. Nu kun je Nuki instellen via Google Assistant, Amazon Alexa of Apple Home en het systeem met je stem bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de deur vergrendelen of checken of hij dicht is als je niet in de buurt van je voordeur bent.

Heb ik per se een smartphone nodig om de Nuki Keypad 2.0 te bedienen?

Nee, een smartphone is alleen nodig om de Keypad in te stellen. Je kunt zonder smartphone toegang krijgen tot je woning.

Is het visueel herkenbaar of mijn pininvoer correct was of de vergrendeling geslaagd is?

Ja, de geïntegreerde ledbalk signaleert een succesvolle invoer en vergrendeling.

Wat is de minimale lengte van een toegangscode?

Een toegangscode moet altijd uit 6 cijfers bestaan.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie