8.6
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Opener + Bridge

1

€ 129,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 129,00

Nuki Bridge

€ 99,00

1

€ 99,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Nuki Bridge
Aantal:

1

€ 99,00
Aanpassen
€ 99,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 209,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De set van Nuki Opener en Bridge is de ideale uitbreiding voor je Nuki Smart Lock. De Bridge breidt het bluetooth bereik van je slimme deurslot of de Opener uit naar je mobiele telefoon en daardoor kun je alle functies ook gebruiken als je niet thuis bent. De Opener is aangesloten op de intercom en detecteert wanneer je thuiskomt. Het opent de deur voor je en je hebt geen extra sleutel meer nodig.


De voordelen van de Nuki Opener + Bridge in één oogopslag:

 • Toegang op afstand
 • Ring-to-open functie
 • Bel onderdrukking
 • Bediening op afstand
 • Individuele toegangsrechten

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

De set bestaande uit Nuki Opener en Bridge is een geweldige set vanwege de vele functies en de perfecte samenwerking tussen beide producten. De twee apparaten vullen elkaar perfect aan en geven je veel vrijheid zodat je ook wanneer je niet thuis bent de deur kunt openen. Bepaal van tevoren tijdschema's en mis nooit meer de levering van je pakketten. Een perfecte combi!

Productinformatie

 • Toegang op afstand: De intercom kan met de Nuki Opener zowel vanaf de bank als onderweg worden bediend. Het enige wat je hoeft te doen is hem aan te sluiten op de bridge en de deurzoemer via de app indrukken.
 • Ring-to-open functie: De Nuki Opener herkent via geofencing dat je thuiskomt. Als je aanbelt, opent hij automatisch de deur en laat hij je binnen. Deze functie kan ook worden geactiveerd voor andere mensen naar keuze via de app.
 • Bel onderdrukking: Om te voorkomen dat de deurbel elke keer gaat rinkelen wanneer de Opener je binnenlaat, is er een functie voor het onderdrukken van de bel. Als je dit activeert, gaat hij alleen over wanneer er anderen voor de deur staan.
 • Smart Lock bediening op afstand: Met de Nuki Bridge kun je de Smart Lock op afstand bedienen terwijl je onderweg bent. Komt de schoonmaakster langs of geeft je moeder de bloemen water terwijl je op vakantie bent? Je hoeft geen sleutels meer weg te geven of afspraken te verplaatsen. Dankzij de Bridge heb je overal en altijd toegang tot je woning.
 • Individuele toegangsrechten: Je verleent individuele toegangsrechten aan bepaalde personen op vaste tijdstippen via de app. Je kunt controleren wie er toegang had en wanneer op elk moment in een logboek.

Nuki Opener + Bridge in actie

Nadat je via de Nuki website hebt bekeken of je intercomsysteem compatibel is met de Nuki Opener via de twee stappen controle, kun je beginnen met de installatie. Dit vereist enige bekabeling, maar is op zich eenvoudig en niet erg tijdrovend. Je voegt de opener toe aan je systeem in de app en doet hetzelfde met de Bridge. Zodra de Bridge en de Opener zijn aangesloten, kun je de deuropener bedienen vanaf je smartphone, waar je ook bent.

Toegang verlenen in plaats van sleutels te verdelen

Met de combinatie van Nuki Opener en Bridge wordt je niet alleen in het trappenhuis binnen gelaten, maar heb je ook de mogelijkheid om andere mensen toegang te geven. Als je op vakantie bent en een vriend of familielid regelmatig de bloemen water geeft, kunt je ze toegang geven in de app. Met deze uitvoering kun je de Ring-to-Open-functie gebruiken. Zo hoef je ze niet langer je sleutels te geven. Dankzij de Bridge heb je overal toegang tot je Nuki systeem. Je kunt dus ook spontaan toegang verlenen of de postbode binnenlaten om een pakketje voor de deur te leggen. Dankzij de bel onderdrukking vermijd je zelfs het harde bel-geluid terwijl je niet thuis bent. Dit is vooral voor hondenbezitters een voordeel en voorkomt onnodig geblaf.


De verscheidenheid aan functies maakt de set van Nuki Opener en Bridge een mooie combinatie. Voor bijna elke situatie is er een handige oplossing die je huis veiliger maakt. Je hoeft niet langer voor elke deur een aparte sleutel te hebben, je hoeft deze nooit meer aan iemand anders te geven. In combinatie met een Nuki Smart Lock hebben bewoners van appartementen zelfs helemaal geen sleutel meer nodig.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenNuki Opener: 70 x 70 x 22 mm
Bridge: 60 x 50 x 60 mm
GewichtNuki Opener: 100 g
Bridge: 281 g
ConnectiviteitNuki Opener: Bluetooth 5.0
Bridge: Bluetooth 5.0 en wifi
StroomvoorzieningNuki Opener: 4x AAA-batterijen
Bridge: stroomnet
Inhoud doosNuki Opener, Montagemateriaal, schroevendraaier, 4x AAA-batterijen, gebruikshandleiding, Nuki Bridge, gebruikshandleiding
Installatie
FAQs
Hoe werkt de stroomvoorziening van de Opener?

De Opener werkt op vier AAA-batterijen, zodat er geen elektriciteit van het huissysteem wordt verbruikt en een stabiele stroomvoorziening altijd gegarandeerd is. Zo wordt stroomdiefstal vermeden en kan je de Nuki Opener thuis installeren zonder toestemming van je verhuurder.

Hoe werkt het montage- en installatieproces?

Zoals alle Nuki producten is de Opener ontworpen voor zelfmontage. In de Nuki app kan je een gedetailleerde handleiding voor de installatie en de eerste configuratie van de Opener vinden. Het benodigde montagemateriaal wordt meegeleverd in de verpakking. Omdat de uitgaande spanning van de intercom zich in het laagspanningsbereik bevindt, is er geen gevaar tijdens de installatie. Als je nog steeds twijfelt, kan je ook de functie handelaar zoeken gebruiken om contact op te nemen met een Nuki Pro-partner (technisch expert) in je buurt.

Is de Nuki Opener ook met de Fob en het Nuki Keypad compatibel?

Alle Nuki-producten zijn ontworpen om compatibel te zijn met elkaar. De Opener is daarom ook compatibel met het Keypad en de Fob, en de apparaten kunnen in de Nuki-app met elkaar worden verbonden. Vanwege de fysieke beperkingen van Bluetooth en de vaak grotere afstand tussen de voordeur en de intercom, kunnen we niet garanderen dat het ook op de juiste manier zal werken.

Kan ik met de Opener ook mijn elektrische garagedeur besturen?

In principe kan de Opener bijna elke elektronisch gestuurde poort aansturen. Tijdens het configuratieproces via de Nuki-app heb je de mogelijkheid om naast de gebruikelijke intercom ook andere deuren (bv. garage, tuinpoort, drukknop, etc.) te selecteren. De app legt je op een duidelijke manier uit hoe je de Opener op iedere drukknop kunt aansluiten.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie