9.1
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Set - Nuki Combo 2.0 + Fob + Keypad

1

€ 269,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 269,00

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,00

1

€ 79,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 299,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met deze complete set van Nuki maak je snel en eenvoudig je voordeur open zonder sleutel. Het pakket bevat de Nuki Smart Lock, Bridge, Fob en de Keypad. Het slimme systeem is flexibel en in te stellen hoe jij het wilt. Zo kun je ervoor kiezen om je deuren met je smartphone open te maken, met één druk op de knop of via een code. De keuze is aan jou!


De voordelen van de Nuki smart lock set in één oogopslag:

 • Uitgebreide beveiliging
 • Makkelijk te bedienen
 • Flexibel en persoonlijk aan te passen
 • Compatibel met smart home apparaten
 • Deel de toegang tot je huis met anderen

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Bescherm je huis met deze complete set van Nuki. Met de Smart Lock 2.0, de Bridge, de Fob en het Keypad heb je verschillende opties om je voordeur te ontgrendelen. Het maakt niet uit of je een cijfercode op je Keypad gebruikt, op de knop van je Fob drukt of via de Nuki-app op je smartphone - je voordeur opent binnen enkele seconden. Bovendien kun je het Nuki-systeem eenvoudig verbinden met Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa.

Meer details
Productinformatie

 • Uitgebreide beveiliging: De complete Nuki Smart Lock set bestaat uit de Nuki Smart Lock 2.0, de Nuki Bridge, de Nuki Fob en het Nuki Keypad. Je bepaalt dus zelf hoe jij en anderen veilig je huis betreden.
 • Makkelijk te bedienen: Het bedienen van de Nuki-producten is heel eenvoudig. De Keypad bedien je via een persoonlijke code, de Fob reageert op een simpele druk op de knop en de Smart Lock werkt via bluetooth op je smartphone. Genoeg manieren om je huis te openen en te vergrendelen.
 • Flexibel en persoonlijk aan te passen: Kies zelf op welke wijze je je huis wilt betreden. Er zijn verschillende opties beschikbaar.
 • Compatibel met smart home apparaten: Het Nuki-systeem kan samenwerken met Apple HomeKit en Google Assistant.
 • Deel de toegang tot je huis met anderen: Je stelt zelf in wie naar binnen mag. Zo kun je eenmalig toegang verlenen voor de pakketbezorger of wekelijks voor de schoonmaakster. Deel je numerieke code of geef via de app toegang tot de Smart Lock. Ook kun je een Fob meegeven aan een vriend.

Nuki Smart Lock 2.0 in actie

De complete Nuki Smart Lock set biedt verschillende manieren om je huis binnen te gaan. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. De Bridge is de centrale en zorgt ervoor dat je smartphone in verbinding staat met de Smart Lock. Dit elektronische deurslot ontgrendelt de deur automatisch zodra je thuiskomt en sluit hem veilig wanneer je weggaat. Je hoeft daarbij je smartphone dus niet in je hand te hebben of te bedienen. In deze set zit ook een Nuki Fob; dit is een handige afstandsbediening die de deur met een druk op de knop ontgrendelt. En met de meegeleverde Keypad krijg je toegang tot je huis via een cijfercode. Handig wanneer je bijvoorbeeld gasten in huis krijgt en zelf niet thuis bent.

Ga zorgeloos de deur uit

Zo hoef je tijdens het joggen of wandelen niet steeds je smartphone mee te nemen. Door middel van een code of met een druk op de Fob is je deur binnen enkele seconden geopend. Wil je ook dat anderen gemakkelijk je huis in kunnen komen? Geef vrienden en familie dan toegangsrechten via de app zonder dat je een sleutel hoeft te overhandigen.

Volledige beveiliging, handige smart home compatibiliteit, gebruikersgemak en verschillende manieren om je huis binnen te gaan. De complete Nuki Smart Lock set kan op vele behoeften worden afgestemd en flexibel worden toegepast. De perfecte prijs-kwaliteitsverhouding!

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie is zo gebeurd. De Bridge wordt via de app automatisch met de Smart Lock tot stand gebracht en via een aantal stappen heb je alles zo ingesteld.

Productkwaliteit 8

De Nuki Smart Lock is van stevig materiaal gemaakt en ziet eruit alsof het zonder problemen je huis veilig houdt.

App/Software 9

De Nuki-app is goed ontworpen en maakt het bedienen van de apparaten eenvoudig. Ook kun je precies zien wie de deur de afgelopen dagen heeft geopend. Erg handig!

Functionaliteit 10

Uitgebreide beveiliging; eenvoudig in gebruik; persoonlijk in te stellen; compatibel met andere smart home apparaten; toegang verlenen aan anderen.

Betrouwbaarheid 9

Makkelijker kan niet. Installatie is zo gebeurd en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontwerp 9

Een tijdloos design dat er fraai uitziet zonder al te veel op te vallen. Het past in ieder huis.

Gegevensbescherming 9

End-to-end encryptie net als bij online bankieren.

Prijs-kwaliteit 10

Een goede prijs in vergelijking met de kwaliteit die je krijgt. Een volwaardig en compleet pakket.

De installatie is zo gebeurd. De Bridge wordt via de app automatisch met de Smart Lock tot stand gebracht en via een aantal stappen heb je alles zo ingesteld.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting:Smart Lock 2.0: 11 x 4,5 x 6,5 cm, Nuki Bridge: 6 x 6 x 5 cm, Nuki Fob: 5,5 x 4 x 1 cm, Nuki Keypad: 9 x 3 x 1,5 cm.
Productgewicht:Smart Lock 2.0: 921 gram, Nuki Bridge: 281 gram, Nuki Fob: 18,1 gram, Nuki Keypad: 18,1 gram.
Verbindingen: Bluetooth, wifi en Zigbee
Stroomvoorziening:Smart Lock 2.0: 4x AA-batterijen vereist (meegeleverd), Nuki Bridge: 2x CR2032 batterijen, Nuki Fob: 1x batterij (inbegrepen). Nuki Keypad: batterij 2 x CR2032 batterijen
Beschermingsstandaard:Smart Lock 2.0: IP65, Nuki Bridge: IP65, Nuki Fob: IP65, Nuki Keypad: IP65.
Inhoud doos: Smart Lock 2.0, Bridge, Fob, Keypad, gebruikershandleiding.
Installatie
FAQs
Wat gebeurt er als de batterijen van de Nuki Smart Lock 2.0 leeg zijn?

Je krijgt een melding in de Nuki-app wanneer de batterijen nog 20% energie hebben. Je hebt dan genoeg tijd om de batterijen te verwisselen.

Hoe veilig is de Nuki Smart Lock complete set?

Nuki maakt gebruik van de meest moderne versleuteling mechanismen die ook worden gebruikt bij online bankieren en voor andere smart home systemen. De gegevens worden niet op servers opgeslagen maar worden versleuteld met end-to-end encryptie. Zo verzekert Nuki bescherming tegen ongewenste toegang.

Kan ik de deur nog steeds openmaken met mijn fysieke sleutel?

Bij veel sloten is dit nog steeds mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een cilinder met een nood- en gevarenfunctie? Dan open je de deur gemakkelijk met je 'oude' sleutel. Tip, probeer dit even nadat je het slimme slot hebt geïnstalleerd.

Video’s over dit product
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.