9.3
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Set + Google Nest Hub (Gen. 2)

1

€ 269,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 269,00

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,00

1

€ 79,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,00

1

€ 99,99 € 89,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,99 € 89,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 469,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Nuki Set + Google Nest Hub heb je volledige controle over je voordeur. Open de deur voor je gasten, ook als je niet thuis bent. Met individuele toegangsrechten en tijdschema's kun je op elk moment bepalen wie wanneer toegang mag krijgen. Als je dat wilt, kun je de hele set ook eenvoudig via spraakassistent besturen.


De voordelen van de Nuki Set + Google Nest Hub in één oogopslag:

 • Toegang verlenen op afstand
 • Beheer toegang
 • Automatische vergrendeling en ontgrendeling
 • Sleep Sensing en handgebaren
 • Nauwkeurige spraak-response

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

De Nuki set met Google Nest Hub overtuigde ons in de test met zijn brede scala aan functies. Dankzij de automatische ontgrendeling en toegangsbeperkingen was het nog nooit zo gemakkelijk om thuis te komen of anderen toegang te geven tot je eigen huis, zonder veiligheid in te leveren. En dankzij de bluetooth deuropener en het toetsenbord kunnen ook familie leden bij je thuis naar binnen zonder dat ze een sleutel nodig hebben. Begin met deze set in je smart home en breid deze naar wens uit met andere compatibele producten.

Meer details
Productinformatie

 • Toegang verlenen op afstand: Thuis of onderweg, met de Nuki Set + Google Nest Hub kun je op elk moment de deur van je appartement ontgrendelen. Een eenvoudige klik in de app of een spraakopdracht aan de Google Assistant is voldoende.
 • Beheer toegang: Verspreiden en beheren van virtuele sleutels via de app. Zo beperk je de toegangstijd voor buitenstaanders en geef je hen indien nodig toegang op afstand. Met behulp van de Nuki Keypad kun je mensen via een code alsnog toegang verlenen tot je huis.
 • Automatische vergrendeling en ontgrendeling: Zodra Auto-Unlock is geactiveerd, detecteert de Nuki Smart Lock je smartphone en ontgrendelt de deur automatisch wanneer je thuiskomt. Je hoeft de telefoon niet eens uit je zak te halen.
 • Mogelijkheid om uit te breiden: Voeg meer Nuki Fob Bluetooth deuropeners toe, installeer meer Nuki Smart Locks, of sluit compatibele camera's aan op de Google Nest Hub om te zien wie er voor je deur staat.
 • Soli sensor brengt meer mogelijkheden: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Accurate respons dankzij 3 Far-field microfoons: Spraakopdrachten verlopen extra soepel dankzij 3 ingebouwde Far-field microfoons. Je kunt met gemak de Hub bedienen vanaf de andere kant van een kamer terwijl je met iets anders bezig bent. Google Nest maakt het gemakkelijk voor je.
 • Gemaakt van 54% gerecycled plastic: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, fungeert de Google Nest Hub ook als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.

Nuki Set + Google Nest Hub in actie

Met de Nuki Set + Google Nest Hub krijg je volledige controle over je huis. Staat je afspraak al voor de deur terwijl je nog onderweg bent? Open eenvoudigweg de deur op afstand. Je kunt altijd zien wie het appartement binnenkomt en wanneer, en je kunt de toegang individueel beperken indien nodig. Met de Auto-Lock functie wordt het slot automatisch ontgrendeld wanneer je thuiskomt doordat de smart lock je telefoon herkent. Om er zeker van te zijn dat je nog steeds je huis in kunt, zelfs als je smartphone of de batterij leeg is, bevat de set ook een Nuki Fob bluetooth deuropener apparaat als sleutelhanger en een Nuki Keypad. Beide communiceren met het slimme slot via bluetooth en functioneren dankzij de werking van de batterij, zelfs in het geval van een stroomstoring.

De perfecte start in je eigen smart home

Met de Google Nest Hub open je de voordeur eenvoudigweg met een spraakopdracht. De Google Nest Hub dient als een controlecentrum voor je smart home en maakt je dagelijks leven ook gemakkelijker. De spraakassistent herinnert je aan afspraken, roept weerberichten op, zoekt naar recepten of speelt muziek voor je af. Voeg op elk moment meer Smart Locks of camera's toe aan je smart home, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat op de Google Nest Hub.


De Nuki Set + Google Nest Hub bied je een uitgebreide beveiligingsset met spraakassistent voor optimaal comfort. De ideale start voor je slimme woning!

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De Nuki smart lock is in minder dan 3 minuten geïnstalleerd. Het opzetten van de Nuki Bridge, Nuki Fob en Keypad en het aansluiten op de Google Nest Hub is daarnaast enorm eenvoudig.

Productkwaliteit 9

Zowel Nuki als Google overtuigen met hoogwaardige materialen, robuuste behuizing en een precieze afwerking.

App/Software 9

De Nuki app maakt het gemakkelijk om Nuki producten te gebruiken en te controleren en heeft een strak design.

Functionaliteit 10

Spraakbesturing, Auto-Unlock, Lock'n'Go, blokkering protocollen en gepersonaliseerde toegangsrechten maken de set zeer flexibel en uitgebreid.

Betrouwbaarheid 9

Zolang de bridge in de buurt van de smart lock 2.0 is aangesloten, werkt de bediening via app zonder problemen. Spraakopdrachten worden direct herkend en de end-to-end encryptie is zeer veilig.

Ontwerp 9

De Nuki producten hebben een modern en chique design in stijlvol zwart. De Google Nest Hub met zijn eenvoudige ontwerp past in elk interieur.

Gegevensbescherming 9

End-to-end encryptie zoals bij online bankieren.

Prijs-kwaliteit 10

Met dit uitgebreide pakket bespaar je geld. Je krijgt niet alleen een compleet beveiligingssysteem voor je voordeur, maar je krijgt ook een handige smart display met spraakassistent die je in het dagelijks leven helpt.

De Nuki smart lock is in minder dan 3 minuten geïnstalleerd. Het opzetten van de Nuki Bridge, Nuki Fob en Keypad en het aansluiten op de Google Nest Hub is daarnaast enorm eenvoudig.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Nuki - Beveiligingsset

Productafmeting:Smart Lock 2.0: 11 x 4,5 x 6,5 cm, Nuki Bridge: 6 x 6 x 5 cm, Nuki Fob: 5,5 x 4 x 1 cm, Nuki Keypad: 9 x 3 x 1,5 cm.
Productgewicht:Smart Lock 2.0: 921 gram, Nuki Bridge: 281 gram, Nuki Fob: 18,1 gram, Nuki Keypad: 18,1 gram.
Verbindingen: Bluetooth, wifi en Zigbee
Stroomvoorziening:Smart Lock 2.0: 4x AA-batterijen vereist (meegeleverd), Nuki Bridge: 2x CR2032 batterijen, Nuki Fob: 1x batterij (inbegrepen). Nuki Keypad: batterij 2 x CR2032 batterijen
Beschermingsstandaard:Smart Lock 2.0: IP65, Nuki Bridge: IP65, Nuki Fob: IP65, Nuki Keypad: IP65.
Inhoud doos: Smart Lock 2.0, Bridge, Fob, Keypad, gebruikershandleiding.

Google Nest Hub (Gen. 2) - Slimme Display

Afmetingen 69,5 x 177,4 x 120,4 mm
Gewicht558 g
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
Bluetooth® 5.0
Geïntegreerde Chromecast-technologie
802.15.4 (op 2,4 GHz) Thread (Functionaliteit binnenkort beschikbaar)
Stroomkabel1,5 m
Luidspreker en microfoonFull-range luidsprekers met 43,5 mm drivers
3 Far-Field-microfoons
Microfoon uit-schakelaar
Google Assistent ingebouwd
Voice Match technologie
Ultrasone detectie
Vermogen15 Watt
ProcessorQuad-core 64-bit 1,9 GHz ARM CPU
Krachtige ML hardware-engine
Inhoud leveringGoogle Nest Hub (2e generatie)
Stroomadapter
Snelstartgids
Privacybeleid
Informatie over veiligheid en garantie
Installatie
FAQs
Op welke sloten past de Nuki Smart Lock 2.0?

De Smart Lock 2.0 is compatibel met Europrofielcilinders, Zwitserse ronde profielcilinders, ovale cilinders en knopcilinders.

Waarop moet ik letten bij de montage van de Keypad?

De Keypad kan aan het deurkozijn worden gelijmd of aan de muur worden geschroefd, er zijn geen kabels nodig. Mocht het ooit gestolen worden, dan biedt Nuki een diefstalgarantie.

Hoe veilig is de bediening via de app?

De communicatie tussen de Smart Lock 2.0 en de app is beveiligd tegen aanvallen door middel van end-to-end encryptie.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Werkt Google Nest Hub (2e generatie) met Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die werken met video transmissie goed weer te geven op de Hub.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.