8.6
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Fob 2-pack - Bluetooth Sleutelhanger

2

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 75,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De Nuki Fob is een bluetooth afstandsbediening waarmee je snel en gemakkelijk je voordeur kunt openen en sluiten. De digitale huissleutels zijn verbonden met je Nuki Smart Lock en opent met één druk op de knop je deur zonder fysieke sleutel of smartphone. Handig voor mensen die geen smartphone bezitten of wanneer je je smartphone een dag niet wilt gebruiken. De Bridge is niet verplicht; het apparaatje werkt namelijk via bluetooth en kun je beheren via de Nuki-app op je smartphone. Het is mogelijk om maximaal 200 Fobs per Nuki Smart Lock toe te voegen.

De voordelen van de Nuki Fob 2-pack in één oogopslag:

 • Waterbestendig
 • 6x sneller dan de oude Fob
 • Bereik van 15 meter
 • Met dezelfde Fob tot 100 Smart Locks bedienen

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Een handige accessoire voor je smart home om je slimme slot nog makkelijker te bedienen. Met de Fob kun je ook je ouders of kinderen zonder smartphone een sleutel van je huis geven. Ook handig als je bijvoorbeeld je smartphone binnen hebt laten liggen. De Fob kan gekoppeld worden aan meerdere sloten waardoor een zware sleutelbos dus verleden tijd is.

Productinformatie

 • Waterbestendig: De bluetooth sleutelhanger kan prima aan je sleutelbos omdat hij waterbestendig is. Fiets je dus door de regen naar huis, dan kun je gewoon nog je woning binnen met de Fob.
 • 6x sneller dan de oude Fob: De kleine Nuki Fob is licht en neemt nauwelijks ruimte in beslag. Bovendien hoef je niet telkens je smartphone mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld even een relaxte wandeling wilt maken. De nieuwe versie is nog stabieler én waterbestendig.
 • Bereik van 15 meter: De Fob verbindt met je Nuki smart lock via bluetooth. Als je binnen een straal van 15 meter bent kun je op de knop drukken om je slimme slot te ontgrendelen.
 • Met dezelfde Fob tot 100 Smart Locks bedienen: De Nuki Fob is compatibel met elk Nuki Smart Lock en kan ook zonder Nuki Bridge worden gebruikt. Daarnaast kun je ook verschillende Smart Locks bedienen met dezelfde Fob.

Nuki Fob 2-pack - Bluetooth Sleutelhanger in actie

Met de Nuki Fobs kun je met één druk op de knop de deur openen en sluiten. De kleine afstandsbediening past in elke broekzak. Je neemt de digitale sleutel dus lekker makkelijk mee als je gaat joggen of wanneer je gewoon zonder smartphone op pad wilt. De Fob communiceert via bluetooth met je Nuki Smart Lock. Het opent of sluit dus alleen je deur als je de knop maximaal vijf meter van je deur indrukt.

Verschillende mogelijkheden

Dankzij de technologie van Nuki is het mogelijk om de Fob met maximaal 100 Smart Locks te verbinden. Weg met die volle sleutelbos dus! Heb je familieleden of kinderen zonder smartphone? Geef ze dan deze afstandsbediening zodat ze toch toegang hebben tot je huis. Per slim slot kun je maximaal 200 Nuki Fobs instellen. De digitale sleutel stel je in via de app en is meteen klaar voor gebruik. Verlies je de afstandsbediening? Ook dan is de toegang via de app zo ontzegd.


De sleutel werkt via bluetooth. Deze verbinding is dankzij de end-to-end encryptie altijd beveiligd. Omdat de Fob via bluetooth met het Nuki slot communiceert, kun je de Nuki Fob ook kopen zonder de Nuki Bridge. De set komt met twee afstandsbedieningen dus kun je ook nog eens een slimme afstandsbediening aan je partner of huisgenoot geven.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details


Nuki Fob - Bluetooth Sleutelhanger

Productafmeting: 50 x 40 x 10 mm
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
Versleuteling: End-to-end encryptie (zoals bij online bankieren)
Installatie
FAQs
Hoe functioneert de Fob met de Nuki Smart Lock?

De communicatie gaat via bluetooth 5.0.

Wat gebeurt er als ik per ongeluk op de knop druk?

Helemaal niets. De sleutel reageert alleen wanneer je 15 meter van de deur staat. Dit is het maximale aantal meters van het bluetooth-bereik.

Kan ik meerdere Fobs aan één Smart Lock koppelen?

Jazeker! Het is mogelijk om tot wel 200 digitale sleutels aan één slim slot te koppelen.

Wat moet ik doen wanneer ik mijn Fob ben verloren?

De Fob beheer je via je Nuki-app. Ben jij of iemand anders je afstandsbediening verloren? Verwijder deze dan gemakkelijk uit de app en de afstandsbediening heeft geen toegangsrechten meer.

Hoe lang moet ik op de knop drukken voordat de deur opent?

Vijf seconden.

Hoeveel meter moet ik van de deur afstaan om hem te openen?

Het bluetooth bereik bedraagt maximaal 15 meter. Om de deur te kunnen openen moet je dus in het bereik staan.

Hoe wordt de communicatie tussen de apparaten beveiligd?

Nuki werkt met end-to-end encryptie. Deze is gelijk aan de standaard voor online bankieren en is dus zeer veilig.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.