8.6
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Smart Lock 3.0 + Bridge + Fob

1

€ 149,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 149,00

Nuki Bridge

€ 99,00

1

€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Nuki Bridge
€ 99,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,00

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 249,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Nuki Smart Lock 3.0 + Bridge + Gratis Fob maak je eenvoudig je voordeur open zonder sleutel. Het slot werkt via bluetooth samen met je smartphone en opent of sluit automatisch als je je huis betreedt of verlaat. In dit pakket zit ook een gratis Nuki Fob die je sleutel vervangt en de deur met één druk op de knop opent of sluit. Handig wanneer je je smartphone een keer niet bij de hand hebt!


De voordelen van de Nuki Smart Lock 3.0 + Gratis Fob in één oogopslag:

 • Inclusief deursensor
 • Compleet overzicht in de Nuki app
 • Bepaal wie er naar binnen mag
 • Een deurslot dat makkelijk te bedienen is
 • Beschikbaar voor alle platformen
 • Simpele installatie
 • Nuki Smart Lock 3.0

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Functies zoals Auto Unlock of Lock 'n' Go maken het gemakkelijker om met de Nuki Smart Lock 3.0 toegang te krijgen tot je huis. En met de app heb je altijd controle over wie er in je huis mag zijn. Een super slim product dat niet weg te denken is in een smart home. Met de Fob kun je ook je ouders of kinderen zonder smartphone een sleutel van je huis geven. Ook een uitkomst als je zelf even je smartphone bent vergeten. De Fob kan gekoppeld worden aan meerdere sloten waardoor een zware sleutelbos dus verleden tijd is.

Meer details
Productinformatie

 • Compleet overzicht in de Nuki app: Wil je graag weten wie er allemaal in huis is geweest en wanneer? De app heeft een logboek functie waar je precies ziet wat er gaande is. Zo check je bijvoorbeeld snel of de schoonmaakster al is geweest of dat de kinderen thuis zijn gekomen van school terwijl jij nog op kantoor bent
 • Bepaal wie er naar binnen mag: Je kunt gemakkelijk instellen wie er naar binnen mag in je huis. Geef vrienden of familie permanente toegang, stel in dat de oppas wekelijks naar binnen mag of geef eenmalige toegang voor de gasten in je vakantiehuis.
 • Een deurslot dat makkelijk te bedienen is: Het elektronische deurslot kan eenvoudig worden ontgrendeld met één swipe of stel in dat de deur automatisch opengaat wanneer jij in de buurt bent. Met de nieuwe geïntegreerde deursensor word je bovendien in de app gewaarschuwd wanneer de deur niet op slot is gedaan.
 • Beschikbaar voor alle platformen: De Nuki app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Je kunt het slot met je smartphone of tablet bedienen. Of kies ervoor om de deur te openen met je smartwatch!
 • Simpele installatie: De Nuki Smart Lock 3.0 vervangt niet de huidige deurvergrendeling, maar wordt er simpelweg overheen gemonteerd. Laat het slot zitten en doe de sleutel erin. Vervolgens monteer je het Nuki-slot eroverheen en stel je het nieuwe slot in met behulp van de Nuki app. Voor meer informatie welke sloten werken met Nuki bezoek je de website.
 • Compatibiliteit met andere Smart Home-apparaten: De Nuki Smart Lock 3.0 kan bovendien samenwerken met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Zo is het mogelijk om het deurslot met je stem te bedienen. Ook wordt de standaard ZigBee ondersteund zodat je Nuki ook met andere Smart Home-oplossingen kunt koppelen.

Nuki Smart Lock 3.0 + Bridge + Gratis Fob in actie

Met de Nuki Smart Lock 3.0 haal je een veilige én veelzijdige elektronische deurvergrendeling in huis. De installatie van het slot is binnen een paar minuten gebeurd en vereist geen vakkennis. Installeer vervolgens de app en koppel de Smart Lock aan je telefoon. Ook dit is binnen een minuut gedaan. Het slot wordt aan de binnenkant van de deur gemonteerd en kenmerkt zich door de aluminium knop waarmee je de deur optioneel handmatig kunt bedienen. De led-ring geeft de status van het slot aan. Het slot is automatisch te openen, met een swipe in de app of via je smartwatch.

Ook bedienen zonder smartphone

Met de Nuki Fob kun je met één druk op de knop de deur openen en sluiten. De kleine afstandsbediening past in elke broekzak. Je neemt de digitale sleutel dus lekker makkelijk mee als je gaat joggen of wanneer je gewoon zonder smartphone op pad wilt. De Fob communiceert via bluetooth met je Nuki Smart Lock. Het opent of sluit dus alleen je deur als je de knop maximaal vijf meter van je deur indrukt.


Een ander groot voordeel is dat je vrienden en familie makkelijk kunt binnenlaten in je huis zonder een sleutel te overhandigen. Stel per persoon in wie er wanneer toegang heeft en laat die persoon de app op zijn of haar smartphone installeren. Of bepaal dat de schoonmaakster wekelijks naar binnen mag op geselecteerde tijden. De Nuki Smart Lock is op die manier ook ideaal voor vakantiehuizen. In combinatie met de Nuki Bridge is het zelfs mogelijk om op afstand personen in je huis toe te laten terwijl jij op kantoor of op reis bent.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Voor een deurslot is de Nuki Smart Lock 3.0 verrassend eenvoudig te installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de Fob toe te voegen in de Nuki-app.

Productkwaliteit 9

De Nuki Smart Lock 3.0 is gemaakt van hoogwaardig kunststof en ziet er robuust uit. De Fob is gemaakt van plastic, de knop is eenvoudig in te drukken. De afstandsbediening is stabiel en waterbestendig.

App/Software 8

De Nuki-app maakt het gemakkelijk om Nuki producten te gebruiken en te controleren en heeft een strak design.

Functionaliteit 8

Automatisch openen en vergrendelen, anderen makkelijk toegang geven, deur ontgrendelen met één druk op de knop, openen op afstand, koppelen aan andere slimme apparaten.

Betrouwbaarheid 9

Betrouwbaar en werkt altijd goed. Precies wat je ervan verwacht.

Ontwerp 9

Het design is indrukwekkend. Het slot is zo ontworpen zodat het alleen aan de binnenkant van de deur wordt bevestigd.

Gegevensbescherming 8

End-to-end encryptie zoals bij online bankieren.

Prijs-kwaliteit 9

Nuki staat voor hoge kwaliteit en doet wat het belooft. Heeft veel functies en doet precies wat je verwacht van een smart home product. Mooie prijs waar je veel mogelijkheden voor terugkrijgt.

Voor een deurslot is de Nuki Smart Lock 3.0 verrassend eenvoudig te installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de Fob toe te voegen in de Nuki-app.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting:Smart Lock: 110 x 60 x 60 mm, Fob: 50 x 40 x 10 mm
Productgewicht (Smart Lock):460 gram
Connectiviteit:Wifi, bluetooth, ZigBee
Stroomvoorziening:4x AA-batterij
Compatibiliteit:Nuki ondersteunt Apple HomeKit en kan, naast Siri, ook worden beheerd via Google Home, Amazon Alexa en andere taalassistenten.
Inhoud verpakking:1x Nuki Smart Lock 3.0, 1x Nuki Bridge, 1x Nuki Fob - Bluetooth Sleutelhanger, 1x gebruiksaanwijzing, 1x montageplaat - klemvariant/lijm, 1x inbussleutel voor klemplaat, 4x AA-batterijen, 1x deursensormagneet.
Installatie
FAQs
Heb ik extra apparaten nodig om het Nuki Smart Lock 3.0 correct te gebruiken?

Het Nuki Smart Lock 3.0 kan als zelfstandig apparaat gebruikt worden of in combinatie met de Nuki Bridge.

Kan ik het Nuki Smart Lock 3.0 ook met mijn Smart Watch bedienen?

Ja, het Nuki systeem kan zowel met Apple Watches als met Android Smartwatches gebruikt worden.

Heb ik de Nuki Bridge nodig om het Nuki Smart Lock 3.0 in mijn Smart Home te integreren?

De integratie in Apple HomeKit is ook mogelijk zonder een bridge. Maar Amazon Alexa, Google Home en andere systemen hebben wel de Nuki Bridge nodig.

Hoe is de Nuki Smart Lock 3.0 versie anders dan de 2.0 versie?

De verbeterde 3.0 versie is iets stiller en opent het slot iets sneller dan zijn voorganger. Verder is hij voorzien van een kleuren ledring die zijn voorganger niet had en werkt hij met de Nuki Door Sensor. Oftewel het vertrouwde Nuki Smart Lock maar met nieuwe functies!

Hoe functioneert de Fob met de Nuki Smart Lock?

De communicatie gaat via bluetooth 5.0.

Wat gebeurt er als ik per ongeluk op de knop druk?

Helemaal niets. De sleutel reageert alleen wanneer je 15 meter van de deur staat. Dit is het maximale aantal meters van het bluetooth-bereik.

Kan ik meerdere Fobs aan één Smart Lock koppelen?

Jazeker! Het is mogelijk om tot wel 200 digitale sleutels aan één slim slot te koppelen.

Wat moet ik doen wanneer ik mijn Fob ben verloren?

De Fob beheer je via je Nuki-app. Ben jij of iemand anders je afstandsbediening verloren? Verwijder deze dan gemakkelijk uit de app en de afstandsbediening heeft geen toegangsrechten meer.

Hoe lang moet ik op de knop drukken voordat de deur opent?

Vijf seconden.

Hoeveel meter moet ik van de deur afstaan om hem te openen?

Het bluetooth bereik bedraagt maximaal 15 meter. Om de deur te kunnen openen moet je dus in het bereik staan.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie