8.5
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Combo 2.0 - Smart Lock en Bridge

Aanbevolen verkoopsprijs € 269,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 269,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Bedien je (voor)deur met je smartphone. Met de Nuki Combo 2.0 heb je overal en altijd de volledige controle over je deurvergrendeling. Ontworpen door de designers van EOOS wat betekent dat dit slimme slot in ieder huis mooi staat. Met de uitgebreide app van Nuki deel je toegang tot je huis met anderen: eenmalig, voor een bepaalde tijd of permanent. Ook heeft de app een Lock & Unlock-functie die ervoor zorgt dat het slot automatisch open en dichtgaat wanneer jij met je smartphone in de buurt komt. De Nuki Bridge verbetert met bluetooth 5.0 het signaal en zorgt er bovendien voor dat je de Nuki Smart Lock 2.0 ook kunt gebruiken als je niet thuis bent.


De voordelen van de Nuki Combo 2.0 in één oogopslag:

 • Individuele toegangsrechten
 • Werkt met Google Assistant & Apple HomeKit
 • Bluetooth 5.0-ondersteuning
 • Auto Lock & Unlock
 • Simpele bediening

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

De Nuki Smart Lock 2.0 werkt betrouwbaar en maakt van je huis een veilige haven. Bovendien is het design strak en oogt het mooi in ieder huis. Met het slimme deursysteem bepaal jij wie er allemaal toegang heeft tot je appartement of huis. Zo controleer je in het logboek wie er allemaal binnen is geweest of zie je of je kinderen al thuis zijn van school terwijl jij nog op kantoor bent. De Nuki Bridge zorgt voor een snelle en veilige gegevensoverdracht. De tweede generatie heeft zelfs comptabiliteit met Apple HomeKit, ZigBee en Google Assistant zodat je de Smart Lock ook met je stem kunt bedienen!

Meer details
Productinformatie

 • Overal ter wereld je voordeur openen: Familie, vrienden die te vroeg zijn of de tuinman: laat mensen je appartement binnen terwijl jij op kantoor aan het werk bent. De Nuki Bridge zorgt voor een veilige verbinding tussen je smartphone en de Smart Lock 2.0.
 • Zelf bepalen wie naar binnen mag: Geef geselecteerde personen toegang tot je huis: eenmalig, tijdelijk of permanent. Het kan allemaal. Kijk ook of je kinderen al thuis zijn in het logboek. Daar zie je precies wie er in je huis is geweest.
 • Spraakbesturing: Wil je de Nuki Smart Lock 2.0 ook met je stem bedienen? Geen probleem! De nieuwste versie ondersteunt Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa. Maak je deur op slot met je stem of check voordat je naar bed gaat of je de deur(en) op slot hebt gedaan.
 • Nog meer bereik: Bluetooth 5.0 en krachtigere processors zorgen voor meer bereik en een snellere werking.
 • Auto Lock & Unlock: De Auto Lock & Unlock-functie zorgt ervoor dat je je smartphone gewoon in je tas kunt laten zitten. Nuki opent of sluit automatisch het deurslot als je in de buurt bent.
 • De nieuwe deursensor: De tweede generatie van de Nuki Smart Lock heeft een nieuwe deursensor. Deze detecteert precies of de deur open of gesloten is. Ook kan de app je in de toekomst waarschuwen wanneer iemand de deur open heeft laten staan.
 • Vrijwel meteen klaar voor gebruik: De nieuwe Nuki Smart Lock 2.0 is binnen 3 minuten geïnstalleerd en kan vervolgens meteen je deur beschermen.

Nuki Combo 2.0 in actie

De Nuki Smart Lock 2.0 + Bridge is een combinatie van slimme apparaten die veiligheid, eenvoud en comfort combineren. De tweede generatie heeft de gebruikelijke Nuki-look die is ontworpen door designers EOOS. De functies daarentegen zijn flink uitgebreid: zo is het mogelijk om individuele personen toegang tot je woning te verlenen, ook als je niet thuis bent. Met de Auto-functie wordt de deur automatisch geopend als je smartphone in de buurt is.


De grootste verbetering is dat je je Nuki Smart Lock nu ook kunt bedienen met je stem. Het systeem is compatibel met onder andere Google Assistant en Apple HomeKit. Ook kan Nuki samenwerken met Zigbee. Producten die de ZigBee draadloze standaard ondersteunen, kunnen worden verbonden met de Nuki Smart Lock 2.0. Bovendien is de tweede generatie uitgerust met bluetooth 5.0 waardoor het bereik tot wel 5x zo groot is. Zo is je verbinding nog sterker en veiliger. Ook heeft het nieuwe apparaat krachtigere processoren die ervoor zorgen dat het slot sneller open en dichtgaat.


Het mooie aan het systeem is dat de installatie van de Smart Lock niet langer dan drie minuten duurt. Je monteert de Smart Lock over je bestaande slot (met sleutel erin) en stopt de Bridge in het stopcontact (max. 5 meter van het slot). Zorg ervoor dat de Nuki-app is geïnstalleerd en druk gedurende vijf seconden op de ronde cirkel op het aluminiumgedeelte van het slot. Zodra het led-lampje oplicht, kun je het slot aan de app toevoegen en is het slot klaar voor gebruik. De communicatie gaat via de Bridge die is aangesloten op het thuisnetwerk. Via bluetooth 5.0 worden de gegevens veilig en snel verzonden. Ook zorgt de Bridge ervoor dat je het slot overal ter wereld kunt bedienen.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie van het deurslot duurt minder dan drie minuten. Steek de Bridge in een geschikt stopcontact en activeer het in de app.

Productkwaliteit 8

De producten zien er mooi uit en zijn zeer goed gemaakt.

App/Software 9

De app heeft een duidelijk en simpel design met veel handige functies.

Functionaliteit 9

Spraakbesturing; Bluetooth 5.0; ZigBee; Auto Unlock & Lock; Toegang op afstand; Individuele toegangsrechten

Betrouwbaarheid 9

Een betrouwbaar systeem. Zorg er wel voor dat de apparaten niet te ver van elkaar verwijderd zijn.

Ontwerp 9

Beide producten zijn matzwart, onopvallend en toch stijlvol.

Gegevensbescherming 9

Met de nieuwste bluetooth 5.0 en end-to-end encyrptie zijn je gegevens voldoende beveiligd.

Prijs-kwaliteit 9

Een eerlijke prijs voor een mooie stap naar een Smart Home. Nog een pluspunt: De nieuwe generatie heeft dezelfde prijs als de vorige versie.

De installatie van het deurslot duurt minder dan drie minuten. Steek de Bridge in een geschikt stopcontact en activeer het in de app.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenNuki Smart Lock 2.0: 110 x 60 x 62 mm, Nuki Bridge: 60 x 60 x 50 mm.
GewichtNuki Smart Lock 2.0: 332 gram, Nuki Bridge: 120 gram.
StroomvoorzieningNuki Smart Lock 2.0: 4x AA-batterijen, Nuki Bridge: 230 V.
ConnectiviteitNuki Smart Lock 2.0: bluetooth 5.0 en ZigBee, Nuki Bridge: Wifi IEEE802.11 b/g/n (2.4 GHz) en bluetooth 5.0
Inhoud verpakking1x Nuki Smart Lock 2.0, 1x Nuki Bridge, 1x montageplaat - klemvariant, 1x montageplaat - zelfklevend, 1x inbussleutel, 1x Deursensor magneet, 4x AA-batterijen, 1x handleiding.
Installatie
FAQs
Wat is de ideale afstand tussen de Nuki Smart Lock 2.0 en de Nuki Bridge?

Voor een soepele communicatie tussen beide apparaten mag de afstand niet meer dan 5 meter bedragen.

Wordt de Nuki Smart Lock aan de buiten- of binnenkant van mijn deur bevestigd?

Het slimme slot wordt aan de binnenkant van de deur aangebracht. Hij is dus niet vanaf de buitenkant te zien voor omstanders.

Heb ik de Nuki Bridge per se nodig? Of kan ik ook alleen de Nuki Smart Lock 2.0 installeren?

Je kunt de Nuki Smart Lock 2.0 alleen gebruiken of in combinatie met de Nuki Bridge. Het slimme deurslot wordt bediend via de Nuki-app op je smartphone. De Bridge zorgt voor een beter bereik. Wel heb je Bridge nodig om het slot op afstand te kunnen bedienen.

Kan ik de Nuki Smart Lock 2.0 ook bedienen met mijn Smart Watch?

Ja. Zowel de smartwatches van Apple als die van Android ondersteunen het systeem van Nuki.

Video’s over dit product
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.