9.0
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Combo 2.0 + gratis Nuki Fob

1

€ 269,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 269,00

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 299,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Nuki Smart Lock 2.0 maak je eenvoudig je voordeur open zonder sleutel. Het slot werkt via bluetooth samen met je smartphone en opent of sluit automatisch als je je huis betreedt of verlaat. En met de meegeleverde Nuki Bridge is het mogelijk om zelfs op afstand de deur te openen voor iemand anders. In dit pakket zit ook een Nuki Fob die je sleutel vervangt en de deur met één druk op de knop opent of sluit. Handig wanneer je je smartphone een keer niet bij de hand hebt!


De voordelen van de Nuki Smart Lock 2.0 in één oogopslag:

 • Auto Unlock
 • Lock & Go
 • Duidelijk en overzichtelijk
 • Ondersteuning van spraakassistenten
 • Toegangsrechten verlenen

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

De Nuki Smart Lock is een aanwinst voor ieder huis! Het design ziet er strak uit, maar de functionaliteit is nog indrukwekkender. Het systeem opent en sluit jouw voordeur automatisch. De deur kan ook zonder smartphone worden ontgrendeld en vergrendeld met een traditionele sleutel of afstandsbediening. En In combinatie met de Bridge kun je zelfs op afstand bepalen wie er je huis binnenkomt. De digitale sleutels zijn individueel in te stellen met tijdelijke of permanente toegang. En je ziet meteen wie er in huis is geweest. Een uitgebreid en divers product dat écht iets toevoegt aan je smart home.

Meer details
Productinformatie

 • Auto Unlock: Met de Auto Unlock-functie detecteert de Nuki Smart Lock 2.0 automatisch wanneer je smartphone in de buurt is en ontgrendelt het systeem de deur voor je. De tijd van je sleutels zoeken is voorbij!
 • Lock & Go: Gebruik de Nuki-app om je deur op slot te doen als je het huis verlaat. Of schakel je Smart Lock in en laat het systeem je huis automatisch vergrendelen wanneer je weggaat.
 • Duidelijk en overzichtelijk: Met de Nuki-app zie je precies wie en wanneer er thuis is en wie de deur(en) de afgelopen dagen heeft open of dichtgedaan. Zo zit je met een gerust hart op je werk als je ziet dat je kinderen veilig thuis zijn gekomen vanuit school. Ook kun je zien of bijvoorbeeld de schoonmaakster of hondenuitlaatservice langs is geweest.
 • Toegangsrechten verlenen: Je hebt zelf in de hand wie je huis mag betreden als je zelf niet thuis bent. Beheer toegangsrechten gemakkelijk in de app en geef tijdelijke of permanente entree aan familie, vrienden, werknemers of andere gasten. Stel tijdelijke toegang in via een kalender of verwijder deze met één druk op de knop.
 • Ondersteuning van spraakassistenten: Wil je Nuki met je stem bedienen? Geen probleem! De Nuki Smart Lock 2.0 is het eerste elektronische deurslot dat kan worden aangestuurd door middel van spraakopdrachten en samenwerkt met Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa.
 • Nuki Smart Lock 2.0: Dankzij de nieuwe versie van Nuki Smart Lock is het systeem nu ook compatibel met Apple HomeKit. Ook is de ondersteuning voor bluetooth 5.0 toegevoegd waardoor je een veiligere verbinding hebt én een beter bereik hebt. De geïntegreerde deursensor houdt je bovendien op de hoogte in het geval je je deur bent vergeten dicht te doen.

Nuki Combo 2.0 + Fob in actie

De Nuki Smart Lock is een compleet systeem die je ouderwetse huissleutel overbodig maakt. Zo open en sluit je voortaan je voordeur met je smartphone. Het slimme systeem is betrouwbaar en weet dankzij bluetooth precies wanneer je in de buurt bent. Je deur kan automatisch worden geopend of vergrendeld, maar dit kun je met de app ook zelf doen. Wil je dat anderen ook je huis kunnen betreden wanneer je zelf niet thuis bent? Dit is via de app gemakkelijk in te stellen. Zo kun je tijdelijk of permanent toegang verlenen aan anderen.

Altijd controle over je woning

Staat er een pakketbezorger voor de deur? Dan kun je de deur voor hem openmaken. En wil je de toegang weigeren voor een specifiek persoon? Met één druk op de knop is het gebeurd! Via het logboek in de app zie je bovendien precies wie er in huis is geweest en op welk tijdstip. En heb je je smartphone niet bij de hand? Gebruik dan je fysieke sleutel of de meegeleverde Nuki Fob. Dit is een bluetooth sleutel die met een knop verbinding maakt met het slot en je zo binnen kan laten of juist de deur op slot kan doen. Ook handig voor bijvoorbeeld je ouders of je kinderen die geen smartphone hebben. Het systeem maak je compleet met de Nuki Bridge. Deze zorgt ervoor dat de Nuki Smart Lock 2.0 online is en je op afstand toegang geeft tot de deurvergrendeling.


Het slimme systeem is betrouwbaar en weet dankzij bluetooth precies wanneer je in de buurt bent. Je deur kan automatisch worden geopend of vergrendeld, maar dit kun je met de app ook zelf doen. Ook is de Nuki Smart Lock compatibel met slimme spraakassistenten. Vergrendel de deur met je stem of laat je Google Assistant controleren of de deur wel op slot is terwijl jij al in je bed ligt. De Nuki Smart Lock wordt aan de binnenzijde op een bestaand deurslot gemonteerd en is binnen 3 minuten klaar voor gebruik. En dat zonder schroeven en boren. Zelfs de bestaande sleutel kan eenvoudig opnieuw worden gebruikt.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Plaats Smart Lock op een compatibel slot, sluit Bridge aan op een stopcontact in de buurt en koppel het in de app.

Productkwaliteit 8

Compact design en van hoogwaardige kwaliteit.

App/Software 9

Simpel te bedienen en alle belangrijke functies zijn goed te vinden.

Functionaliteit 9

Automatisch openen en sluiten van de deur; tijdschema's voor toegang in te stellen; op afstand bestuurbaar.

Betrouwbaarheid 9

Installeer de Bridge vlakbij de Smart Lock om het systeem goed te laten werken. Ook de Nuki Fob werkt uitstekend!

Ontwerp 9

Modern en elegant ontwerp dat bij ieder huis past en indruk maakt op gasten.

Gegevensbescherming 9

Versleuteling is hetzelfde als dat bij online bankieren, geen gegevensopslag op eigen servers.

Prijs-kwaliteit 10

De slimme deurvergrendeling is heel eenvoudig te bedienen. Topprijs voor een uitgebreid pakket aan geweldige producten.

Plaats Smart Lock op een compatibel slot, sluit Bridge aan op een stopcontact in de buurt en koppel het in de app.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen (Nuki Smart Lock): 19,6 x 16 x 10,2 cm
Productgewicht (Nuki Smart Lock): 921 gram
Productafmetingen (Nuki Fob): 5 x 1 x 4 cm
Batterijen:4x AA
Installatie
FAQs
Hoe stel je de Nuki Bridge in?

Steek de Nuki Bridge in het stopcontact (maximaal 5 meter van de Smart Lock) en de Bridge gaat automatisch configureren. Installeer vervolgens de Nuki-app op je smartphone en doorloop de stappen om het apparaat met je wifi te verbinden.

Hoe verbind ik de Smart Lock met de Bridge?

Druk 5 seconden lang op de knop van je Smart Lock en op de knop van je Bridge om deze in de koppelmodus te zetten. De lampjes op de apparaten branden continu in de koppelmodus. De apparaten zijn succesvol gekoppeld wanneer de Bridge onmiddellijk na het koppelen 3 seconden lang snel knippert en de lampjes van het Smart Lock en de Bridge daarna niet meer oplichten.

Is mijn deurslot compatibel met Nuki Smart Lock?

De Nuki Smart Lock kan op de volgende sloten worden gemonteerd: Dubbele cilinder met Euro profiel met nood- en gevarenfunctie, Zwitserse rondprofiel cilinders, schild behuizing of veiligheidsrozet, knop of hendel, meervoudige vergrendeling, verticaal sleutelkanaal, deurknop cilinder en UK ovale cilinder.

Kan ik Nuki Smart Lock ook buitenshuis monteren?

Dit wordt dringend afgeraden. Het systeem werkt alleen bij temperaturen tussen de 10 en 40°C. Bovendien is het niet weersbestendig en kan het gemakkelijk worden gedemonteerd.

Is het systeem veilig?

Nuki maakt gebruik van de meest moderne versleuteling mechanismen die ook worden gebruikt bij online bankieren en voor andere smart home systemen gebruikt worden. De gegevens worden niet op onze servers opgeslagen. Zo verzekert Nuki bescherming tegen ongewenste toegang.

Ik heb Nuki geïnstalleerd, maar ik vergeet mijn smartphone soms. Kan ik de deur toch openen?

Zeker! In dit geval heb je drie mogelijkheden: je kunt je bestaande fysieke sleutel blijven gebruiken. Je gebruikt de meegeleverde bluetooth-sleutelhanger Nuki Fob of je vraagt of iemand anders met toegangsrechten op afstand de deur voor je wilt openen. Die laatste werkt alleen als de Nuki Bridge is geïnstalleerd.

Wat heb ik nodig om de Nuki Smart Lock met mijn stem te besturen?

Om Nuki ook via spraakopdracht te kunnen bedienen, heb je een Nuki Smart Lock nodig samen met de Bridge en een gebruikersaccount bij Nuki. Nu kun je Nuki instellen via de Google Assistant en het systeem met je stem bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de deur vergrendelen of checken of hij dicht is als je niet in de buurt van je voordeur bent.

Video’s over dit product
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.