8.5
Authorized reseller of Meer van Google Nest , Nuki

Nuki Combo 2.0 + Google Nest Cam Outdoor

1

€ 269,00 € 259,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Nuki Combo 2.0

Nuki Combo 2.0 - Smart Lock en Bridge

€ 269,00 € 259,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 269,00 € 259,00

1

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 459,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Geofencing
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

Maak je huis veiliger met dit uitgebreide pakket. De set bevat de Nuki Smart Lock en Bridge waarmee je op afstand via je smartphone de (voor)deur kunt openmaken. En met de Google Nest Cam Outdoor zie je altijd en overal wie er voor de deur staat. Zo kun je bijvoorbeeld de deur openmaken voor de postbode die een belangrijk pakket komt bezorgen terwijl jij op kantoor zit. Of houd je huis in de gaten vanaf je vakantieadres. Een mooie combinatie van smart home producten die de veiligheid van je woning verbeteren.


De voordelen van het pakket in één oogopslag:

 • Te besturen via een app
 • Automatisch deuren openen en vergrendelen
 • Een veiliger huis
 • Individuele toegangsrechten

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Met deze producten til je de veiligheid van je huis naar een hoger niveau. Zowel de Nuki Combo 2.0 als de Google Nest Cam Outdoor zijn echte toevoegingen aan een smart home. Met de buitencamera houd je altijd een oogje in het zeil wat er rondom je huis gebeurt. En met het slimme slot van Nuki kun je zelf instellen wie er naar binnen mag. Dit kan dankzij de Bridge zelfs wanneer je op het werk of op vakantie bent. De producten hebben een mooi ontwerp en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een mooie set voor een prima prijs!

Meer details
Productinformatie

 • Veilige verbinding en gegevensoverdracht: Beide apparaten werken met AES TLS-128 versleuteling. Dit maakt het vrijwel onmogelijk voor anderen om ongevraagd toegang te krijgen tot je netwerk.
 • Te besturen via een app: De apps van Nest en Nuki zijn makkelijk in gebruik en zorgen voor een snelle installatie van de producten. Zowel de camera als het slot kunnen bediend worden met je smartphone, tablet of pc.
 • Automatische beveiliging door beweging en geluidsdetectie: Google Nest informeert je meteen zodra de camera ongewenste activiteiten detecteert rondom je huis. Ook wanneer je niet thuis bent.
 • Overal je deur openen: Dankzij de Nuki Bridge staat je smartphone overal ter wereld in verbinding met de Smart Lock. Je kunt dus de deuren ook openen of vergrendelen terwijl je niet thuis bent.
 • Individuele toegangsrechten: Je kunt precies instellen wie er wanneer je huis mag betreden. Zo kun je permanent toegang verlenen aan gezinsleden of wekelijks de deur openen voor de hondenuitlaatservice. De Smart Lock houdt precies bij wie er allemaal naar binnen en buiten is gegaan; dit kun je dan ook terugzien in de app.
 • Meer functies met Nest Aware: Dankzij Nest Aware haal je nog meer uit je buitencamera. Zo kun je video's tot maximaal 5 dagen terugkijken (3 uur is standaard). Andere handige functies zijn het bewaren van video's, time-lapse en gezichtsherkenning. Nest Aware is verkrijgbaar vanaf 5 euro per maand en is maandelijks opzegbaar.
 • Nuki Smart Lock 2.0: De tweede generatie van Nuki is compatibel met Apple HomeKit en Google Assistant. Ook kunnen de nieuwe producten samenwerken met ZigBee (een smart home-standaard). En dankzij bluetooth 5.0 heb je nu ook toegang tot het slimme slot op afstand. Daarnaast is de verbinding sneller en beter beveiligd. Mocht je vergeten zijn om je deur op slot te doen, dan krijg je meteen een melding in de app.

Nuki Combo 2.0 + Google Nest Cam Outdoor in actie

Heb meer controle over de veiligheid van je huis. Houd ongewenste bezoekers gemakkelijk buiten met de slimme combinatie van de Nuki Smart Lock en Nest Outdoor. De buitencamera maakt foto's en video's in full HD-kwaliteit en herkent mensen tot een afstand van maar liefst 15 meter. Staat er iemand op de stoep dan krijg je meteen een melding in de app en zie direct via een live verbinding wie het is. De camera heeft bovendien een 130° groothoeklens plus 8x digitale zoom en ziet dus werkelijk alles. De Nest Cam Outdoor heeft een intercomfunctie waardoor je ook op afstand met je bezoekers kunt praten. De verbinding is altijd beveiligd met een AES 128-bit TLS-encryptie. Kom je net uit een vergadering en wil je de beelden van de afgelopen 3 uur terugzien? Dan kan dit via de activiteiten log. Wil je beelden langer terugkijken of bewaren? Kies dan voor een Nest Aware-abonnement.

Perfect pakket voor je smart home

De Nuki Smart Lock en Bridge zorgen ervoor dat je altijd en overal je deur kunt openen zonder huissleutel. Zo hoef je geen tijd te verspillen voor je vakantie met het overdragen van je sleutels, maar geef je via de app simpelweg toestemming aan iemand om je huis te betreden. Je kunt anderen permanent, wekelijks of eenmalig toegang geven zodat zij met hun smartphone de deur kunnen openen. Ook beschikt de app over een Auto Lock & Unlock-functie wat inhoudt dat de deur automatisch vergrendeld en ontgrendeld wordt als je smartphone in de buurt komt. Dit verloopt via de bluetooth verbinding. Ook hier wordt gebruikgemaakt van end-to-end encryptie zodat je huis nóg veiliger wordt!

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Zowel de Nuki Smart Lock & Bridge als de Google Nest Cam Outdoor zijn makkelijk te installeren en werken binnen no-time. Alle apparaten zijn vervolgens makkelijk te bedienen en werken betrouwbaar.

Productkwaliteit 9

De Nuki Combo 2.0 en de Nest Cam Outdoor werken goed samen. Het enige nadeel is dat je tussen de apps moet schakelen om bijvoorbeeld de deur te openen voor de postbode.

App/Software 9

Beide apps van Nest en Nuki zijn eenvoudig te gebruiken en zien er goed uit. Bovendien bieden ze veel praktische functies waarmee je alles uit de producten kunt halen.

Functionaliteit 10

Het combipakket werkt goed en zorgt voor een optimaal beveiligd huis.

Betrouwbaarheid 10

Alle apparaten werken heel betrouwbaar en zijn een echte tip als je je huis veiliger wilt maken wanneer je bijvoorbeeld langere tijd op vakantie gaat.

Ontwerp 9

De drie producten hebben een aantrekkelijk en modern ontwerp. Ze passen in elke inrichting. Daarnaast is vooral de matte afwerking erg fraai.

Gegevensbescherming 9

Cloudopslag, codering via TLS-128 en een stabiele verbinding met bluetooth 5.0.

Prijs-kwaliteit 10

Een kleine investering, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Alle drie topproducten!

Zowel de Nuki Smart Lock & Bridge als de Google Nest Cam Outdoor zijn makkelijk te installeren en werken binnen no-time. Alle apparaten zijn vervolgens makkelijk te bedienen en werken betrouwbaar.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen Google Nest Cam Outdoor: 72 x 72 x 89 mm, Nuki Smart Lock 2.0: 110 x 60 x 62 mm, Nuki Bridge: 60 x 60 x 50 mm.
Productgewicht Google Nest Cam Outdoor: 313 gram, Nuki Smart Lock 2.0: 332 gram, Nuki Bridge: 120 gram.
Temperatuur frame Nest Cam Outdoor: -20 tot 40°C, Nuki Smart Lock: 10 tot 40°C.
Inhoud doos 1x Google Nest Cam Outdoor, 1x Google Nest Cam Outdoor montagetoebehoren, 1x Nuki Smart Lock 2.0, 1x Nuki Bridge, 1x Nuki montagetoebehoren
Installatie
FAQs
Hoeveel afstand mag er tussen de Nuki Smart Lock en de Nuki Bridge zitten?

De Bridge moet binnen een straal van vijf meter van de Smart Lock worden geplaatst. Zo is een stabiele Bluetooth 5.0-verbinding gegarandeerd. De Nuki Bridge is verbonden met de Smart Lock via je thuisnetwerk (wifi).

Hoe werkt de communicatie tussen mijn smartphone en de Nuki Smart Lock & Bridge?

De Bridge, de Smart Lock en je smartphone communiceren met elkaar via bluetooth 5.0 en je wifi netwerk. Zonder de Bridge is alleen een bluetooth verbinding mogelijk tussen je smartphone en het slimme slot. Bedienen op afstand is dan niet mogelijk.

Wat heb ik nodig om de Google Nest Cam Outdoor te installeren en in te stellen?

Je hebt een werkend wifi netwerk en een stopcontact nodig. Die laatste mag zich op maximaal 7,5 meter afstand van de camera bevinden (in verband met de lengte van de stroomkabel). Als laatste dien je de Nest-app op je smartphone of tablet te installeren.

Video’s over dit product
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.