8.2
Authorized reseller of Meer van Arlo

Arlo Zonnepaneel VMA4600

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,99

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 95,89 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Eenvoudige Installatie

Het waterbestendige Arlo zonnepaneel voorziet je Arlo Go of Arlo Pro van echte zonne-energie! Het werkt heel eenvoudig: sluit het Arlo-zonnepaneel aan op je Arlo Pro- of Arlo Go-camera en je hoeft je batterij nooit meer op te laden. Het Arlo-zonnepaneel ontvangt zijn energie van de zon, en met slechts een paar uur direct zonlicht is de accu van de camera altijd opgeladen. Het ontwerp is weerbestendig en bevat een verstelbare steun voor eenvoudige installatie.


De voordelen van het Arlo-zonnepaneel in één oogopslag:

 • Groene stroom
 • Werkt met meerdere modellen
 • Geen onnodige kabels
 • 100% zekerheid
 • Eenvoudige montage

Expert review
8.2
Getest door tink expert
Annemarie

Uiterst praktisch en milieuvriendelijk: het Arlo zonnepaneel voorziet de Arlo Pro en Arlo Go bewakingscamera's van echte groene stroom. Het product zet zonne-energie om en voedt de batterij van de videocamera. De montage is eenvoudig en er is slechts één kabel nodig: tussen het paneel en de camera. Goed gedaan door Arlo!

Meer details
Productinformatie

 • Groene stroom: Het Arlo-zonnepaneel zet zonne-energie rechtstreeks om in elektriciteit. Het zonnepaneel houdt de batterij van de videocamera altijd op 100 procent.
 • Werkt met meerdere modellen: Het zonnepaneel is compatibel met de Arlo Pro en Arlo Go bewakingscamera's.
 • Geen onnodige kabels: Het apparaat wordt direct naast de camera gemonteerd. De 1,8 meter lange kabel zorgt voor een goede verbinding.
 • 100% zekerheid: Je hoeft niet bang te zijn dat de batterij van de camera opgaat. Met slechts een paar uur direct licht is de camera opgeladen. Zelfs in de winter heb je altijd een opgeladen accu.
 • Eenvoudige montage: Het zonnepaneel kan zowel op de buitenmuur als op het dak worden bevestigd, afhankelijk van waar het de meeste zon krijgt.

Arlo-zonnepaneel (VMA4600) in actie

Van gebruikers voor gebruikers! Het Arlo-zonnepaneel is ontworpen nadat gebruikers op het forum 'Arlo Idea Exchange' met het duurzame idee kwamen. Arlo heeft naar haar gebruikers geluisterd en een uitstekend product ontworpen. Het zonnepaneel is compatibel met de Arlo Pro en de Arlo Go.

Nooit meer zonder lege batterijen

Je kunt het product aan de muur of op het dak bevestigen en met de verstelbare steun naar de juiste kant draaien. Een oplaadkabel leidt rechtstreeks naar de camera en houdt de batterij op een constant niveau. Voor puur opladen is het zonnepaneel echter te klein. De batterij van de camera moet in het begin volledig worden opgeladen. Het zonnepaneel zorgt er vervolgens voor dat de oplaad status op dit niveau blijft.


Belangrijk is ook de juiste plaatsing van het zonnepaneel. Kies een plek waar veel licht is. Zo kun je het product het beste naar het zuiden wijzen. Het zonnepaneel hoeft niet precies naast de camera worden geplaatst. Dankzij de 1,8 meter lange kabel vind je altijd een geschikte plek zonder de camera te hoeven verplaatsen.

Lees meer
Expert review
8.2
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 8

Schroef de beugel aan de muur en bevestig het zonnepaneel. Je bent alleen even bezig om de juiste richting te bepalen.

Productkwaliteit 10

Het zonnepaneel is uitstekend afgewerkt en kan op muren of op het dak worden gemonteerd.

App/Software -
Functionaliteit 8

Het paneel zet zonne-energie om in elektriciteit en houdt de batterijduur van de Arlo Pro of Arlo Go op een constant niveau.

Betrouwbaarheid 8

De energievoorziening is afhankelijk van de uren zon en of het paneel goed is geplaatst. Als dit het geval is, werkt het heel goed.

Ontwerp 9

Het zonnepaneel is compact en ziet er betrouwbaar uit. Het ziet er zelfs een beetje futuristisch uit.

Gegevensbescherming -
Prijs-kwaliteit 8

Het zonnepaneel is een duurzame oplossing en zorgt ervoor dat je niet telkens de batterijen van de camera hoeft te vervangen of op te laden. Een mooie uitbreiding voor de Arlo-gebruikers.

Schroef de beugel aan de muur en bevestig het zonnepaneel. Je bent alleen even bezig om de juiste richting te bepalen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen14,3 x 24,6 x 8,6 cm
Gewicht826 gram
MontageSchroeven
Kabellengte1,8 meter
Inhoud verpakking1x zonnepaneel, 1x voedingskabel van 1,8 meter, 1x steun, 1x montageset met schroeven, 1x beknopte handleiding en 1x raamsticker
Installatie
FAQs
Is het Arlo-zonnepaneel compatibel met andere camera's?

Nee, het product werkt alleen met de Arlo Go en de Arlo Pro.

Wat is belangrijk bij het plaatsen van de Arlo Zonnepaneel?

De stroomtoevoer is voornamelijk afhankelijk van de zonuren, de juiste plaatsing en de zonintensiteit. Zo is er in de winter minder felle zon dan in de zomer. Bovendien moet het apparaat om de paar weken worden schoongemaakt zodat stof niet de lichtinval verhindert.

Waarom zou ik beginnen met een volledig opgeladen batterij?

Vanwege zijn grootte laadt het zonnepaneel de batterij slechts zeer langzaam op. Daarnaast ben je afhankelijk van verschillende weersomstandigheden. Om ervoor te zorgen dat de camera altijd werkt is een volle batterij noodzakelijk om mee te beginnen. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat de accu vervolgens op dat niveau blijft.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.