8.5
Authorized reseller of Meer van Nanoleaf

Nanoleaf Remote

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 59,95 Incl. btw

  • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

De Nanoleaf Remote is een afstandsbediening voor het bedienen van je Nanoleaf panelen en andere Apple HomeKit-compatibele producten. Elk van de twaalf zijden van de kubus activeert voorgeprogrammeerde scènes en individueel instelbare opdrachten door middel van rotatie.


De voordelen van de Nanoleaf Remote in één oogopslag:

  • Apple HomeKit compatibel
  • Bluetooth 4.0
  • Innovatief bedienen
  • Terugkoppeling door gekleurde lichtsignalen

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

De Nanoleaf Remote is een stijlvolle gadget en wordt geleverd met handige en futuristische functies. Je maakt hem compleet in combinatie met de slimme Nanoleaf Rhythm module en een Apple HomeKit Hub zodat je alle functies kunt gebruiken. Handige accessoire voor je slimme led panelen van Nanoleaf.

Productinformatie

  • Apple HomeKit compatibel: De twaalfzijdige kubus Nanoleaf Remote kan een HomeKit-apparaat en een individueel ingestelde scène met elke zijde activeren. Alles wat je nodig hebt is Apple TV of een iPad die is geconfigureerd als een home hub.
  • Bluetooth 4.0: De nieuwste versie van de bluetooth (4.0) is energiebesparend en zorgt voor een betrouwbare verbinding.
  • Innovatief bedienen: Dankzij een origineel concept worden voorgeprogrammeerde of individueel ingestelde scènes geactiveerd door een draaiende beweging.
  • Terugkoppeling door gekleurde lichtsignalen: Als de twaalfzijdige kubus wordt gedraaid of op een ander van de genummerde vlakken wordt geplaatst, verandert ook de kleurinstelling bij elke geactiveerde scène.

Nanoleaf Remote in actie

Bedien je Apple HomeKit eenvoudig zonder smartphone en pas ook je Nanoleaf led verlichting aan met de Nanoleaf Remote. De twaalfzijdige kubus kan individueel worden geprogrammeerd of je kunt toegang krijgen tot voorgeprogrammeerde scènes. Wanneer de kubus op een specifieke kant wordt geplaatst, activeer je de bijbehorende scène die daar is opgeslagen en je Nanoleaf Light Panel schakelt bijvoorbeeld over op blauw.

Dobbel en krijg de kleuren die je wilt

De afstandsbediening voor Nanoleaf panelen en andere apparaten die compatibel zijn met HomeKit - zoals thermostaten, verlichting en home entertainment - wordt een stijlvol verlichtingselement in de woonkamer. Dankzij Plug & Play is de Nanoleaf Remote direct klaar voor gebruik zonder ingewikkelde installatiestappen en kan deze intuïtief worden geprogrammeerd via de Nanoleaf Smart-serie app en Apple HomeKit app. Naast het inschakelen van scènes door het verplaatsen van de dobbelstenen naar de betreffende zijde, biedt de afstandsbediening nog meer functies. Je kunt bijvoorbeeld de kleurintensiteit van je Nanoleaf panelen regelen door het tegen de klok in of met de klok mee te draaien.


Om de volledige reeks aan functies van de Nanoleaf Remote, heb je de Rhythm module van Nanoleaf nodig (apart verkrijgbaar). De rotatiefunctie werkt bijvoorbeeld alleen met de bestaande Rhythm module en ook alleen met Nanoleaf Light Panels. Om je HomeKit-apparaten te bedienen heb je ook een HomeKit hub nodig (bijvoorbeeld Apple TV 4e generatie of een geconfigureerde iPad).

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingen9,6 x 9,2 x 7,4 cm
Gewicht123 g
Stroomvoorziening2x AA batterijen
MateriaalKunststof
Inhoud doos1x Nanoleaf Remote
Installatie
FAQs
Is de Nanoleaf Remote ook compatibel met Android?

De Nanoleaf Remote is over het algemeen compatibel met Android. Hiervoor heb je Android 5.01 (of hoger) en de Nanoleaf Rythm uitbreidingsmodule nodig om je Nanoleaf panelen te bedienen.

Welke batterijen heeft de Nanoleaf Remote nodig?

De Nanoleaf Remote werkt op 2 AA-batterijen.

Heeft het gewicht invloed op de eenvoudige bediening van de Nanoleaf Remote?

Nee, met slechts 132g is de Nanoleaf Remote een lichtgewicht en kan gemakkelijk worden verplaatst zonder dat hij zwaar aanvoelt.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie