9.1
Authorized reseller of Meer van Nanoleaf

Nanoleaf Canvas Smarter Kit 4-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 99,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Ontdek je creatieve kant en creëer je eigen persoonlijke sfeer thuis met de Nanoleaf Canvas Smarter Kit met 4 panelen. Plaats de lichtpanelen zoals je dat wilt en zorg voor prachtige verlichting in je kamer.


De voordelen van de Nanoleaf Canvas Smarter Kit 4-pack in één oogopslag:

 • Stel samen hoe jij dat wilt
 • Dimbaar
 • Smart home compatibel
 • Besturing via de app
 • Energiebesparing

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Met de Nanoleaf Canvas Smarter Kit 4-pack heb je een verlichtingssysteem in huis, dat individueel kan worden aangepast aan je inrichting en stemming thuis. Dim je licht en bedien het via de smartphone-app of via spraakopdrachten in combinatie met een slimme spraakassistent. Gebruik het licht als een ochtendalarm of activeer de Rhythm modus en kijk hoe je licht verandert op het ritme van de muziek.

Productinformatie

 • Stel samen hoe jij dat wilt: Creëer je eigen wanddecoratie, en maak je woning kleurrijk. Je kunt de vorm en de indeling van de afzonderlijke panelen kiezen naar wens. In totaal kunnen tot 500 elementen worden samengevoegd.
 • Dimbaar: Het licht van de lichtpanelen kan traploos worden gedimd. Kies de intensiteit die het beste bij je past en creëer je eigen sfeer.
 • Smart home compatibel: De lichtpanelen van de Nanoleaf Canvas Smarter Kit zijn eenvoudig in je smart home te integreren. Als je in het bezit bent van een Amazon Alexa, Google Assistant of Apple HomeKit spraakassistent, kun je je slimme verlichting ook bedienen met een spraakopdracht.
 • Besturing via de app: Met de smartphone app kun je altijd en overal instellingen aanpassen.
 • Energiebesparing: De zeer efficiënte en duurzame lichtpanelen verminderen je energieverbruik. Maak schema's en zet je verlichting op elk gewenst moment aan en uit via je smartphone.

Nanoleaf Canvas Smarter Kit 4-pack in actie

Wees creatief en installeer de 4 led panelen in de gewenste vorm op je muur. Eenmaal geïnstalleerd, kun je je verlichting naar wens bedienen met de app. Je kunt de kleuren ook met de hand op de lichtpanelen veranderen. Stel in dat je 's morgens wakker wordt gemaakt met een verfrissend intens licht en stel een zwak, vervagend licht in voor de avond voor een warme en gezellige sfeer.

Smart home compatibel

Via Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant kun je de Nanoleaf Canvas Smarter Kit ook met een spraakopdracht aansturen. Zo heb je nog meer functies in je slimme woning. Creëer een unieke sfeer met je kleurkeuze en geef je kamers een persoonlijk tintje.


De Nanoleaf Canvas Smarter Kit is een sfeervolle aanvulling voor elk slim huishouden. De voordelen zijn bijna eindeloos en de controle is zeer eenvoudig.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen15,24 x 15,24 x 1,5 cm
Gewicht1,8 kg
ConnectiviteitWifi
Stroomverbruik9W
Inhoud doos3 Led-panelen, 1 controle panel, stekker, 4 verbindingsstukken, plakstrips
Installatie
FAQs
Hoe installeer ik de Nanoleaf Canvas Smarter Kit?

Zonder te boren kunnen de lichtpanelen snel aan bijna elke muur worden bevestigd. De meegeleverde plakstrips houden de Canvas vierkanten stevig op hun plaats, waardoor een creatief ontwerp mogelijk is.

Kan ik het licht ook handmatig bedienen?

Ja, dit kan door in het midden van het bedieningspaneel te drukken.

Met welke smart home systemen is de Nanoleaf Canvas Smarter Kit compatibel?

Met Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.