8.5
Authorized reseller of Meer van McCulloch

McCulloch Maairobot S600

Aanbevolen verkoopsprijs € 899,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 899,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Met de McCulloch ROB S600 maairobot wordt tuinieren weer een fluitje van een cent. De maairobot doet het werk met precisie, terwijl jij je met belangrijkere dingen kan bezighouden. Daarnaast is hij dankzij de nieuwste technologieën ook bestand tegen slechte weersomstandigheden en levert hij betrouwbaar werk, zelfs op oneffen terrein.


De voordelen van de McCulloch Maairobot S600 in één oogopslag:

 • Precisiewerk
 • tijdinstellingen
 • Eenvoudige installatie
 • Bescherming tegen diefstal
 • Weerbestendig

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

De McCulloch Maairobot S600 neemt het tijdrovende werkje van het gazon maaien voor je uit handen. De maairobot maait met het gras precies tot aan het begrenzingsdraad die je zelf kunt plaatsen, zelfs bij slecht weer. Hij maait 45 vierkante meter per uur, waardoor hij een de ideale tuinhulp is!

Productinformatie

 • Precisiewerk: Of het nu gaat om een vlak of oneffen terrein, de Maairobot S600 maait het gazon uiterst nauwkeurig tot een helling van maar liefst 35%.
 • Tijdinstellingen: Je kan precies instellen wanneer je wilt dat de McCulloch Maairobot S600 begint met maaien.
 • Eenvoudige installatie: De installatie is eenvoudig en snel. Volg de stappen in de handleiding en de robotmaaier is klaar om te maaien.
 • Bescherming tegen diefstal: De McCulloch Maairobot S600 is uitgerust met een actieve diefstalbeveiliging. Dit betekent dat het een alarmtoon geeft zodra het zonder toestemming van de grond wordt getild. Dit alarm kan alleen worden uitgeschakeld door het invoeren van de pincode.
 • Weerbestendig: De ROB S600 is ontworpen om zelfs bij slecht weer zijn werk voort te zetten. Dankzij de weerbestendige materialen kan je hem zonder zorgen buiten laten staan.

McCulloch Maairobot S600 in actie

De McCulloch ROB S600 bereikt extreem nauwkeurige resultaten op bijna elk oppervlak, zelfs bij slecht weer. Hellingen tot 35% zijn geen probleem voor de slimme robotmaaier. Terwijl hij aan het maaien is, kun jij genieten van de zon of zelfs 's nachts wanneer jij ligt te slapen.

Volledig veilig

Dankzij de uitgebreide diefstalbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken dat je robotmaaier gestolen wordt. Als hij zonder toestemming van het gazon wordt getild, klinkt er een luid alarm. Dit alarm kan alleen worden uitgeschakeld door het invoeren van de pincode.


De McCulloch Maairobot S600 is een goede investering voor iedereen die geen vermoeiend tuinwerk meer wil doen. Een echte aanrader!

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product gewicht15,3 kg
Stroomvoorziening18/2,1 V/Ah
Aanbevolen oppervlakte600 m²
Snijhoogte20 mm
Maximale helling35 %
MaaisysteemWillekeurig gebaseerd
Inhoud doosLaadstation
grenskabel (150 m)
kabelhaken (200 st.)
kabelaansluitingen (5 st.)
aansluitklemmen (4 st.)
Installatie
FAQs
Wat gebeurt er met het maaiafval van de McCulloch Maairobot S600?

Omdat de McCulloch Maairobot S600 het gras regelmatig maait en altijd slechts een klein stukje tegelijk doet, blijft het gemaaide gras als natuurlijke meststof op het gazon liggen.

Hoeveel geluid maakt de maaier?

De robotmaaier maakt weinig geluid. Je kunt hem zelfs 's nachts laten werken zonder je buren te storen.

Werkt het toestel ook in de regen?

Ja, de McCulloch maairobot werkt in de regen. De maairobot is ontworpen om op ieder moment te kunnen maaien en is daarnaast erg betrouwbaar.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.