8.4
Authorized reseller of Meer van McCulloch

McCulloch Maairobot S400

Aanbevolen verkoopsprijs € 799,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 799,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Met de McCulloch Maairobot S400 kun je je ontspannen en je bezig houden met de belangrijke dingen in het leven. Hij zorgt ervoor dat je tuin er weer prachtig uitziet met uniek precisiewerk.


De voordelen van de McCulloch Maairobot S400 in één oogopslag:

 • Precisiewerk
 • Eenvoudige installatie
 • Goed beschermd
 • McCulloch technologie

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Dankzij de McCulloch Robotmaaier S400 wordt tuinieren weer een fluitje van een cent. Hij maait met precisie in elke hoek van de tuin en bemest het gazon onmiddellijk met het gras dat hij maait. Bedien hem comfortabel via de handige smartphone app vanuit de bank. Een echte toevoeging aan je slimme woning!

Productinformatie

 • Precisiewerk: De McCulloch Maairobot S400 werkt nauwkeurig en precies. Zelfs op ongelijke oppervlakken met een helling tot 25% zorgt hij voor een prachtig gemaaid gazon.
 • Eenvoudige installatie: De robotmaaier kan snel en eenvoudig in gebruik worden genomen. Met de grensdraad markeer je waar de robot moet maaien, en hij doet de rest. Afhankelijk van je voorkeur kan de grensdraad met de bijgeleverde haken aan het gazonoppervlak worden bevestigd of ondergronds worden gelegd.
 • Goed beschermd: Dankzij de pincode en het alarm is de robot beveiligd tegen diefstal. Zodra hij zonder toestemming van de grond wordt getild, gaat het alarm af. Dit kan enkel worden uitgeschakeld met je persoonlijke pincode.
 • McCulloch technologie: Innovatieve technologieën en krachtige, betrouwbare motoren vormen de kern van elk McCulloch-apparaat. Daarom kun je met de slimme robotmaaier van een lange levensduur met hoge kwaliteit genieten.

McCulloch Maairobot S400 in actie

De McCulloch Maairobot S400 neemt het maaien van het gras in je tuin van je over terwijl jij lekker in de tuin kunt blijven zonnen. Hij maait het gazon met uiterste precisie in de zones die jij hebt aangegeven. Leg simpelweg de bijgeleverde haken en het grensdraad neer en de robotmaaier gaat aan de slag. Mocht jouw tuin kleine oneffenheden hebben, dan is dit geen probleem. De robotmaaier werkt tot een helling van 25% met uiterste preciesie en nauwkeurigheid.

Veilig en goed beschermd!

De McCulloch Robotmaaier S400 is beveiligd met een alarmfunctie en een PIN-code. Zodra hij zonder toestemming van de grond wordt getild, klinkt er een alarmtoon die alleen door het invoeren van de pincode kan worden gestopt. Je kan er dus zeker van zijn dat een onopgemerkte diefstal bijna onmogelijk is.


De robotmaaier is een prachtige investering. Hij bereikt precieze resultaten, zorgt voor meer comfort thuis en bemest het gazon tegelijkertijd.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen59 x 44 x 26 cm
Gewicht7 kg
StroomvoorzieningLithium-Ion
Aanbevolen oppervlakte400 m²
Snijhoogte20-50 mm
Maximale hellingTot 25%
Snijbreedte17 cm
Inhoud doosLaadstation
grenskabel (150 m)
kabelhaak (200 st.)
kabelaansluiting (5 st.)
aansluitklemmen (4 st.)
Installatie
FAQs
Wat gebeurt er met het maaiafval van de McCulloch Maairobot S400?

Omdat het gras regelmatig wordt gemaaid door de McCulloch Maairobot S400 en slechts een klein stukje tegelijk, blijft het gemaaide gras als natuurlijke meststof op het gazon liggen.

Hoeveel geluid maakt de maaier?

De robotmaaier maakt nauwelijks geluid. Je kunt hem zelfs 's nachts laten maaien zonder dat je buren er last van hebben.

Werkt de robotmaaier ook in de regen?

Ja, de McCulloch maairobot werkt ook in de regen. De maairobot is ontworpen om de gedurende de hele dag te kunnen maaien en zodat het gazon gemaaid wordt wanneer het jou het beste uitkomt.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.