8.5
Authorized reseller of Meer van LIFX

LIFX Z Starter Kit 1m Ledstrip

Aanbevolen verkoopsprijs € 69,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 69,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De voordelen van de LIFX Z TV Kit 1m Ledstrip in één oogopslag:

 • Eindeloze kleurencombinaties
 • Wifi verbinding zonder hub of bridge
 • Perfect geschikt voor achter je televisie
 • Uit te breiden tot 10 meter
 • Tijdschema's voor gemak en veiligheid

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Ontdek alle mogelijkheden van de slimme ledstrip van LIFX. Kies uit ontelbare kleurencombinaties dankzij unieke polychroomtechnologie en sla je favoriete lichtscènes eenvoudig op in de app. Stel tijdschema's in en laat de verlichting van de ledstrip synchroon lopen aan jouw dagelijks leven. Bedien eenvoudig via de app of integreer in de smart home systemen Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa. Alledrie de spraakassistenten worden ondersteund en bediening met je stem is dus ook mogelijk!

Meer details
Productinformatie

 • Unieke polychroomtechnologie: De LIFX ledstrip is voorzien van unieke polychroomtechnologie. Dit houdt in dat leds binnen de lamp apart van elkaar kunnen opereren en zo kleurencombinaties binnen je lamp kunnen maken. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden, aangezien je met 1 led al uit 16 miljoen verschillende kleuren kunt kiezen.
 • Snel klaar voor gebruik: Omdat je de ledstrip verbindt met je wifi netwerk, is er geen hub of bridge benodigd om de verlichting te kunnen bedienen. Na het installeren van de app en het volgen van simpele en korte configuratie-instructies ben je binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
 • Zeer geschikt als sfeerlicht achter je tv of monitor: De LIFX ledstrip is in het bijzonder geschikt voor achter op een tv. De ledstrip is eenvoudig achterop je televisie of een andere monitor te plakken en voorziet je van sfeervolle verlichting zonder dat de ledstrip in het zicht zal hangen.
 • Uitbreiden tot 10 meter: De slimme ledstrip van LIFX is uiteraard ook geschikt om op andere oppervlaktes te plaatsen dan enkel op de achterkant van een tv. Overal waar je maar wilt kun je de ledstrip eenvoudig bevestigen en de strip is zelfs uit te breiden tot en met 10 meter. Creëer licht in je favoriete kleuren, waar je maar wilt.
 • Automatiseer je ledstrip met tijdschema's: Om op ieder moment van de dag je favoriete verlichting automatisch te laten inschakelen kun je via de app tijdschema's en lichtscènes instellen. Zo kun je na het instellen zonder enige actie te ondernemen genieten van verlichting afgestemd op het moment van de dag. Daarnaast kun je met deze functies ook de verlichting laten inschakelen als je niet thuis bent, zodat de kans op inbraak kleiner wordt.

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Eenvoudige installatie, makkelijk te bevestigen dankzij de plakstrip. Tip: maak het oppervlak goed schoon voordat je de strip bevestigd.

Productkwaliteit 9

LIFX staat voor producten van hoge kwaliteit. De leds hebben een levensduur van 22,8 jaar en daarnaast biedt LIFX een garantie van 2 jaar.

App/Software 8

Modern design en intuïtief! Voeg nieuwe lampen eenvoudig toe en combineer ze met andere apparaten in verschillende kamers en sets.

Functionaliteit 9

Eindeloze kleurencombinaties, je kunt gebruik maken van tijdschema's, je hebt geen bridge nodig en je plakt de ledstrip eenvoudig achterop je tv of ander oppervlak.

Betrouwbaarheid 9

De ledstrip sluit je aan op je wifi netwerk. Dit betekent dat de betrouwbaarheid hier voor een groot deel van afhankelijk is. Mits je wifi betrouwbaar en stabiel is, zo ook de ledstrip.

Ontwerp 7

Standaard uiterlijk van een ledstrip. Basic en simplistisch, maar oogt fraai als de verlichting ingeschakeld is.

Gegevensbescherming 8

De communicatie wordt gecodeerd versleuteld. Er zijn geen belangrijke persoonlijke gegevens nodig voor de werking.

Prijs-kwaliteit 9

Multifunctionele slimme ledstrip die veel mogelijkheden biedt tegen een eerlijke prijs.

Eenvoudige installatie, makkelijk te bevestigen dankzij de plakstrip. Tip: maak het oppervlak goed schoon voordat je de strip bevestigd.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen1m
Gewicht508 g
Wattage bij gebruik8 W
Wattage in stand-by < 0.5 W
SpanningsbereikAC 100-240V 50/60 Hz
Helderheid700 Lumen
Stralingshoek120 graden
Levensduur 22.8 jaar
ConnectiviteitWifi 802.11b
Inhoud levering1x LIFX 1m Ledstrip
1x Stroomvoorziening
1x Controller
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Hoe installeer ik de LIFX Z TV Kit 1m Ledstrip?

Het installeren van een ledstrip is zeer eenvoudig. Voorzie de strip van stroom, download de app en volg de instructies om verbinding te maken met je wifi. Je plakt de strip vervolgens met de plakstrip op een oppervlak naar keuze, nadat je deze goed hebt schoongemaakt.

Kan ik lichtscènes opslaan?

Ja, dat kan. Op het moment dat je licht instelt dat bij jou in de smaak valt, kun je dit opslaan als een lichtscene, zodat je eenvoudig je favoriete lichtscenes kunt inschakelen.

Kan ik een wekker zetten op mijn Ledstrip?

Je kunt doormiddel van licht worden gewekt dankzij het instellen van tijdschema's, mocht je de ledstrip dichtbij je bed hebben hangen. Echter is er geen alarm ingebouwd dus zul je erop moeten vertrouwen dat je wakker wordt van het licht.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.