8.6
Authorized reseller of Meer van LIFX

LIFX Nightvision E27 Wifi Lamp Color

Aanbevolen verkoopsprijs € 74,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 63,28 Incl. btw

-16% -16%

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De speciale lamp voor je beveiligingscamera met nachtzicht. De LIFX+ Wifi Lamp beschikt over ingebouwde infraroodverlichting. Zo zie je 's nachts nog meer op met je camera. Meubilair dat verder van de camera afstaat, wordt hierdoor 's nachts beter door de camera vastgelegd. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast heb je ook toegang tot meer dan 16 miljoen kleuren, warm wit tot koel wit licht en de lamp is te integreren met veel verschillende smart home apparaten.


De voordelen van de LIFX+ Wifi Lamp in één oogopslag:

 • 16 miljoen kleuren
 • Compatibel met Apple HomeKit en Google Assistant
 • Één app voor al je lampen
 • Innovatieve nachtzicht functie
 • Bespaar energie

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

Innovatieve lamp met uitgebreide functies. De nachtzichtfunctie van de LIFX+ wifi-lamp werkt uitstekend. Op deze manier kun je je bewakingscamera de andere kant van de kamer duidelijk in beeld krijgen. Hij is daarnaast ook een slimme wifi-lamp met 16 miljoen kleuren, app-besturing en de integratiefunctie in lichtscènes.

Meer details
Productinformatie

 • 16 miljoen kleuren: Deze LIFX+ lamp brengt een ongelooflijk breed scala aan kleuren in je huis. Kies uit 16 miljoen kleuren om je stemming of voorkeuren weer te geven en creëer je eigen persoonlijke sfeer.
 • Compatibel met Apple HomeKit en Google Assistant: De LIFX+ wifi-lamp is compatibel met alle belangrijke smart home-systemen. Het kan worden gebruikt met Apple HomeKit en Google Assistant voor spraakbesturing.
 • Één app voor al je lampen: Met een paar drukken op de knop kun je je huis verlichten in een verscheidenheid aan kleuren - van helder wit tot schitterend blauw of sfeervol paars.
 • Innovatieve nachtzicht functie: Infrarood sensoren voegen wat toe aan je beveiligingscamera. Plaats de LIFX+ wifi-lamp aan de andere kant van de kamer en profiteer van een nog beter zicht.
 • Bespaar energie: Bespaar stroomkosten met de LIFX+ wifi-lamp. De lamp produceert 1100 lumen en werkt op maximaal 11 watt. De energiezuinige werking zorgt er dus voor dat je kosten bespaart.

De LIFX+ Wifi Lamp in actie

De LIFX+ wifi-lamp kan eenvoudig in elke E27 fitting worden geschroefd. De slimme lamp hoeft slechts worden aangesloten op het wifi-netwerk en wordt aangestuurd via de LIFX-app. De levensduur van de LIFX+ wifi-lamp is 22,8 jaar, met 3 uur gebruik per dag. De innovatieve lamp levert 1100 lumen lichtsterkte en werkt slechts met een maximum van 11 Watt. Het is dus energiezuinig en bespaart je energie en kosten. Kies je persoonlijke favoriete kleuren uit 16 miljoen kleuren om je eigen sfeer te creëren.

Handige functies in de app

Bedien je LIFX+ wifi-lamp met spraakopdrachten vanuit je Apple HomeKit of Google Assistant. Gebruik de app om slimme tijdsschema's te maken. Stel de tijden in waarop de verlichting automatisch aan en uit gaat. Je kunt de verlichting ook dimmen of verlichten van 1-100%.


Sluit de LIFX+ wifi-lamp aan op apps zoals IFTTT en maak instellingen voor je LIFX+ wifi-lamp om een helder flitslicht te produceren als je bijvoorbeeld een e-mail of sms ontvangt.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Je LIFX+ wifi-lamp past op elke standaard E27 fitting. Nadat je hem op je wifi hebt aangesloten, is hij klaar voor gebruik.

Productkwaliteit 9

Met een levensduur van 22,8 jaar en een dagelijks gebruik van 3 uur is de LIFX+ wifi-lamp een duurzame, kostenbesparende investering.

App/Software 8

Modern design en intuïtief! Voeg nieuwe lampen eenvoudig toe en combineer ze met andere apparaten in verschillende kamers en sets.

Functionaliteit 9

16 miljoen verschillende lichtkleuren, dimmen, energiezuinig, compatibel met smart home systemen, timers en mobiele besturing.

Betrouwbaarheid 9

De LIFX+ wifi-lamp voert je opdrachten betrouwbaar uit. Hij gaat aan op de voorgeschreven tijdstippen en geeft de gewenste kleuren weer.

Ontwerp 8

De compacte vorm van de LIFX+ lamp in combinatie met de witte kleur geeft een futuristische indruk.

Gegevensbescherming 8

De communicatie wordt gecodeerd versleuteld. Er zijn geen belangrijke persoonlijke gegevens nodig voor de werking.

Prijs-kwaliteit 9

Uitgebreide prestaties tegen een eerlijke prijs. De LIFX+ wifi-lamp overtuigt met een veelvoud aan functies.

Je LIFX+ wifi-lamp past op elke standaard E27 fitting. Nadat je hem op je wifi hebt aangesloten, is hij klaar voor gebruik.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen63 x 63 x 115 mm
Gewicht210 g
Stroomspanning100 - 240 V / 50 - 60 Hz
DataversleutelingWPA2
Wifi802.11b, g, n standaard
Installatie
FAQs
Voor welke besturingssystemen is de LIFX+ app geschikt?

De app is geschikt voor iOS, Android en Windows (Windows 10 en hoger).

Kan ik de LIFX+ wifi-lamp zonder wifi gebruiken?

Nee, de LIFX+ wifi-lamp vereist een stabiele wifi-aansluiting voor de installatie

Is de LIFX+ wifi-lamp ook geschikt voor gebruik buitenshuis?

Nee, de fabrikant geeft duidelijk aan dat de LIFX+ wifi-lamp niet geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.