8.8
Authorized reseller of Meer van LIFX

LIFX E27 Dimbare Wifi Lamp A60 Color 2-pack

Aanbevolen verkoopsprijs € 109,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 94,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Voordelen van de LIFX E27 Wifi Lamp Color 2-pack in één oogopslag:

 • Wifi-verbinding zonder bridge
 • Compatibel met Google Assistant, Alexa & Apple HomeKit
 • Tijdschema's voor gemak en veiligheid
 • 550 biljoen kleuren
 • Warm- en koelwit
 • Traploos dimbaar

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Breng multifunctionele slimme verlichting aan met de LIFX E27 Dimbare Wifi Lamp A60 Color 2-pack! De lampen kunnen schijnen in ontelbare kleurencombinaties en vele verschillende tinten wit. Automatiseer je verlichting met behulp van tijdschema's en scenario's en voel je bovendien veilig als je van huis bent. De installatie is eenvoudig en de lampen werken op wifi zonder dat je een bridge of hub nodig hebt. Daarnaast kun je de lampen integreren in een smart home systeem van Apple, Amazon of Google.

Meer details
Productinformatie

 • Verbind met wifi zonder bridge: Deze slimme lampen werken op je wifi netwerk en kun je bedienen zonder dat er een bridge of hub nodig is. Verbind je lamp eenvoudig via de app met je wifi netwerk en je bent binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
 • Spraakbediening via slimme speaker: LIFX biedt je vele mogelijkheden wat betreft smart home integratie. Deze 2-pack is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa én Apple Homekit. De spraakassistenten van deze aanbieders worden dus ook ondersteund en maken bediening van je verlichting met je eigen stemgeluid mogelijk. Na integratie in je smart home is het bovendien mogelijk de lampen te koppelen aan andere slimme apparaten geïntegreerd in je smart home.
 • Stel af op je dagelijks leven en voel je veilig: Tijdschema's instellen doe je gemakkelijk via de app en maken het voor jou mogelijk de verlichting volledig af te stemmen op je behoefte en/of dagritme. Kies de juiste tint voor elk moment van de dag, zonder dat je dit handmatig moet activeren. Tijdschema's zijn bovendien handig voor als je van huis gaat. Je kunt namelijk je huis tijdelijk verlichten zodat het lijkt alsof je thuis bent en potentiële indringers afschrikken.
 • Eindeloos kleurencombinaties creëren: Unieke polychroomtechnologie maakt het mogelijk om ontelbare kleurencombinaties te creëren. Deze slimme technologie zorgt ervoor dat de leds in de lampen onafhankelijk te bedienen zijn. Op deze manier kunnen de verschillende leds van verschillende kleuren worden voorzien waardoor je in de lamp kleurencombinaties kunt maken.
 • Varieer van fel tot warm en zacht licht: Het grote bereik tussen verschillende tinten wit stelt je in staat de juiste verlichting te creëren voor iedere gelegenheid. Kies voor een koele wittint op het moment dat je gefocust moet zijn, zoals tijdens werk, of kies voor een warme wittint voor een gezellig avondje op de bank. Het bereik van 1500K - 9000K zorgt ervoor dat je vloeiend kunt overgaan van koel- naar warmwit en andersom.
 • Dim vloeiend via de app: Slimme lampen van LIFX zijn traploos dimbaar en gaan dus in een vloeiende overgang van fel naar minder fel zonder dat je last zal hebben van flikkerlicht. Flikkerlicht kan de lamp beschadigen en de levensduur verkorten, daarnaast is het ook niet aangenaam om naar te kijken.

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Draai de ledlampen in de fitting, installeer de app en volg de instructies. De installatie is binnen enkele minuten voltooid en je bent snel gebruiksklaar.

Productkwaliteit 9

LIFX biedt 2 jaar garantie en heeft een levensduur van 25.000 branduren.

App/Software 8

Modern design en intuïtief! Voeg nieuwe lampen eenvoudig toe en combineer ze met andere apparaten in verschillende kamers en sets.

Functionaliteit 10

Deze slimme lampen kunnen alles wat je van een slimme lamp kunt verwachten. Compatibel met alle grote smart home systemen, biljoenen kleurencombinaties en vloeiende overgang.

Betrouwbaarheid 9

Hoe betrouwbaarder je wifi netwerk is, hoe betrouwbaarder de lampen functioneren.

Ontwerp 8

Moderne en robuuste uitstraling.

Gegevensbescherming 8

De communicatie wordt gecodeerd versleuteld. Er zijn geen belangrijke persoonlijke gegevens nodig voor de werking.

Prijs-kwaliteit 9

Onderscheidende slimme lampen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De prijs is zeer passend.

Draai de ledlampen in de fitting, installeer de app en volg de instructies. De installatie is binnen enkele minuten voltooid en je bent snel gebruiksklaar.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen63 x 63 x 116 mm
Gewicht130 g
Helderheid1200 Lumen
Vermogen equivalent80 W
Vermogen in gebruik11 W
Vermogen in stand-by< 0.5W
VoltAC 100-240V 50/60 Hz
Kleurtemperatuur1500K tot 9000K
Stralingshoek135 graden
Levensduur25.000 uur (22,8 jaar)
ConnectiviteitWifi 802.11b
Inhoud levering2x LIFX E27 Dimbare Wifi Lamp A60 Color
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Heeft LIFX E27 Dimbare Wifi Lamp A60 Color 2-pack een alarmfunctie?

Met het instellen van tijdschema's kun jij ervoor kiezen wakker te worden met verlichting van de LIFX E27 Dimbare Wifi Lamp A60 Color 2-pack. Echter is er geen geïntegreerd alarm en zul je erop moeten vertrouwen dat je van het licht wakker zal worden, of je zou een apart alarm met geluid moeten zetten.

Kan de helderheid en warmte van het licht gedurende de dag veranderen?

Via de app kun je de LIFX E27 Dimbare Wifi Lamp A60 Color 2-pack compleet naar wens instellen. Het veranderen van licht gedurende de dag, zowel helderheid als warmte van de tint, valt ook onder de mogelijkheden.

Hoe lang gaat de LIFX E27 Dimbare Wifi Lamp A60 Color 2-pack mee?

Volgens de fabrikant gaat de LIFX E27 Dimbare Wifi Lamp A60 Color 2-pack mee voor 25.000 branduren en 22,8 jaar.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.