8.8
Authorized reseller of Meer van Google Nest

LIFX E27 Color Wifi Led Lamp 4-pack + Google Nest Mini

LIFX E27 Color Wifi Led Lamp

€ 54,99 € 51,15

4

€ 54,99 € 51,15

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

LIFX E27 Color Wifi Led Lamp

LIFX E27 Color Wifi Led Lamp

€ 54,99 € 51,15
Aanpassen
Aantal:

4

€ 54,99 € 51,15

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 139,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Kleurrijke verlichting zonder lastige installatie. De LIFX Wifi Lamp E27 Multicolor 4-pack is direct klaar voor gebruik en heeft geen extra bridge nodig. Je kunt de verlichting op elk moment slim regelen met de app of je stem om een gezellige sfeer of een ander warm licht in te schakelen. In combinatie met de Google Nest bestuur je je lampen ook nog eens met spraakopdrachten.


De voordelen van de LIFX Colour Wifi Lamp + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • 16 miljoen dimbare kleuren
 • Spraakbesturing
 • Geen bridge en hub nodig
 • Compatibel met andere smart home fabrikanten

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Een veelzijdig en kleurrijk licht dat zich perfect kan aanpassen aan elke situatie. Daarnaast is er de omvangrijke spraakbesturing, waarmee alle functies van de LIFX Color eenvoudig kunnen worden aangestuurd in combinatie met de Google Nest Mini. Bedien je lampen met de slimme spraakassistent, maar je kunt ook naar het weer vragen of uitzoeken hoe lang het duurt om op je werk te komen.

Productinformatie

 • 16 miljoen dimbare kleuren: Bepaal eenvoudig je favoriete kleur en helderheid met slechts een druk op de knop in de app.
 • Spraakbesturing: Vrijwel alle aspecten van de LIFX Colour kunnen met de stem worden aangestuurd. De Google Nest Mini zal al je spraakopdrachten direct uitvoeren en daarnaast je ook helpen met je dagelijks leven zoals het maken van een afspraak of het opzoeken van een recept.
 • Geen bridge en hub nodig: Geen bridge of hub nodig. Schroef de wifi lampen eenvoudigweg in de E27 fitting, sluit ze via de app aan en je kunt aan de slag.
 • Compatibel met andere smart home fabrikanten: De LIFX Colour kan worden aangesloten op andere smart home fabrikanten zoals Google Nest en Netatmo en de universele IFTTT service.

De LIFX Colour Wifi Lamp E27 4-pack + Google Nest Mini in actie

De LIFX kleurenlamp verlicht je ruimte op een veelzijdige en efficiënte manier. Je kunt de witte tint, de helderheid of de gewenste kleur kiezen. Met 9 watt in actieve modus verbruikt deze lamp slechts een fractie van de normale gloeilampen en is hij bovendien eenvoudig te bedienen. Je hebt de keuze tussen app-besturing, je gebruikelijke lichtschakelaars, slimme extra producten van andere fabrikanten (zoals Logitech Pop-schakelaars) en spraakbesturing.

Slimme verlichting eenvoudig te bedienen

De LIFX Colour is ongelooflijk veelzijdig, vooral als het gaat om spraakbesturing. Hij werkt zowel bij Siri als met Google Assistant. De installatie is zeer snel en eenvoudig en vereist geen extra componenten. Schroef de lamp in een geschikte E27-aansluiting, houd de smartphone ernaast vast en start het zoeken in de LIFX-app. De lampen worden onmiddellijk herkend en kunnen eenvoudig worden opgeslagen, toegewezen aan een ruimte en een specifieke naam. In een mum van tijd is je huis uitgerust met slimme verlichting die veelzijdig en functioneel is gedurende de hele dag.


Twee producten die super goed bij elkaar passen. Bedien de slimme led lampen van LIFX via de app of met behulp van de Google Nest Mini ook met een spraakopdracht voor meer comfort. Je kunt dit systeem uitbreiden zoals jij wilt.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenLIFX Color 4-pack: 60 x 60 x 105 mm
Google Nest Mini: Diameter: 98 mm, hoogte: 42 mm, kabellengte: 1,5 meter
GewichtLIFX Color 4-pack: 144 gramGoogle Nest Mini: 181 g
StroomvoorzieningLIFX Color 4-pack: E27 fitting, 9 watt, AC 100-240 V 50/60Hz
Google Nest Mini: netstroom
Inhoud doos4x LIFX Color Wifi Lamp E27 Multicolor, Google Nest Mini, netstroom kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Kan de helderheid van de LIFX Colour ook via een gewone dimschakelaar worden geregeld?

Nee, normale dimmerschakelaars werken niet met de LIFX Colour. Ze kunnen echter eenvoudig worden gedimd met behulp van een app of spraakopdracht.

Kunnen LIFX Colour-lampen ook buiten worden gebruikt?

Nee, omdat de noodzakelijke beschermingsklasse niet beschikbaar is, is de LIFX alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. De LIFX-lamp heeft echter de volgende certificeringen: UL, CUL, FCC, IC, CE, R&TTE, RoHS, REACH, SAA, RCM, CQC, SRRC, PSE, MIC, TRA, EAC, FAC.

Kan de spraakbesturing van de LIFX Colour ook zonder extra app worden gebruikt?

Nee, afhankelijk van de provider (Apple of Google) kan spraakbesturing alleen worden gebruikt in combinatie met hun home app. Veel andere smart home fabrikanten zijn echter gemakkelijk te verbinden, waaronder Nest, Smart Things & Logitech-Harmony.

Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini uitzetten?

Ja, er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Kan ik telefoneren met de Google Nest Mini?

Helaas is het niet mogelijk om een telefoongesprek te voeren via een smart speaker van Google. Toch zijn de mogelijkheden verder niet beperkt: je kunt namelijk wel contactpersonen bellen door Google hier opdracht voor te geven middels een spraakopdracht. Google Assistant zal vervolgens de persoon bellen, via je smartphone. Hierbij kun je enkel gebruik maken van de microfoon op je telefoon, dus deze moet alsnog bij de hand liggen.

Met welke mobiele apparaten werkt de Google Nest Mini?

De Google Home app - en daarmee Google Assistant is compatibel met Android 4.4+ en iOS 9.1+.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.