8.5
Authorized reseller of Meer van LIFX

LIFX Candle White to Warm E14 Slimme Ledlamp

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 34,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
0.00
€ 34,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De voordelen van de LIFX Candle White to Warm E14 in één oogopslag:

 • Verbind zonder bridge
 • Compatibel met spraakassistenten
 • Tijdschema's voor gemak en veiligheid
 • Groot bereik tussen koel- en warmwit
 • Vloeiend dimbaar

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Maak je dagelijks leven aangenamer en voel je tegelijkertijd veiliger wanneer je van huis bent. Naast het rustgevende en elegante design brengt deze slimme lamp handige functies met zich mee. Stel tijdschema's en lichtscènes in en ben automatisch voorzien van je favoriete licht op elk moment van de dag. Laat daarnaast je verlichting af en toe in- en uitschakelen wanneer je er niet bent, om potentiele indringers het idee te geven dat je thuis bent. De lamp is compatibel met de Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit.

Meer details
Productinformatie

 • Snel gebruiksklaar dankzij wifi verbinding: Deze slimme kaarsvormige ledlamp verbind je snel en eenvoudig met je wifi netwerk. Je hebt dus geen hub of bridge nodig om de lamp te kunnen bedienen en kan direct in een paar stappen via de app je slimme lamp bedienen.
 • Bedien met je stem via smart home systemen: LIFX biedt je vele mogelijkheden wat betreft smart home integratie. De LIFX Candle White to Warm E14 Slimme Ledlamp is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple Homekit. Na integratie kun je via een van deze spraakassistenten je lamp gemakkelijk met je stem bedienen.
 • Maak het jezelf gemakkelijk en voel je veilig: Met behulp van handige tijdschema's en lichtscènes kun je op ieder moment automatisch passend licht inschakelen. Stel van tevoren via de app jouw voorkeuren in en stem verlichting af op je dagelijks leven. Daarnaast kun je ook van deze handige functie gebruik maken als je niet thuis bent. Door het af en toe verlichten van je huis, kun je bij potentiele inbrekers de indruk wekken dat je gewoon thuis bent.
 • Varieer van fel tot warm en zacht licht: Het grote bereik tussen verschillende tinten wit stelt je in staat de juiste verlichting te creëren voor iedere gelegenheid. Kies voor een koele wittint op het moment dat je gefocust moet zijn, zoals tijdens werk, of kies voor een warme wittint voor een gezellig avondje op de bank. Het bereik van 2200K - 6500K zorgt ervoor dat je vloeiend kunt overgaan van koel- naar warmwit en andersom.
 • Dim vloeiend via de app: Deze slimme lamp is traploos dimbaar via de app. Wat dit inhoudt is dat er vloeiend kan worden gedimd van 100 naar 0%, zonder dat je last hebt van flikkerlicht. Conventionele lampen met een dimfunctie kunnen nogal eens gaan flikkeren, wat de levensduur van een lamp niet ten goede komt.

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Geen hub of bridge benodigd. Draai de lamp in de fitting, download de app en volg de instructies. Binnen enkele minuten ben je klaar voor gebruik.

Productkwaliteit 9

De levensduur van de led is maar liefst 22.8 jaar. Daarnaast biedt LIFX 2 jaar garantie.

App/Software 8

Modern design en intuïtief! Voeg nieuwe lampen eenvoudig toe en combineer ze met andere apparaten in verschillende kamers en sets.

Functionaliteit 8

Handige tijdschema's, spraakbediening, traploos dimmen en compatibel met de meest bekende spraakassisstenten.

Betrouwbaarheid 9

De software is zeer betrouwbaar en reageert snel, maar is wel afhankelijk van de snelheid en stabiliteit van je wifi netwerk.

Ontwerp 8

Opvallend subtiel kaarsvormig design. Zowel op het moment dat het licht brandt, als op het moment dat de lamp uitgeschakeld is, is de lamp aangenaam om naar te kijken.

Gegevensbescherming 8

De communicatie wordt gecodeerd versleuteld. Er zijn geen belangrijke persoonlijke gegevens nodig voor de werking.

Prijs-kwaliteit 9

Eerlijke prijs voor een slimme lamp van hoge kwaliteit, strak design en vele handige functies.

Geen hub of bridge benodigd. Draai de lamp in de fitting, download de app en volg de instructies. Binnen enkele minuten ben je klaar voor gebruik.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen40 x 40 x 115 mm
Gewicht72 g
Wattage Gebruik6 W
Wattage in stand-by 0.2W
SpanningsbereikAC 100-240V 50/60 Hz
Kleurtemperatuur2200K - 6500K
Levensduur 22.8 jaar
ConnectiviteitWifi 802.11b
Inhoud levering1x LIFX Candle White to Warm E14 Slimme Ledlamp
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Heeft de LIFX Candle White to Warm E14 Slimme Ledlamp een alarmfunctie?

Met het instellen van tijdschema's kun jij ervoor kiezen wakker te worden met verlichting van de LIFX Candle White to Warm E14 Slimme Ledlamp. Echter is er geen geïntegreerd alarm en zul je erop moeten vertrouwen dat je van het licht wakker zal worden, of ook een apart alarm met geluid moeten zetten.

Kan de helderheid en warmte van het licht gedurende dag veranderen?

Via de app kun je de LIFX Candle White to Warm E14 Slimme Ledlamp compleet naar wens instellen, het veranderen van licht gedurende de dag, zowel helderheid als warmte van de tint, valt ook onder de mogelijkheden.

Is de LIFX Candle White to Warm E14 Slimme Ledlamp geschikt voor het instellen van scenario's?

Ja, via integratie in je smart home met Apple HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa kun je scenario's instellen. Ook is de lamp compatibel met IFTTT (if this then that) en kun je op deze manier laten reageren op andere slimme apparaten.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.