8.6
Authorized reseller of Meer van LIFX

LIFX Candle Colour E14 Slimme Ledlamp

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 54,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 54,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De voordelen van de LIFX Candle Colour E14 Slimme Ledlamp in één oogopslag:

 • Verbind zonder bridge
 • 26 aanpasbare zones
 • Compatibel met spraakassistenten
 • Multifunctionele tijdschema's
 • 16 miljoen kleuren en wittinten

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Breng sfeer in huis met deze strak afgewerkte, slimme en kaarsvormige ledlamp. De unieke polychrome technologie maakt het mogelijk om oneindig veel kleurencombinaties te creëren en voorziet jou van de juiste verlichting voor iedere gelegenheid. Het kaarsvormige uiterlijk maakt de slimme ledlamp geschikt voor een moderne kroonluchter. Uiteraard kan deze lamp in iedere andere E14 fitting geplaatst worden. Bestuur spraakgestuurd, of via de app en geniet van alle functies van een slimme lamp.

Meer details
Productinformatie

 • Verbind met wifi zonder bridge: Deze slimme kaarsvormige lamp van LIFX verbind je eenvoudig met je wifi netwerk en is direct klaar voor gebruik. Je hebt dus geen hub of bridge nodig om de lamp te kunnen bedienen en sluit eenvoudig één of eventueel meerdere lampen aan op hetzelfde netwerk.
 • Polychrome technologie met 26 aanpasbare zones: Deze slimme technologie maakt het mogelijk om leds binnen een lamp los van elkaar in te stellen. Binnen deze lamp kun je kiezen uit 26 aanpasbare kleurzones en kunnen er eindeloze kleurencombinaties gemaakt worden. Dankzij deze technologie kan de lamp bijvoorbeeld van helder wit, naar sfeervol warmer wit en vervolgens in een dynamische vlam transformeren.
 • Integreer in je smart home voor spraakbediening: Deze slimme ledlamp van LIFX is uitermate geschikt voor integratie in je smart home. Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit worden ondersteund en zo maakt LIFX het mogelijk om de lamp te integreren in het smart home systeem van jouw voorkeur. Bedien de lamp eenvoudig spraakgestuurd en je hebt de app niet eens meer nodig!
 • Tijdschema's voor gemak, besparing en veiligheid: Tijdschema's en lichtscènes zijn multifunctioneel. Naast dat je de verlichting volledig kunt afstellen op jouw dagritme, kun je ook op energiekosten besparen. Ben je op vakantie? Stel gemakkelijk een tijdschema en/of lichtscène in zodat het lijkt alsof je thuis bent. Extra veilig dus.
 • Kies de juiste verlichting voor iedere situatie: Waar de eerder genoemde polychrome technologie het mogelijk maakt om verschillende kleurencombinaties te maken, heb je via de app al de keuze uit 16 miljoen kleuren per led en warm- en koelwit licht. Op deze manier kun je oneindig veel kleurencombinaties maken en heb je voor iedere gelegenheid de juiste verlichting.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Draai de ledlamp in de fitting, installeer de app en volg de instructies. De installatie is binnen enkele minuten voltooid en je bent snel gebruiksklaar.

Productkwaliteit 9

LIFX biedt 2 jaar garantie en heeft een indrukwekkende levensduur van 22,8 jaar.

App/Software 8

Makkelijk te bedienen en biedt veel mogelijkheden als kleurcombinaties, instellen van tijdschema's en lichtscènes.

Functionaliteit 9

De unieke kleurencombinatie functie is onze favoriet en echt onderscheidend. Verder beschikt de lamp over alle functies die je van een slimme lamp kunt verwachten.

Betrouwbaarheid 9

Hoe betrouwbaarder je wifi netwerk is, hoe betrouwbaarder de lamp functioneert.

Ontwerp 8

Modern design en intuïtief! Voeg nieuwe lampen eenvoudig toe en combineer ze met andere apparaten in verschillende kamers en sets.

Gegevensbescherming 8

De communicatie wordt gecodeerd versleuteld. Er zijn geen belangrijke persoonlijke gegevens nodig voor de werking.

Prijs-kwaliteit 9

Een onderscheidende slimme lamp van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De prijs is zeer passend.

Draai de ledlamp in de fitting, installeer de app en volg de instructies. De installatie is binnen enkele minuten voltooid en je bent snel gebruiksklaar.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen40 x 40 x 115 mm
Gewicht130 g
Wattage tijdens gebruik<5 W
Wattage in stand-by <0.5W
SpanningsbereikAC 100-240V 50/60 Hz
Kleurtemperatuur16 miljoen kleuren en verschillende wittinten
Levensduur 22,8 jaar
ConnectiviteitWifi 802.11b
Inhoud levering1x LIFX Candle Colour E14 Slimme Ledlamp
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik de helderheid van de LIFX Candle Colour E14 Slimme Ledlamp dimmen?

De LIFX Candle Colour E14 Slimme Ledlamp is traploos dimbaar en is in een soepele overgang van 100 naar 0% te dimmen. Zonder flikkerlicht dus.

Hoe installeer ik de LIFX Candle Colour E14 Slimme Ledlamp?

De installatie is super eenvoudig. Draai de Slimme Ledlamp in een E14 fitting, download de app en volg vervolgens de configuratie instructies. Binnen enkele minuten ben je klaar voor gebruik.

Is de LIFX Candle Colour E14 Slimme Ledlamp geschikt voor het instellen van scenario's?

Ja, via integratie in je smart home met Apple HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa kun je scenario's instellen. Ook is de lamp compatibel met IFTTT (if this then that) en kun je op deze manier laten reageren op andere slimme apparaten.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.