Libratone - draadloze luidsprekers en bluetooth koptelefoons op hun best

Libratone zorgt voor ultiem muziekgenot, waar je ook bent. De stijlvolle, multiroom luidsprekers met 360° geluid werken zowel met wifi als bluetooth, zodat ze overal klaar zijn voor gebruik - mits je batterij is opgeladen en je een draadloos bluetoothapparaat of wifi netwerk binnen handbereik hebt. Dankzij de bluetooth verbinding is de koptelefoon ook draadloos en biedt hij een overtuigende geluidskwaliteit en een hoog draagcomfort.

Filter

Een app voor alle producten

Met de Libratone-app bedien je al je Libratone apparaten vanaf één dashboard. Wil je de basisinstellingen of het volume wijzigen? Geen probleem, je kan dit doen met een druk op de knop in de app. De app is daarnaast snel geïnstalleerd en ook eenvoudig te gebruiken.


Stel je persoonlijke profiel in en pas het aan je eigen voorkeuren aan. In de app kun je maximaal vijf verschillende radiostations opslaan en deze op elk moment laten afspelen. Geniet van je favoriete muziek met hoge kwaliteit geluid, zowel binnen als buiten. Daarnaast kunnen bepaalde Libratone-producten ook qua uiterlijk worden aangepast aan je eigen smaak: ze zijn uitgerust met een hoes die je snel en eenvoudig kunt verwisselen.

De veelzijdigheid van Libratone

De slimme luidsprekers van Libratone werken met wifi en bluetooth, zodat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken: binnen of buiten, verbonden met een smartphone, tablet of laptop/PC. Naast de luidsprekers biedt Libratone ook hoogwaardige hoofdtelefoons, die draadloos zijn dankzij bluetooth. Met de Libratone-app kun je zowel de luidsprekers als de koptelefoon naar wens instellen. Met verschillende vooraf ingestelde geluidsprofielen vindt iedereen het ideale geluid dat past bij zijn muziek smaak. Voor ieder wat wils dus!